- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Kilo durumların nasıl hepsini geri aldımAyyy kalkayımda kendime güzel bir masa hazırlayayım kahve çekirdek cips çikolata![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo durumların nasıl hepsini geri aldımAyyy kalkayımda kendime güzel bir masa hazırlayayım kahve çekirdek cips çikolata![]()
inşallah canım aralıkta enflasyon farkı yüzde 5 diye hesaplanmış ama sanmıyorum o kadar versinler kasımda bile 3 küsürdü o pahalılıkta aralıktada en iyi ihtimal 4 gelir. Ek zam önemli inşallah güzel bir oran verilirSabahın köründen günaydınnnnn
Kmsl Hnd bereketli olsun sağlıkla yiyin canım
okyonus yılbaşı pahalıya patlamış koca da unutulmamış çok tatlısınnn
Cedric1003 caniimmm öğretmenim genç kızlara taş çıkarırsın demeye öyle
Penguen inşallah dediğin zam oranı maaşlara yansır bu pahalılıkta az bile ama bu rakamlara bile alışkın olmadığımız için
umarım doğrudur
bende aldım hemde fazlasıyla rasping g5 elektro varmış onu araştırıyorum benim pco dan dolayı bölgesel kilo alıyorumKilo durumların nasıl hepsini geri aldım![]()
Aldım birqzKilo durumların nasıl hepsini geri aldım![]()
Canım ben Diyetisyenime sormuştum o zaman eğer yemene dikkat etmezsen pek işe yaramıyor demişti sağlıklı beslenmek şart dedibende aldım hemde fazlasıyla rasping g5 elektro varmış onu araştırıyorum benim pco dan dolayı bölgesel kilo alıyorum
Sadece goruntusunu biliyorum tadiyla hicbir fikrim yok ama muptelasi olan arkadaslarim varBilmezsin o zaman
Eşim dört gözle adanaya gelmeyi bekliyor oradayken gelince yiyor bol bol sonra dondurulmuş olarak alıp götürüyor![]()
Aldım aldım her akşam içiyorumokyonus canım kahve maikansını ne yaptınız aldınız mı bende düşünüyorum
Ben oğluma hamileyken canım çok çekerdi eşime aldırır dim. Şimdi yerim ama canım hiç istemez oğlum çok seviyor.demekki hamileyken oğlumun canı cekermisSadece goruntusunu biliyorum tadiyla hicbir fikrim yok ama muptelasi olan arkadaslarim var![]()
Bizim hiç kilo verme ye niyetimiz yokAyyy kalkayımda kendime güzel bir masa hazırlayayım kahve çekirdek cips çikolata![]()
Hangisinden aldın kız atsanaAldım aldım her akşam içiyorum![]()
Maşallahhh sabah sabah makarnaSlm kızlar
Yine bir yıl bitiyor.heryil farklı bişeler gösteriyor. İnşallah Ülkece rahatlayacagımiz bir yıl olur.
Sabahin 7 sinde makarna haşladım. Çocukların beslenmesine.meyve de koydum.oğlan hamburger de almış. Acikiyor çocuklar maşallah
Makarnayı ocaktan aldım sulu patetes ve bulgur pilavı yaptım.eşimle dışarı ćikacaktik gelince yemekle uģraşmayim dedim
Eşimle kızı hazırladık okula bıraktık. Ordan kozmetik ürünleri satan mağazaya girdik.oğlum un sınıfı çekiliş yapmış yılbaşı için arkadaşına deodorant aldık. Kendime de aldım.
Bime geçtik ordan ekmek sandviç ekmeği çokokrem top peynir Nuggets kestane pasta malzemesi köfte cola cips çekirdek biraz abur cubur tavuk aldık aldik 218 tuttu.eve geldik bi nescafe içtik. Eşim yemek yedi gitti. Bende evi süpürdüm sabah wcyi yıkamıştım.şimdi evi silsemmi yoksa uzansammi onu dusunuyorum![]()
Allah kavuştursun canımTavuk tantuni yaptım yanına salata ayran lavaş
Eşim gitti
Yarın için Kayınvalidem de annemde çağırdı evde geçirmek istiyorum dedim
Büyük kızda arkadaşlarımı çağırayım mı dedi sen bilirsin dedim çağırdı
Yarın bikaç kız arkadaşı gelecek iyi olur onun içinde
Menü olarak da kızların sevdiği bişey olsun dedim
Pizza ve sufle söyleyeceğim yesinler
Çerez cips içecek filan var kendilerine hazırlar yerler artık![]()
İnşallah ya güzel bir zama ihtiyaç var memurlarınEşime ek ders yatmışken bir çeyrek aldırdım 1240 tl
Kv 2000 tl verdi geçen hafta onu harcıyoruz maaşa kadar idare eder
Ocak ayı arabanın masraf ayı kasko, siğorta, mtv, bakım ayrıca amortisörlerin değişmesi lazım ocak şubat arabaya gider inşallah iyi bir zam gelir![]()
Yok kız gündüz uyumadim.aslında canım çok çekti ama kızı alma vaktim geldiHangisinden aldın kız atsana
Güle güle kullan gelirim bi kahveni içmeye
Maşallahhh sabah sabah makarnaafiyet olsun kuzucuklarıma
Ben mesajı okuyana kadar uyumuşsundur![]()