• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Tavuklu patates
Humus
Pirinc pilavi
Sekerpare menümüz.canim serbetli tatli istiyordu oglanda sekerpareyi sevmiyorumyapma dedi.bende sütlü tatlı sevmiyorum fazla.
Dayanamadim yaptim sekerpare .icine cevizde kattim.daha sekil vermeden hamurken oglum canim istedi diyor oruc ya.
Bak bide istemiyordun dedim😆
Esim sahurda kahvaltilik doyurmuyor yemek yiyelim diyor.dedim ben okadar yemegi nasil yetistireyim😅
Ama ackende yemek yapmasi zevkli oluyor yav
Afiyet olsun kızzzzz😘😘

Ayyy bende yoruldum yaaa birqz önce gittiler şimdi kızı uyutuyorum🤦‍♀️🤦‍♀️

Selam kızlar 🤗🤗
Bugünde annemleri çağırdık yemeğeee👏👏
Yine eşim yaptı fırında tavuk eşime diyorum Ohhh alıştım valla sen gitme ne yemek pişirecem derdim yok😁😁😁

Yanına nohutlu pilav,,, mantar çorbası,, salata yaptım
Baklava ve dondurma aldık😋😋😋

Herkese hayırlı iftarlar🤲🤲🤲❤️

Günaydın kızlar Hayırlı ramazanlar haftasonu sınavım vardı dün çok zorlandım.Akşam iftardan sonra ellerim titredi başım döndü biraz uzandım ilaç içtim sonra kendime geldim.

Gunaydin kızlar 🌿🌿
Güzel bir hafta olsun 💐
Yemekleri sabahtan yaptım , bugün nöbetçiyim akşam gelince halim de vaktim de olmaz 😏
Günaydın kızlar Hayırlı ramazanlar haftasonu sınavım vardı dün çok zorlandım.Akşam iftardan sonra ellerim titredi başım döndü biraz uzandım ilaç içtim sonra kendime geldim.
Bugün yorma kendini dikkat et cnm . Hem oruç hem sınav insanı zorlar . Bakalım ben nasıl olacağım okulda

Afiet olsun canlarim💚💚
Mersi şekerim😘😘
Dikkat et canım hem oruç hem yorgunluk insan sersemliyor
Gunaydin kızlar 🌿🌿
Güzel bir hafta olsun 💐
Yemekleri sabahtan yaptım , bugün nöbetçiyim akşam gelince halim de vaktim de olmaz 😏

Bugün yorma kendini dikkat et cnm . Hem oruç hem sınav insanı zorlar . Bakalım ben nasıl olacağım okulda
Selam canım benimde dünden birsürü yemeğim var eşime dedim bugün onlar bitsin yapmayalım bişey
Dondurma tatlı da var yeter çok şükür🤲🤲

Gunaydin kızlar 🌿🌿
Güzel bir hafta olsun 💐

sağol canım sizinki daha zor allah yardımcınız olsun inşallah çocuklara çok yormaz

Slm kizlar nerelere kayboldunuz
Saat 10da kalktim.oruc oldugum icn oglan gittikten sonra yatıyorum.
Elmali turta yaptim
Orta ligi topladim.salon mutfak süpuruldu.
Bugun yaprak saracam.kuru biber ve patlican dolduracam.icini hazirladim.kizi okula götürdüm geldim.oglanin zoomdan rehberlik toplantisi var.ona katilcam.bittikten sonra namazimi kılar sarmaya baslarim.yanınada cacik yapıcam.
Herkese hayirli iftarlar

Elmali turta yaptim
Bugun yaprak saracam.kuru biber ve patlican dolduracam.icini hazirladim.kizi okula götürdüm geldim.oglanin zoomdan rehberlik toplantisi var.ona katilcam.bittikten sonra namazimi kılar sarmaya baslarim.yanınada cacik yapıcam.
Herkese hayirli iftarlar
bende akşam sarcam canım eve gidince yemeği koyar ocağa öyle sarmaya başlarım yarına yaparım onuda

Akşam menüm Sulu köfte parates bezelye havuçlu yaparım öyle seviyor çocuklar dün pizza yediler benim erişte bugüne kaldı çorbamda var yanına yoğurt turşu çıkarırım.Allah kabul etsin oruçlarımızı

Elmali turta yaptim
Herkese hayirli iftarlar

Akşam menüm Sulu köfte parates bezelye havuçlu yaparım öyle seviyor çocuklar dün pizza yediler benim erişte bugüne kaldı çorbamda var yanına yoğurt turşu çıkarırım.Allah kabul etsin oruçlarımızı
Hayırlı iftarlar kızlarrrr 🤲🤲🤲❤️

Bizim bugünde misafirimiz var eşimin arkadaşları gelecek 2 çift🤗🤗

Eşim lahmacun hazırladı fırına verecez birazdan

Bende kemikli mercimek çorbası,,, soğan salatası,, kereviz salatası,, yeşillik,, söğüş hazırladım

Şalgam kola,.. İcetea,,, şerbette var

Yanına yine tatlı dondurma alırız🥰🥰

Pazara da gittim geldim üffff ne fiyatları araba dolmadı 250 tl gitti🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X