- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Sağol canımAfiyet olsun canım çocuklarda istiyor yarın işim biter Salıya bende yapayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımAfiyet olsun canım çocuklarda istiyor yarın işim biter Salıya bende yapayım![]()
Gözün aydın canımSağol canımTemizlik yaptık yoruldum iyi oldu.Yarın izinliyim yarında salı günü için yemek yaparım.Çarsamba kayınvalide gelecek 15tatilde çocuğa bakmaya.
SağolasınGözün aydın canım![]()
Bizim bu ay 250tl geldi.190-200geliyordu.Ama ay basında geldi asıl fatura şubatta gelecek.Kurutma makinasında devamlı çalışıyor bizim.Ekonomi demişken elektrik faturalarınız ikiye katlandı mi .. 120 gelen faturam 250 gelmis
Geçen ay 253 gelen elektrik faturam bu ay 1059 geldiEkonomi demişken elektrik faturalarınız ikiye katlandı mi .. 120 gelen faturam 250 gelmis
Geçmiş olsun kuzum yaaaaaaKızlar bu mesajı attıktan sonra bir üşüme aldı beni . Kemiklerim sızlıyor bacaklarım kırıldı sanki . Ayyy bir daha hayal falan yok![]()
Afiyet olsun canımTrendyol yemek ceki gelmiş 2 pizza 30tl ye geldı şimdi sipariş verdim.Halbuki domates çorbası ve yeşil mercimek yemeği yapmıştım ama yarına kalır![]()
Sizinki baya aşmış.. asgari ücretin yarısı gittiGeçen ay 253 gelen elektrik faturam bu ay 1059 geldi![]()
Gerçekten bu kadar beklemiyordum ben 600 filan ancak gelir diyordum şok etkisi yarattı ama geçtiSizinki baya aşmış.. asgari ücretin yarısı gitti
Elektrikli isitici kullandınız mı.Gerçekten bu kadar beklemiyordum ben 600 filan ancak gelir diyordum şok etkisi yarattı ama geçti![]()
Tabiki klima yakıyorum ama hayatım boyunca böyle bir fatura görmedim yazın sıcağında fulll çalışan klima bile en fazla 400 geliyorduElektrikli isitici kullandınız mı.
Temizlik falan mı yaptın canım üşütmüşsündür bu gece terleyebilirsen sonra duş rahatlarsın inşallahKızlar bu mesajı attıktan sonra bir üşüme aldı beni . Kemiklerim sızlıyor bacaklarım kırıldı sanki . Ayyy bir daha hayal falan yok![]()
Ne güzel bende temizlik yapcam haftaya izin alınca kapı pencere silerim onları yapamadım geçen temizlikteBugün mutfak dolabı ile buzdolabını temizledim yarın biter inşallah kapıları eşime dayarım![]()
Ben açmıyorum geçen ay 5 defa kullandım.Eşimde söyleniyor aldın kullanmıyorsun diye ee ne yapayım dedim servislere zam geldi yakıt zaten tavandan gelecekmiş 1100 olacak dediler tüp desen arabanın yakıtı bilmem ne neyden tasarruf etcem şaşırdım artıkBizim bu ay 250tl geldi.190-200geliyordu.Ama ay basında geldi asıl fatura şubatta gelecek.Kurutma makinasında devamlı çalışıyor bizim.
Kurutmamdan fedarlık edemem ütü yapmam fırın açmam ama kurutmamdan vazgeçmemBen açmıyorum geçen ay 5 defa kullandım.Eşimde söyleniyor aldın kullanmıyorsun diye ee ne yapayım dedim servislere zam geldi yakıt zaten tavandan gelecekmiş 1100 olacak dediler tüp desen arabanın yakıtı bilmem ne neyden tasarruf etcem şaşırdım artık![]()
düşün en son 1 ay olmuştur ütü yapalı oda kızımın okul forması sadece fırın desen öyle açmıyorum.Genelde akşam yemek yetiştirmeye çalışınca fırın aklıma bile gelmiyor Tefalin tencere setinde yapıyorum köfte patatesi çok güzel oluyor :) yinede çok geliyor elektrikKurutmamdan fedarlık edemem ütü yapmam fırın açmam ama kurutmamdan vazgeçmem![]()
Bilinçaltı etki yapmış canım çok fazla aklına getirmeGünaydın kızlar gece fırtına vardı aklıma deprem geldi o sese uyanınca sürekli dua ettim allahım afetten felaketten sen koru bu soğukta çaresiz bırakma diye.Rüyamda sakarya da deprem oluyordu resmen gözümün önünde yerle bir oldu yüksek biyerden görüyordum.