• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ekonomi demişken elektrik faturalarınız ikiye katlandı mi .. 120 gelen faturam 250 gelmis
Bizim bu ay 250tl geldi.190-200geliyordu.Ama ay basında geldi asıl fatura şubatta gelecek.Kurutma makinasında devamlı çalışıyor bizim.

Kızlar bu mesajı attıktan sonra bir üşüme aldı beni . Kemiklerim sızlıyor bacaklarım kırıldı sanki . Ayyy bir daha hayal falan yok 😔😔
Geçmiş olsun kuzum yaaaaaa 😥😥😥
Trendyol yemek ceki gelmiş 2 pizza 30tl ye geldı şimdi sipariş verdim.Halbuki domates çorbası ve yeşil mercimek yemeği yapmıştım ama yarına kalır 😃
Afiyet olsun canım😘

Bizim bu ay 250tl geldi.190-200geliyordu.Ama ay basında geldi asıl fatura şubatta gelecek.Kurutma makinasında devamlı çalışıyor bizim.
Ben açmıyorum geçen ay 5 defa kullandım.Eşimde söyleniyor aldın kullanmıyorsun diye ee ne yapayım dedim servislere zam geldi yakıt zaten tavandan gelecekmiş 1100 olacak dediler tüp desen arabanın yakıtı bilmem ne neyden tasarruf etcem şaşırdım artık 😔

Ben açmıyorum geçen ay 5 defa kullandım.Eşimde söyleniyor aldın kullanmıyorsun diye ee ne yapayım dedim servislere zam geldi yakıt zaten tavandan gelecekmiş 1100 olacak dediler tüp desen arabanın yakıtı bilmem ne neyden tasarruf etcem şaşırdım artık 😔
Kurutmamdan fedarlık edemem ütü yapmam fırın açmam ama kurutmamdan vazgeçmem😂

Kurutmamdan fedarlık edemem ütü yapmam fırın açmam ama kurutmamdan vazgeçmem😂
düşün en son 1 ay olmuştur ütü yapalı oda kızımın okul forması sadece fırın desen öyle açmıyorum.Genelde akşam yemek yetiştirmeye çalışınca fırın aklıma bile gelmiyor Tefalin tencere setinde yapıyorum köfte patatesi çok güzel oluyor :) yinede çok geliyor elektrik

Günaydın kızlar gece fırtına vardı aklıma deprem geldi o sese uyanınca sürekli dua ettim allahım afetten felaketten sen koru bu soğukta çaresiz bırakma diye.Rüyamda sakarya da deprem oluyordu resmen gözümün önünde yerle bir oldu yüksek biyerden görüyordum.

Günaydın kızlar gece fırtına vardı aklıma deprem geldi o sese uyanınca sürekli dua ettim allahım afetten felaketten sen koru bu soğukta çaresiz bırakma diye.Rüyamda sakarya da deprem oluyordu resmen gözümün önünde yerle bir oldu yüksek biyerden görüyordum.
Bilinçaltı etki yapmış canım çok fazla aklına getirme🥰

Back
X