- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alırım bir kurabiye tarifi beniM kurabiyeler hiç ağızda dağılmıyorİyi akşamlar kızlar çok zor dönemden geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun
Ablamdan dönüşte küçüğü aldım kreşten
Büyük kızda eve geçti almış yine noodle Offf vazgeçiremiyorum yaaa
Küçükle bende dolma yedik dünden kalmıştı Mücver yapmıştım yarına pişiririm artık
Kurabiyeler de bitti küçük her zaman yap bundan diyor![]()
Kız bende yan topikte aldım valla enfes olduAlırım bir kurabiye tarifi beniM kurabiyeler hiç ağızda dağılmıyor![]()
Aynen canım. Veremem zaten kusura bakmasın. 2tane daha kirada evi var onlardan da isticekmis.Merhaba,
çok geçmiş olsun
Aralık 2021 döneminde yapılacak kira artışı için TÜİK'in Kasım 2021 TÜFE verisine göre en fazla %17,71 oranında artış yapabilir diye biliyorum. Neredeyse iki kat. Yanlış mı biliyorum bu kadar artış yapması yasal değil ama![]()
Aynen canım. Kabul etmicem. Cin olmadan adam carpacak. 2 yıllık kontratım var. Ama yeni doldu. Ama ilk kontrat gecerli oluyormus. şeytan diyor git suratına Carp.Kabul etmesin eşine söyle devletin belirlediği oranda yapsın zammı öyle göndersin bankadan ödemelerini her zaman onların istediği olmaz canım devlet kiracıyada birsürü hak tanıyor
benim korkumda servis ücretlerine zam yapmaları durmadan zam geliyor herşeye nereye gidiyoruz böyleZamlar sırasıyla geliyor küçüğün kreşi ni 1200 yaptılar 60 TL de temizlik parası
800 tl de kırtasiye ücreti istediler r
Eeee 15 günde bir geziye tiyatroya filan da gidiyorlar en azından 45. 50 tl de ona istiyorlar ayda 100 tl de o tutuyor ne olacak bu halimiz yaaa![]()
Yılbaşı sonrası illa ki zam gelir canımbenim korkumda servis ücretlerine zam yapmaları durmadan zam geliyor herşeye nereye gidiyoruz böyle(
Hadi hayırlısı bakalım Rabbim yardımcın olsunBir film izler gibi sonunu bekliyorum merakla bu zamlar in. ...
Küçük meyve suları da zamlandi.
Biz mersinden ev almaya karar verdik. Adanadaki evimiz i satıp üstüne azbi kredi çekip alcaz. Bu zamanda kredi çekmek akıl işi değil ama yüzde yüzün üstünde zamlar la basedemem.bankalar bazı ev sahiplerinden daha vicdanli![]()