🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Gün geçmiyor ki zam haberine uyanmayalım.Süt ve süt ürünleri zaten pahalı iyice coşacak.
Sutcumuz bugün mesaj atmış 7 TL oldu diye 😖

Gün geçmiyor ki zam haberine uyanmayalım.Süt ve süt ürünleri zaten pahalı iyice coşacak.
n,
maaşlar dışında hervşeye zam geldi ekonomimiz büyüyor :((

Kestane balının diyarı,kara elmasın madencinin ana vatanı Zonguldak'tan herkese selamlar 🤣
Nasılsınız 💕
Ben yıl sonu bogusmacalari ile kafamı iş yerinde kaldiramiyorum ev malum curcuna akşamları 🤩
Birde ev işine adım attık inşallah hakkımızda hayırlısı tez vakitte satılırsa inşallah 🤲 Eşim arada ev ilanlarına inşaat firmalarına göz at diyor ona bile bakamıyorum.
Muhteşem Kasım indirimderine bile bakamadim(aman çok üzücü sanki 🤣)
Ama çok şükür süpürge alabildim bu hengamenin arasında.
Ev değiştirsek coook masrafimiz olacak ufakliga oda yapılacak tekrardan ankastre falanda alınacak.hali perde masrafimizda olur muhtelen.
İnşallah ev işimiz halolsunda masrafına razıyız 🙏inşallah hesaplarimizi ona göre yaptık zaten.

Kestane balının diyarı,kara elmasın madencinin ana vatanı Zonguldak'tan herkese selamlar 🤣
Nasılsınız 💕
Ben yıl sonu bogusmacalari ile kafamı iş yerinde kaldiramiyorum ev malum curcuna akşamları 🤩
Birde ev işine adım attık inşallah hakkımızda hayırlısı tez vakitte satılırsa inşallah 🤲 Eşim arada ev ilanlarına inşaat firmalarına göz at diyor ona bile bakamıyorum.
Ev değiştirsek coook masrafimiz olacak ufakliga oda yapılacak tekrardan ankastre falanda alınacak.hali perde masrafimizda olur muhtelen.
İnşallah ev işimiz halolsunda masrafına razıyız 🙏inşallah hesaplarimizi ona göre yaptık zaten.
Ayyy çok güzel heyecankar canım bunlar Rabbim gönlünüze göree nasip eder inşallahhhh🤲🤲🤗

Ben pazar günü 5 tl den aldım bakalım bu hafta yapar mı zam 🥶🥶

Selam canlar kahvaltımızı yaptık kızımla 2 tepsi kurabiye yaptık 1 ini kreşe götürdük arkadaşlarıyla paylaşacak💙💙
Markete uğradım 20 tl bıraktım üzerimde başka para yoktu yoksa harcardım 😁😁

Eve geldim biraz mügeye bakayım yaprak sarması yapacağım içini filan hazırladım😋😋

Nasılsınız 💕
hayırlı zamanda olsun inşallah canım gönlüne göre güzel geniş bir ev

İyi akşamlar kızlar öğlen Kayınvalidem aradı evdeysen geleyim diye tamam dedim neyse minnoşumu kreşten aldı gelirken
Yaprak sarması yapmıştım artık yanına toplamak çorbası,,, çıtır tavuk,,, salata,,, ayran ekledim

Kahvenin yanına kurabiye de vardı yedik çok şükür🤲🤲

Anneannem rahatsızdı biraz sabahtan beri annemle hastanedeler akşam babama da yemek gönderdim🥰🥰

İyi akşamlar kızlar öğlen Kayınvalidem aradı evdeysen geleyim diye tamam dedim neyse minnoşumu kreşten aldı gelirken
Yaprak sarması yapmıştım artık yanına toplamak çorbası,,, çıtır tavuk,,, salata,,, ayran ekledim

Anneannem rahatsızdı biraz sabahtan beri annemle hastanedeler akşam babama da yemek gönderdim🥰🥰
Geçmiş olsun cnm cok yaşlı mi ananen Allah şifa versin 🙏
Benimde okulda bugün stajyer öğrenci vardı hiç yorulmadım 🤣🤣
Keske hep gelseler 😃

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Back
X