🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Slm kızlar
Güneşli sıcak bi gün
Oğlum artık kahvaltı yapıyor şükür .hemen çayı koydum.beslenmesinide hazırladım yedi ve gitti.
Beyazları attım yıkanıyor lar .hava güzel kururlar.
Kahvaltımı yaptım. Yataklar ve koltuk örtüleri duzlendi. Bul .mak çalıştırdım bitti yerine yerleştirdim. Kirliler koydum
Beyaz eşyaların yüzeylerin i sildim
Wcyi yîkadım. Banyonun lavobosunu yîkadım. Salonu süpürdüm. Kıza ders çalıştırıyor um. Birazdan mutfağı supururum.

Selam kızlar Kayınvalidemle kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik minnoşumu kreşe bırakacak ordan da evine gidecek kal dedim ama hafta sonu siz gelin dedi kısmet dedim🥰🥰🥰

Ortalık topladım bulaşık. Makinasını çalıştırdım ne yemek yapsam diye düşünüyorum 🥶🥶

Eve geldim hava bugün soguk ve yağmurlu 💭💭
Hemen taze fasülye ve erişte yaptım birazdan yoğurt turşu çıkartıp yeriz 🙏
Öğretmenlere zam gündem de insallah olur ✅
Kendimi geçtim ben çift maasliyim.
Ek ders alamayan öğretmenin maaşı 5000
Lise mezunu bekçi bile öğretmenden fazla oluyor ben onlar az alsın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu kadar önemli bir meslekte maddi olarak tatmin edilmeli . Öğretmenler odasında tek gündem ekonomi fiyatlar .

Eve geldim hava bugün soguk ve yağmurlu 💭💭
Hemen taze fasülye ve erişte yaptım birazdan yoğurt turşu çıkartıp yeriz 🙏
Öğretmenlere zam gündem de insallah olur ✅
Kendimi geçtim ben çift maasliyim.
Ek ders alamayan öğretmenin maaşı 5000
Lise mezunu bekçi bile öğretmenden fazla oluyor ben onlar az alsın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu kadar önemli bir meslekte maddi olarak tatmin edilmeli . Öğretmenler odasında tek gündem ekonomi fiyatlar .
Valla canım eşimde ofiste tek konuştuğumuz ekonomi diyor.
Memurların maaşı hiç gündemde değil. Boşuna mi okudu sınavdan sınava koştu bu millet.
Asgari ücret yükselecek diyor inanin isterim yükselsin ama memur maaşı da yükselsin.zaten bu gidişle memurda asgariye yakın maaş olacak.
Ay çok sinirliyim bugün .memurlar nolcak hiç kimsenin umrunda degil

Valla canım eşimde ofiste tek konuştuğumuz ekonomi diyor.
Memurların maaşı hiç gündemde değil. Boşuna mi okudu sınavdan sınava koştu bu millet.
Asgari ücret yükselecek diyor inanin isterim yükselsin ama memur maaşı da yükselsin.zaten bu gidişle memurda asgariye yakın maaş olacak.
Ay çok sinirliyim bugün .memurlar nolcak hiç kimsenin umrunda degil
Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥲🥲

Günaydın Dün her zaman aldıgım bir markanın krem peynirini sipariş vereyim dedim öğlen sepete ekledim 26.90 dı akşam evde diğer peynirlerede bakıp birlikte veririz diye açtım 54 olmuş fiyatı :((

Dün akşam hepimiz toktuk. Kıymalı bezelye pilav yapmıştım yemedik .bi kızım yedi.o yüzden dünden yemeğim var.ama ben dururmu yum sabah kalktım baklava açtım. Çokta güzel oldu ya.bugün yemeği çozuttum yarın dikkat etmeye devam😅
Hiçbişey yapmadım bugün sadece salon ve mutfak süpürdüm o iş günlük zaten.bide çamaşır serdim.öyle yattim uzandım.
Kışın gözünü seveyim ev fazla kirlenmiyor

Back
X