🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kahvemi içereken menü hazırlayayım bari☕☕

Pazartesi
Yeşil fasulye,, bulgur pilavı,,, çorba,,, salata

Salı
Karışık dolma,, cacık,,, çorba

Çarşamba
Mücver,,, yoğurtlu makarna,, brokoli ekşileme

Perşembe
Karışık karnabahar,,, patlıcan,,, kabak,,, patates kızartması,, domates soslu,,, cola

Cuma
Peynirli d börek,,, ayran
Off bu ne güzel menü yaaa :) Afiyetler olsun

Canım cok sevindim evinizin satılmasına darısı yeni ev almaya insallah 🙏
Ben olsam bitmiş ev alırdım suan çünkü her an yeni zam geldiği müteahhitler projeleri bitiremiyorlar . En azından burada öyle çoğu inşaat durdu ☹️
Umarım hersey tam istediğin gibi olur özletme kendini 😘😘
Sağol canm inşallah 💖 Bitmislerle projeler arasind a 250 bin fark var 😖

Yaaaa canım benim çok sevindim inşallah huzurlu mutlulukla sağlıkla oturqcağınız bir eviniz olur🤲🤲🤲

Proje eve girme derim eşimin teyzesi girmişti müteahhit dolandırıcı çıktı başkasına sattı evi 🥶🥶

Evi ne kadara sattınız ne kadarlık ev bakıyorsunuz aradaki fark az sa borç alabileceğiniz birileri olsa iyi olur banka da faizle uğraşmazdınız ama yoksa da bence kredi çekin bitmiş ev olsun kafanız rahat olsun🤗🤗
Sağol canm benim 🥰Galiba projeden giricez bitmisler ile arasindaki fark 250 binden başlıyor😬kendi evimizi 350 bine sattık yeni alacagimizi dusundugumuz ev 520 bin bitmiş alırsak 750 binden başlıyor.Birisinden borç alma işine pek sıcak bakmıyoruz ansızın geriye istenebilir diye.Ailerden okadar çıkmaz -30-40 bin ancak çıkar 2 tarafında tek emeklisi var birer oturdukları evleri var 😔Abim esnaf oda dükkan satın aldı bütün birikimi gitti.(en istemeyecek odeyemesek niye vermiyorsunuz demeyecek anne babalardan sonraki tek insan)
Eşimin ablalarinin durumları gayet iyi hatta yeni ev aldılar bin beşyüz milyona 🙄ama eşim asla istemez bişey onlardan çünkü bizim ev değiştirmememize bile asla sıcak bakmıyorlar.Bankadan baska seçeneğimiz yok aslında.Birde mutehayite 200 bin vericez geri kalan meblağı anahtar tesliminde vericez herşey resmi kanallardan ilerleyecek. (buranın en güvenilir ve en büyük projelerine imza atan 3 mutahitten birisi bulunduğumuz ilçenin yarısından fazlasını bunlar yaptı )
Elimizde kalan 150 bini bir şekilde 15 ayda artırmaya çalışıp finalde kalana kredi cekecegiz mecburen.Birde biriktirebildigimiz kadar biriktirmeye devam tabiki.

Bence içine sinen bütçene uyan bir ev alıp taşın.Artık projeden eve girilmez maliyetler çok arttı.Teslim bile edilmeyebilir
Gönül öyle istiyor biran önce taşınmak ama malesef fiyat farkı çok çok fazla canım.Ustelik kiraya çıkacağız ev teslim olana kadar😔10 yıldır kendi evimizdeydik bu bize ruhen zor gelecek kirada emanet oturmak zorlayacak bizi.

Birazda karnıbahar kızartacam canım cekti:KK12:
Ohhh missss bende yapacam haftaiçi🥰🥰
Sağol canm benim 🥰Galiba projeden giricez bitmisler ile arasindaki fark 250 binden başlıyor😬kendi evimizi 350 bine sattık yeni alacagimizi dusundugumuz ev 520 bin bitmiş alırsak 750 binden başlıyor.Birisinden borç alma işine pek sıcak bakmıyoruz ansızın geriye istenebilir diye.Ailerden okadar çıkmaz -30-40 bin ancak çıkar 2 tarafında tek emeklisi var birer oturdukları evleri var 😔Abim esnaf oda dükkan satın aldı bütün birikimi gitti.(en istemeyecek odeyemesek niye vermiyorsunuz demeyecek anne babalardan sonraki tek insan)
Eşimin ablalarinin durumları gayet iyi hatta yeni ev aldılar bin beşyüz milyona 🙄ama eşim asla istemez bişey onlardan çünkü bizim ev değiştirmememize bile asla sıcak bakmıyorlar.Bankadan baska seçeneğimiz yok aslında.Birde mutehayite 200 bin vericez geri kalan meblağı anahtar tesliminde vericez herşey resmi kanallardan ilerleyecek. (buranın en güvenilir ve en büyük projelerine imza atan 3 mutahitten birisi bulunduğumuz ilçenin yarısından fazlasını bunlar yaptı )
Elimizde kalan 150 bini bir şekilde 15 ayda artırmaya çalışıp finalde kalana kredi cekecegiz mecburen.Birde biriktirebildigimiz kadar biriktirmeye devam tabiki.
Anladım canım araştırdıysanız güvenilirse Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallahhhh hayırlısı olur sizin için🤲🤲🤲❤️

Allah yardımcınız olsun canım.Haftasonu çıkıp baksanız eşinizle tayini çıkanlar genelde satıp gittiği yerden alıyorlar denk gelir belki.Kalan paranızla altın dolar alın desek çok yüksek şuan proje ne kadar sürede biter kesin tarih belli mi ona göre yatırım yapardınız

Gunaydin kızlar 🥳🥳🥳
İki gündür okulda yapılan bir şeye moralim cok bozuktu şükür bugün daha iyiyim 🙏
Büyük kız okula gitmek istemedi “anne sabah okula gidiyorum öğleden sonra sen gidiyorsun seni özlüyorum “dedi 🥲
Bundan sonra hafta da 3 gün göndereceğim . Nasılsa seneye 1 degil .
Yemek sepetinden 30 lira indirimim var akşama dışarıdan yemek söyleyeceğim .

Gunaydin kızlar 🥳🥳🥳
İki gündür okulda yapılan bir şeye moralim cok bozuktu şükür bugün daha iyiyim 🙏
Büyük kız okula gitmek istemedi “anne sabah okula gidiyorum öğleden sonra sen gidiyorsun seni özlüyorum “dedi 🥲
Bundan sonra hafta da 3 gün göndereceğim . Nasılsa seneye 1 degil .
Yemek sepetinden 30 lira indirimim var akşama dışarıdan yemek söyleyeceğim .
kötü bişey mi oldu canım okulda

Allah yardımcınız olsun canım.Haftasonu çıkıp baksanız eşinizle tayini çıkanlar genelde satıp gittiği yerden alıyorlar denk gelir belki.Kalan paranızla altın dolar alın desek çok yüksek şuan proje ne kadar sürede biter kesin tarih belli mi ona göre yatırım yapardınız
2 haftadir didik didik aradık ayrıca tüm emlakçılarda tlf numarası bıraktık ortada zaten çok az ev var.bizim evi satan emlakçı bile diyorki bulduğunuz an hemen alın.yilbasindan sonra emlak fiyatları %40 daha da zamlanacakmis.
Proje 2023 Mart teslim 15 ayı var yani.

kötü bişey mi oldu canım okulda
Evet canım sınıflar eşit dağıtılmıyor iyi öğrenciler hep buralı tanıdıkları öğretmenlere veririyorlar. Benim adıma gelen veliyi başka sınava yönlendirmeye çalışmışlar . Bende kavga ettim motivasyonumuzu düşürüyorsunuz falan dedim . Sonra dedim ki hepsinin canı cehenneme Allah’ından bulsunlar .

2 haftadir didik didik aradık ayrıca tüm emlakçılarda tlf numarası bıraktık ortada zaten çok az ev var.bizim evi satan emlakçı bile diyorki bulduğunuz an hemen alın.yilbasindan sonra emlak fiyatları %40 daha da zamlanacakmis.
Proje 2023 Mart teslim 15 ayı var yani.
Yüzde kırk mi 😕😕Allah hepimizin yardımcısı olsun . Burda bile yeni binalara trilyon fiyat vermişler yuhhhh dedim sen siirttsin kendine gel 🤪🤪

Back
X