Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayım ona da saol cnmAdım başı para zaten canım annem ve ablam arnica tesla var ya şu reklamlarda çıkanlar ondan kullanıyorlar gayette güzel![]()
Yaaa erkenden başladın tatile deseneSema kızlar bize kar gelmeden tatil geldi . Şimdi de cok güzel kar yağıyor️
️
Hava dayanılmaz soguk
Kari gördükçe doğal gaz faturasını düşünüyorum
Bakayım ona da saol cnm![]()
Ayyy burası bile donuyorrrrÇok soğuk Van öyle bir soguk ki evin içinde rüzgar uğultusu kızımı servisten almaya indim döndüm.
Evet eşimde çok soğuk diyorKizlarrr nasilsinizzz soguk ama gunesli bir Istanbul a uyandik , kahvalti sonrasi cay keyfindeyim, bi yandan camasirlar yikandi kurutmaya attim.
Kizimi okula goturmedim artik yarin gider karne almayailk karne heyecanimiz ..
Yemek yayla corbasi nohut ve bulgur pilavi var dun yaptim bugune de yeter . Yaprak bastim suya onu saracagim baska yemek derdi yokken rahatca
Dun aksamustu az kestirdim sekerleme yaptim aklima geldiniz can kardeslerKmsl Hnd ve deren etiketleyemedim
![]()
Ben sessize aldim yattim yatacagm yarim saat onuda kimse bozmasin dedimEvet eşimde çok soğuk diyorvallahi burası da donuyor
Afiyet olsun canım
Kızzzz dün tam şekerleme zamanıO1deren87 i yakaladım görüntülü aradım battaniye altında mayışmıştı uyutmadım
![]()
Yani sabahları erkenden kalksa geç de kalksa illa uyuyacakBen sessize aldim yattim yatacagm yarim saat onuda kimse bozmasin dedim
Ama basim agridi ya yok yatmam daha bugun sabah erken kalkiyodur o biz gec kalkiyrouz
Sagolasin aynen bi kar yagsaydi yumusardi belki ya
dışarısı çok soğuk çıkmadım maaş farkları yatsında öyle alayım dedim çok para yokAlamadım bende fırsat olmadı.Fiziki mi alsam banka hesabından mi karar veremedim.Alınca fiyat paylaş bizimlede.