• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bereketli olsun kızlar maaşlarınız🧿🧿🧿

Kızı bıraktım kreşe dönüşte pazara uğradım amaa az alabildim eve geldim şimdi kahvemi içeceğim ☕☕

Bir daha gidecem pazara

Yemek dünden köfte makarna var yapmayacağım🙈🙈

Pazara gittim geldim Ayyy 1 Marulu resmen 3 e bölmüşler🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Patates,, soğan,,, sarımsak,,, salatalık,,, domates,,, kereviz,,, yeşillik,,, Marul,,, kivi,,, sivri biber,,, süs biberi,,, mor lahana,,,havuç,, limon,,, mantar,,,, turpp,,, yufka,,, küçük kıza 4 boxer toplam 200 TL gitti👍👍👍

Eşim yolda geceye gelir🤲🤲

Pazara gittim geldim Ayyy 1 Marulu resmen 3 e bölmüşler🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Patates,, soğan,,, sarımsak,,, salatalık,,, domates,,, kereviz,,, yeşillik,,, Marul,,, kivi,,, sivri biber,,, süs biberi,,, mor lahana,,,havuç,, limon,,, mantar,,,, turpp,,, yufka,,, küçük kıza 4 boxer toplam 200 TL gitti👍👍👍

Eşim yolda geceye gelir🤲🤲
:halay::halay:

Selam kızlar.Hava çok soguk bugün.Ögle arası pazara gidersem levrek alacağım bugün balık salata şalgam suyu olur menü.Gidrmezsem başka bir menü bulmam lazım yemek yok çünkü 😂

Akşam komşumu çağırcam annesi geldi irmik helvası yanına dondurma ikram ederim diye düşünüyorum.Okullar tatil edildi kızlar evde eşim tantuni alacaktı öğlen yesinler diye akşam yoğurt çorbası yaparım biraz sarma ve erişte var onlar bitsin artık

Selam kızkar eşim gece geldi kızda uyumamıştı gece 2 de yattık🙈🙈🙈sabah 10 u geçiyordu kalktığımızda 🤪🤪

Küçüğe konuşan bebek
Büyüğe de iPhone airbuds pro kulaklık almış😁😁

Kahvaltımızı yaptık küçüğümü kreşe göndermedim birazdan çıkacağız dışarı kız oyun yeri istiyor gideceğiz ordan büyüğü okuldan alır dışarda bişeyler yer eve geçeriz🤗🤗

Selam kızkar eşim gece geldi kızda uyumamıştı gece 2 de yattık🙈🙈🙈sabah 10 u geçiyordu kalktığımızda 🤪🤪

Küçüğe konuşan bebek
Büyüğe de iPhone airbuds pro kulaklık almış😁😁

Kahvaltımızı yaptık küçüğümü kreşe göndermedim birazdan çıkacağız dışarı kız oyun yeri istiyor gideceğiz ordan büyüğü okuldan alır dışarda bişeyler yer eve geçeriz🤗🤗
Gözün aydın canım hep kızlara hediye almış sana yok mu bişey :))

İyi akşamlar kızlar benim yemekler yine kaldı sadece yoğurt çorbası yaptım kızlar ondan içti iki kase komşum keşkek getirdi 2 tabak sıcak sıcak eşimle bizde onu yedik.

Slm kizlar
Okadar yorgunum ki
Bu hafta hic evde degildik.yemegi zor yaptim.emlakcılarla sürekli ev gezdik.
Kac tane ev sahibi vazgecti bizi hayal kırıklığına ugratti.
Cok sukur bugun cok istediğimiz bi eve Kapora verdik.insallah kredide ve tapuda bi sıkıntı çıkmaz.
Rabbim herkesi ev sahibi yapsin insallah

Slm kizlar
Okadar yorgunum ki
Bu hafta hic evde degildik.yemegi zor yaptim.emlakcılarla sürekli ev gezdik.
Kac tane ev sahibi vazgecti bizi hayal kırıklığına ugratti.
Cok sukur bugun cok istediğimiz bi eve Kapora verdik.insallah kredide ve tapuda bi sıkıntı çıkmaz.
Rabbim herkesi ev sahibi yapsin insallah
Hayırlı olsun canım İnşallah işleriniz yolunda gider.

Back
X