Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 1500Çeyrek altın nekadar acaba?Kuyumcuya gidenler sorsun banada yazınKaç aydır çeyrek alamadım
![]()
öğlen arasında sorarım canımÇeyrek altın nekadar acaba?Kuyumcuya gidenler sorsun banada yazınKaç aydır çeyrek alamadım
![]()
Pazara gittim geldim Ayyy 1 Marulu resmen 3 e bölmüşler
Patates,, soğan,,, sarımsak,,, salatalık,,, domates,,, kereviz,,, yeşillik,,, Marul,,, kivi,,, sivri biber,,, süs biberi,,, mor lahana,,,havuç,, limon,,, mantar,,,, turpp,,, yufka,,, küçük kıza 4 boxer toplam 200 TL gitti
Eşim yolda geceye gelir![]()
Yaptık canım altını sordum öğlen yenisi 1520 eski tarihlisine 1490 dediler birsürü kuyumcuya sordum en uygun diyenler bunlar bazıları yeni tarihliye 1580 dediKızlar kira beyannameleri bu ay sonmus yaptınızmı?
Gözün aydın canım hep kızlara hediye almış sana yok mu bişey :))Selam kızkar eşim gece geldi kızda uyumamıştı gece 2 de yattıksabah 10 u geçiyordu kalktığımızda
Küçüğe konuşan bebek
Büyüğe de iPhone airbuds pro kulaklık almış
Kahvaltımızı yaptık küçüğümü kreşe göndermedim birazdan çıkacağız dışarı kız oyun yeri istiyor gideceğiz ordan büyüğü okuldan alır dışarda bişeyler yer eve geçeriz![]()
Hahahha kendi de dün söylüyor kızlara annenize yok bişey diyeGözün aydın canım hep kızlara hediye almış sana yok mu bişey :))
yemin ederim bu erkeklerin kafası hep aynı çalışıyor :))Hahahha kendi de dün söylüyor kızlara annenize yok bişey diye
Sonra robotu gördü tamam işte önceden gönderdim ya diyor![]()
Hayırlı olsun canım İnşallah işleriniz yolunda gider.Slm kizlar
Okadar yorgunum ki
Bu hafta hic evde degildik.yemegi zor yaptim.emlakcılarla sürekli ev gezdik.
Kac tane ev sahibi vazgecti bizi hayal kırıklığına ugratti.
Cok sukur bugun cok istediğimiz bi eve Kapora verdik.insallah kredide ve tapuda bi sıkıntı çıkmaz.
Rabbim herkesi ev sahibi yapsin insallah
Amin canim insallahHayırlı olsun canım İnşallah işleriniz yolunda gider.