- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off bu ne güzel menü yaaa :) Afiyetler olsunKahvemi içereken menü hazırlayayım bari
Pazartesi
Yeşil fasulye,, bulgur pilavı,,, çorba,,, salata
Salı
Karışık dolma,, cacık,,, çorba
Çarşamba
Mücver,,, yoğurtlu makarna,, brokoli ekşileme
Perşembe
Karışık karnabahar,,, patlıcan,,, kabak,,, patates kızartması,, domates soslu,,, cola
Cuma
Peynirli d börek,,, ayran
TeşekkürlerOff bu ne güzel menü yaaa :) Afiyetler olsun
Afiyet olsun kuzum gel kahve yapayım gitsin yorgunluğunOkuldan geldim hemen çorba kavurmalı bulgur pilavı salata yoğurt yedik . Pazartesi günleri nöbetçiyim cok yorucu geçiyor![]()
Ohhh ne güzel yaaa canım benimAfiyet olsun kuzum gel kahve yapayım gitsin yorgunluğun![]()
Zaten kahveyi malgaldan sonra içeriz közde kahveOhhh ne güzel yaaa canım benim
Ama mangal da isterim![]()
Sağol canm inşallahCanım cok sevindim evinizin satılmasına darısı yeni ev almaya insallah
Ben olsam bitmiş ev alırdım suan çünkü her an yeni zam geldiği müteahhitler projeleri bitiremiyorlar . En azından burada öyle çoğu inşaat durdu
Umarım hersey tam istediğin gibi olur özletme kendini![]()
Sağol canm benimYaaaa canım benim çok sevindim inşallah huzurlu mutlulukla sağlıkla oturqcağınız bir eviniz olur
Proje eve girme derim eşimin teyzesi girmişti müteahhit dolandırıcı çıktı başkasına sattı evi
Evi ne kadara sattınız ne kadarlık ev bakıyorsunuz aradaki fark az sa borç alabileceğiniz birileri olsa iyi olur banka da faizle uğraşmazdınız ama yoksa da bence kredi çekin bitmiş ev olsun kafanız rahat olsun![]()
Gönül öyle istiyor biran önce taşınmak ama malesef fiyat farkı çok çok fazla canım.Ustelik kiraya çıkacağız ev teslim olana kadarBence içine sinen bütçene uyan bir ev alıp taşın.Artık projeden eve girilmez maliyetler çok arttı.Teslim bile edilmeyebilir
Şu zamanda proje eve girmeni tavsiye etmem canım. Her zaman en iyi ev bitmiş tapusu olan evdir.
Ohhh missss bende yapacam haftaiçiBirazda karnıbahar kızartacam canım cekti![]()
Anladım canım araştırdıysanız güvenilirse Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallahhhh hayırlısı olur sizin içinSağol canm benimGaliba projeden giricez bitmisler ile arasindaki fark 250 binden başlıyor
kendi evimizi 350 bine sattık yeni alacagimizi dusundugumuz ev 520 bin bitmiş alırsak 750 binden başlıyor.Birisinden borç alma işine pek sıcak bakmıyoruz ansızın geriye istenebilir diye.Ailerden okadar çıkmaz -30-40 bin ancak çıkar 2 tarafında tek emeklisi var birer oturdukları evleri var
Abim esnaf oda dükkan satın aldı bütün birikimi gitti.(en istemeyecek odeyemesek niye vermiyorsunuz demeyecek anne babalardan sonraki tek insan)
Eşimin ablalarinin durumları gayet iyi hatta yeni ev aldılar bin beşyüz milyonaama eşim asla istemez bişey onlardan çünkü bizim ev değiştirmememize bile asla sıcak bakmıyorlar.Bankadan baska seçeneğimiz yok aslında.Birde mutehayite 200 bin vericez geri kalan meblağı anahtar tesliminde vericez herşey resmi kanallardan ilerleyecek. (buranın en güvenilir ve en büyük projelerine imza atan 3 mutahitten birisi bulunduğumuz ilçenin yarısından fazlasını bunlar yaptı )
Elimizde kalan 150 bini bir şekilde 15 ayda artırmaya çalışıp finalde kalana kredi cekecegiz mecburen.Birde biriktirebildigimiz kadar biriktirmeye devam tabiki.
Allah yardımcınız olsun canım.Haftasonu çıkıp baksanız eşinizle tayini çıkanlar genelde satıp gittiği yerden alıyorlar denk gelir belki.Kalan paranızla altın dolar alın desek çok yüksek şuan proje ne kadar sürede biter kesin tarih belli mi ona göre yatırım yapardınızSağol canm benimGaliba projeden giricez bitmisler ile arasindaki fark 250 binden başlıyor
kendi evimizi 350 bine sattık yeni alacagimizi dusundugumuz ev 520 bin bitmiş alırsak 750 binden başlıyor.Birisinden borç alma işine pek sıcak bakmıyoruz ansızın geriye istenebilir diye.Ailerden okadar çıkmaz -30-40 bin ancak çıkar 2 tarafında tek emeklisi var birer oturdukları evleri var
Abim esnaf oda dükkan satın aldı bütün birikimi gitti.(en istemeyecek odeyemesek niye vermiyorsunuz demeyecek anne babalardan sonraki tek insan)
Eşimin ablalarinin durumları gayet iyi hatta yeni ev aldılar bin beşyüz milyonaama eşim asla istemez bişey onlardan çünkü bizim ev değiştirmememize bile asla sıcak bakmıyorlar.Bankadan baska seçeneğimiz yok aslında.Birde mutehayite 200 bin vericez geri kalan meblağı anahtar tesliminde vericez herşey resmi kanallardan ilerleyecek. (buranın en güvenilir ve en büyük projelerine imza atan 3 mutahitten birisi bulunduğumuz ilçenin yarısından fazlasını bunlar yaptı )
Elimizde kalan 150 bini bir şekilde 15 ayda artırmaya çalışıp finalde kalana kredi cekecegiz mecburen.Birde biriktirebildigimiz kadar biriktirmeye devam tabiki.
kötü bişey mi oldu canım okuldaGunaydin kızlar
İki gündür okulda yapılan bir şeye moralim cok bozuktu şükür bugün daha iyiyim
Büyük kız okula gitmek istemedi “anne sabah okula gidiyorum öğleden sonra sen gidiyorsun seni özlüyorum “dedi
Bundan sonra hafta da 3 gün göndereceğim . Nasılsa seneye 1 degil .
Yemek sepetinden 30 lira indirimim var akşama dışarıdan yemek söyleyeceğim .
2 haftadir didik didik aradık ayrıca tüm emlakçılarda tlf numarası bıraktık ortada zaten çok az ev var.bizim evi satan emlakçı bile diyorki bulduğunuz an hemen alın.yilbasindan sonra emlak fiyatları %40 daha da zamlanacakmis.Allah yardımcınız olsun canım.Haftasonu çıkıp baksanız eşinizle tayini çıkanlar genelde satıp gittiği yerden alıyorlar denk gelir belki.Kalan paranızla altın dolar alın desek çok yüksek şuan proje ne kadar sürede biter kesin tarih belli mi ona göre yatırım yapardınız
Evet canım sınıflar eşit dağıtılmıyor iyi öğrenciler hep buralı tanıdıkları öğretmenlere veririyorlar. Benim adıma gelen veliyi başka sınava yönlendirmeye çalışmışlar . Bende kavga ettim motivasyonumuzu düşürüyorsunuz falan dedim . Sonra dedim ki hepsinin canı cehenneme Allah’ından bulsunlar .kötü bişey mi oldu canım okulda
Yüzde kırk mi2 haftadir didik didik aradık ayrıca tüm emlakçılarda tlf numarası bıraktık ortada zaten çok az ev var.bizim evi satan emlakçı bile diyorki bulduğunuz an hemen alın.yilbasindan sonra emlak fiyatları %40 daha da zamlanacakmis.
Proje 2023 Mart teslim 15 ayı var yani.