Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım bende istiyorum valla ama philipsler iyi para sen hangisinden aldınKızlar bu airfry fritoz kullanan var mi aldım var onu
Ayıptır söylemesi promosyonumuz yattı da![]()
Ayyy aldım yazmışım almayı düşünüyorum . Bende Philips istiyorum ama pahalıHayırlı olsun canım bende istiyorum valla ama philipsler iyi para sen hangisinden aldın![]()
He vallaAyyy aldım yazmışım almayı düşünüyorum . Bende Philips istiyorum ama pahalı
Kız bize olmaz biz yağlı yağlı kızartma severiz![]()
Kışın soguktan yazın sıcaktan coşuyor faturalarBu arada elektrik faturam 669 teleee gelmiş 1 hafta annemdeydik ancak bu kadar düşmüş![]()
Şunun şurasında 2 ay daha az gelir yazın coşarKışın soguktan yazın sıcaktan coşuyor faturalar
Klima da almam lazım benim ki eski cok fatura geliyor
Ben yatak bazayı 12bine aldımŞunun şurasında 2 ay daha az gelir yazın coşar
Klimalar da çok pahalı canım ya aslında yatak odasına istiyorum ama nerden baksan 10000 den aşağı fiyat yok
Klima istiyorum kız yatak değilBen yatak bazayı 12bine aldım![]()
Yazın bizde yatak odası olmuyor herkes klimalı oda da yatıyorŞunun şurasında 2 ay daha az gelir yazın coşar
Klimalar da çok pahalı canım ya aslında yatak odasına istiyorum ama nerden baksan 10000 den aşağı fiyat yok
Offff ya birde o olay var kışın klima yanıyor sıcak diye yatıyozYazın bizde yatak odası olmuyor herkes klimalı oda da yatıyor
Bak yatağa da ihtiyaçim var
Yatak
Derin dondurucu
Klima
Koltuk yakimi
Perde
hali![]()
Boşver birsey almayalım yeni evlerimize alırız artıkOffff ya birde o olay var kışın klima yanıyor sıcak diye yatıyoz
Yazın klima yanıyor soğuk diye yatıyoz oturma odasında
Açık çek gönderdim sana ne istiyorsan al bakim
Alırsın canım zamanla
Çocuklar küçük koltuk ve yatağı ertele koltuk almazsan perde halı da alma zaten
Geriye ne kaldı dondurucu ve klima tamam 2 sini al bu sene diğerlerini de seneye alırsın![]()
Var bir hayalimizBoşver birsey almayalım yeni evlerimize alırız artık![]()
Enişte olunca sen bi erken uyumaya başladınVar bir hayalimiz
İYi geceler tatlım![]()
Var bir hayaliEnişte olunca sen bi erken uyumaya başladın
İyi geceler cnm seni seviyorum patron![]()
Bende seni tatlımEnişte olunca sen bi erken uyumaya başladın
İyi geceler cnm seni seviyorum patron![]()
Var bir hayali![]()
Kiz benyeni ev aldim ama yine alamıyorumBoşver birsey almayalım yeni evlerimize alırız artık![]()