• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar
Dün arabayı zor çıkardık alışverişe çıktık iyi ki çıktık bugün daha çok yağmış yerimizden kıpırdayamayız
200 tl yakıt
110 TL manav
380 tl markete verdik ortalık çok kötü fiyatlar berbat
Akşam komşumu çağırdım çaya ıslak kek yaptım gece 12 ye kadar oturduk sohbet ettik iyi geldi❤️

Karaca'dan yatak örtüsü istemiştim rengi boğdu odayı iade edip açık renk alacağım 200 tl aldım şimdi beğendiklerim daha pahalı fark öderim 🙄

Tavuk mantar sote, pilav, salata, turşu oldu menümüz
Bugün ya pizza yada sarma dolma yapma niyetindeyim.

Günaydın kızlar dün buzluktaki son eti kavurma yaptım yanına bulgur pilavı salata turşu yedik.Bugün ne yaparım bilmiyorum

Selam kızlar küçüğümü oyun yerine götürdüm bişeyler yediler kızlar eve gelirken markete girdik
Şimdi kızı uyuttum kahve içeyim bari☕☕❤️

Bütün beyinli çocuk
Evet beyinli çocuk
Geliştiren anne baba
Oyun oynama sanatı
Başarıya götüren aile

Kitap Setini sipariş ettim 170 tl👏👏

Gelsin okuyacağım hemencecik küçük cadımın üzerinde uygulayacağım😁😁

Günaydın kızlar ablam gelecekti kahvaltıya sabah hamur yoğurdum poğaça simit yaparım dedim
Sonra ablam yazdı oğlanın ateşi var hiç hali yok dedi😥😥😥
Çocuklarda üzüldü ama napalım bu tatil hep hastalıkla geçiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Oğlum malesef pozitif.benle babam negatif çıktık. Oğlumun pozitif olduğunu ögrendigimden beri başım ağrıyor. Kaç ilaç içtim gecmedi😕
Güya cumartesi evimize dönecektik. 1hafta karantinaya girdik.oğlum tek salonda .yemegini veriyorum.takılıyor tek başına salonda.aslında bende hiç iyi değilim ama nasıl negatif çıktım anlamadım. Bu tatilimizde böyle olcakmis. Napalım Allah can sağlığı versin.günler hızlı geçsin oğlum iyilessin istiyorum.dua ederseniz sevinirim kizlar

Oğlum malesef pozitif.benle babam negatif çıktık. Oğlumun pozitif olduğunu ögrendigimden beri başım ağrıyor. Kaç ilaç içtim gecmedi😕
Güya cumartesi evimize dönecektik. 1hafta karantinaya girdik.oğlum tek salonda .yemegini veriyorum.takılıyor tek başına salonda.aslında bende hiç iyi değilim ama nasıl negatif çıktım anlamadım. Bu tatilimizde böyle olcakmis. Napalım Allah can sağlığı versin.günler hızlı geçsin oğlum iyilessin istiyorum.dua ederseniz sevinirim kizlar
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bağışıklığım benimde çok düşük ondan hemen hasta oluyorum eşim hastaydı o bana bulaştırdı o negatif çıktı ben pozitif ve çok ağır geçirdim ne yap ne et yemeyi içmeyi kesmeyin

Back
X