🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

1 ocaktan selamlar yüzünüzün güleceği bir yıl olsun
Alışverişe çıktık
Kırtasiye 90 TL
Şok market 168
Manav 58

Lahmacun içi hazırladım eşim fırına götürdü dünden çorbam var salata ayran hazır😋

Eşim dün nöbetçiydi oğluşla hamburger söyledik.Bugunde oğlusa pizza bize kebap:kk77:Bizim yılbaşı kutlaması bu gece olacak😂
Afiyet olsun kızlar🥰🥰

saat 2 de küçüğümü uyuttum bende uyumuşum bir uyandık saat 6😅😅

Tavuk attım ocağa haşlanıyor çorba yapacağım 🤪🤪
Sabahki yaptıklarımdan da var biraz bugün de böylr olsun😂😂

Ortalık topladım kızların halı örtüsünü attım yıkandı serdim
1 makina çamaşır katladım yerleştirdim

Küçüğün küçülenler vardı 1 poşet onları eledim
Bulaşık makinesini yerleştirdim kirlileri koydum mutfağı topladım
Nohut ısladım buzlukta kalmadı büyük kız pilavı çorbayı nohutla seviyor biraz da nohut yahni yaparım pazartesi yemeğim hazır olsun 👍👍

Yarın içinde çorba var yanına çökertme kebabı yapacağım 👍👍

15 Ocağa kadar çok acil olmadığı müddetçe markete girmeyeceğim bakalım hedef tutacak mı💃💃

Gunaydin kızlar sabah sabah poğaça yaptım güya rejimdeyim 😜😜
Benimde cok isim var. Dun kurstan sonra yatak odasını hallettim . Balkonlar , diğer odalar , banyo , tuvaletler çamaşır yıkanacak , katlanmasi gereken bi suru çamaşır var offf yazarken yoruldum

Gunaydin kızlar sabah sabah poğaça yaptım güya rejimdeyim 😜😜
Benimde cok isim var. Dun kurstan sonra yatak odasını hallettim . Balkonlar , diğer odalar , banyo , tuvaletler çamaşır yıkanacak , katlanmasi gereken bi suru çamaşır var offf yazarken yoruldum
Afiyet olsun canım kolay gelsin👍👍🧿

Günaydın kızlarr kahvaltımızı yaptık ortalık topladım kahvemi içtim
Şimdi küçüğümü biraz dışarı çıkaracağım🧚‍♂️🧚‍♂️

Ablam gille biraz dışarı çıktık hava çok güzeldi .gitmedende bulaşıkları mak.attım. çalıştırdım. Ablam gil yolcu ettik.eve geldiğimde mak.bitmişti. elde yıkanacak lari yîkadım. Mak.boşalttım.
Çamaşır mak.çalıştırdım. çok çamaşır var yıkanacak. Çocuklar derse başladı. Bende evi toparlarım.

Bende kahve içtim soda içiyorum yemekleri yaptım temizlik bekliyor🥳
Benim temizlik günüm pazartesileri oluyor haftasonu kızlar evde olunca yapmıyorum

Yemek yapmadım daha birqzdan girecem mutfağa tuzlu ve tahinli kurabiye de yapacam iyi oluyor elimin altında nohut haşlanıyor yarının yemeğini de yaparım 👍👍

Back
X