• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sema kızlar bize kar gelmeden tatil geldi . Şimdi de cok güzel kar yağıyor ⛄⛄
Hava dayanılmaz soguk 🥺🥺
Kari gördükçe doğal gaz faturasını düşünüyorum 😁😁
Adım başı para zaten canım annem ve ablam arnica tesla var ya şu reklamlarda çıkanlar ondan kullanıyorlar gayette güzel 👍👍
Bakayım ona da saol cnm 😍

Ay mersin böyle soguksa diğer yerleri düşünemiyorum
Salonda klima olduğu için diğer odalarda mümkün mertebe işlerimi çok kısa süreye indirip salona kaçıyorum
Tatilde adanaya gitmeyi düşünüyoruz. Eşim beni bırakacak sonra tekrar almaya gelecek. Fırına balık ve patates attım. Yanınada salata turşu.

Sabahtan beri kargo bekliyorum ocak gelecek şimdi baktım geri şubeye gitmiş ne kadar düzenbazlar yaaaaa sabah arayıp bir carlayacqğım bakalım 🥶🥶🥶

Ev süpürdüm çamaşır serdim katladım bulaşık makinası yerleştirdim ✅✅

Tavuklu pilav salata yaptım karnabahar kızartacağım kendime birazdan 😋😋

Büyük kızımın takımı şehirlerarası maçta 3 de 3 yaparak kazandılar👏👏👏
Şubatta il dışına gidecekler 🧿🧿 hocaları yemeğe götürdü daha gelmedi 🙈🙈

Bugün hastane işleriyle uğraştık durduk yarın yine gidilecek artık ben gitmeyim dedim kaç gündür işe yarım gün ya da tüm gün gitmedim.Yarınki röntgenide hallederse eşim doktor karar verecek.
Akşam köfte yaptım çorbam vardı öğlende kısır yapmıştım onları yedik boğazım şişti yine yutkunamıyorum burnum açıyor grip olcam yine bir türlü iyileşemedim gitti

Kizlarrr nasilsinizzz soguk ama gunesli bir Istanbul a uyandik , kahvalti sonrasi cay keyfindeyim, bi yandan camasirlar yikandi kurutmaya attim.
Kizimi okula goturmedim artik yarin gider karne almaya 🤗 ilk karne heyecanimiz ..

Yemek yayla corbasi nohut ve bulgur pilavi var dun yaptim bugune de yeter . Yaprak bastim suya onu saracagim baska yemek derdi yokken rahatca 🤣

Dun aksamustu az kestirdim sekerleme yaptim aklima geldiniz can kardesler Kmsl Hnd Kmsl Hnd ve deren etiketleyemedim 🤣

Kizlarrr nasilsinizzz soguk ama gunesli bir Istanbul a uyandik , kahvalti sonrasi cay keyfindeyim, bi yandan camasirlar yikandi kurutmaya attim.
Kizimi okula goturmedim artik yarin gider karne almaya 🤗 ilk karne heyecanimiz ..

Yemek yayla corbasi nohut ve bulgur pilavi var dun yaptim bugune de yeter . Yaprak bastim suya onu saracagim baska yemek derdi yokken rahatca 🤣

Dun aksamustu az kestirdim sekerleme yaptim aklima geldiniz can kardesler Kmsl Hnd Kmsl Hnd ve deren etiketleyemedim 🤣
Evet eşimde çok soğuk diyor😥😥 vallahi burası da donuyor🙈🙈
Afiyet olsun canım

Kızzzz dün tam şekerleme zamanı O1deren87 O1deren87 i yakaladım görüntülü aradım battaniye altında mayışmıştı uyutmadım😁😁

Evet eşimde çok soğuk diyor😥😥 vallahi burası da donuyor🙈🙈
Afiyet olsun canım

Kızzzz dün tam şekerleme zamanı O1deren87 O1deren87 i yakaladım görüntülü aradım battaniye altında mayışmıştı uyutmadım😁😁
Ben sessize aldim yattim yatacagm yarim saat onuda kimse bozmasin dedim 🤣
Ama basim agridi ya yok yatmam daha bugun sabah erken kalkiyodur o biz gec kalkiyrouz

Sagolasin aynen bi kar yagsaydi yumusardi belki ya

Ben sessize aldim yattim yatacagm yarim saat onuda kimse bozmasin dedim 🤣
Ama basim agridi ya yok yatmam daha bugun sabah erken kalkiyodur o biz gec kalkiyrouz

Sagolasin aynen bi kar yagsaydi yumusardi belki ya
Yani sabahları erkenden kalksa geç de kalksa illa uyuyacak 🤪🤪🤪

Ayyy benim kız erken uyanınca şimdi geri yatırdım bişeyler yedim
Ocağım geldi servisi aradım bakalım yarın kurulum için gelecekler iş 80 TL de ücreti varmış bir ayarı değiştiriyorlarmış doğalgaz uyumlu geliyormuş bizde doğalgaz olmayınca 🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X