- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Bizde dün dışarda İskender yedikSelamssssss mutlu pazarlarrr
Ayyy bugün çok uykum var şansımı deniyorum küçük kız uyursa bende uyuyacağım
Eşimin teyzesi çağırdı bugün yemeğe akşama oraya gideceğiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde dün dışarda İskender yedikSelamssssss mutlu pazarlarrr
Ayyy bugün çok uykum var şansımı deniyorum küçük kız uyursa bende uyuyacağım
Eşimin teyzesi çağırdı bugün yemeğe akşama oraya gideceğiz![]()
İlk belirlediğim menü oydu aslında lahmacun seviliyorBen oyumu 1. Menüden yana kullanıyorumBeni davet etseler ilk menü çok hoşuma gider haha
![]()
Güle güle kullan cnm cok yakışmış hepsiEki Görüntüle 3049692 Eki Görüntüle 3049693 Eki Görüntüle 3049694
Aldığım ganimetlerim 23.6 gr toplamda 23 bin küsür tuttu işçilik te olduğu için 2000 tl borcum kaldı önümüzdeki ay veririm iyi oldu gelen gidiyordu![]()
Evet ya bende elimde tutmam ama yine de fazlalık oluyorYa evet gitsinler kendileride sıkıliyorlar.
Yazlik kislik yaptim cok sukur .ay sanki üzerimden bir dağ kalktı.Allahtan surekli atan biriyim giymedigimiz birseyi tutmam ama yinede gozümde büyüyordu.çocuklar bu huyumdan yani herseyi atmamdan çok sikayetci ama olsun ben boyle rahatim.
Dunden lahmacun kaldi yemek yapmicam.ama pogaca yaptim okul icin .tepside mayalaniyorlar birazdan firına sürerim.yarinda ev temizligi ve pazar var.
Teşekkür ederim canım gündüz iyi de gece tutuyor öksürükSelam şekerler ara ara ceee diyorum zaman yetmiyor ramazanın mağrurluğu var
Kmsl Hnd geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk
Oyum 1. Den. YanaDünden yemekler var sulu köfte patates yanına biraz peynirli makarna salata tamamdır
Yarın temizlik yapıcam fip köşe bir haftalık tatilde evi saldık salı günü yemeğe arkadaşları davet ettim bir aile
Menüye karar veremedim size sorayım
1.menü
Çorba
Lahmacun
Sarma dolma
Köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Şekerpare
2.menü
Çorba
Karnıyarık
Pilav
Köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Şekerpare
Ohhh afiyet olsun canımBizde dün dışarda İskender yedikBugun evdeyiz temizlik yaptık menüde tavuk suyu çorba bezelye yoğurtlu semizotu.
Hayırlı olsun Zeynommmm sarı sarıgüle güle kullanEki Görüntüle 3049692 Eki Görüntüle 3049693 Eki Görüntüle 3049694
Aldığım ganimetlerim 23.6 gr toplamda 23 bin küsür tuttu işçilik te olduğu için 2000 tl borcum kaldı önümüzdeki ay veririm iyi oldu gelen gidiyordu![]()
Sağol canım gündüz birşey yok ama geceleri tutuyorGüle güle kullan cnm cok yakışmış hepsi
Benimde oyum 1 . Menüden yana
Selam kızlar tatil çabuk bitti ama iyi oldu dinlendim evle ilgilendim . Bugünde bir temizlik yaptım hafta içi idare eder beni .
Kmsl Hnd ufaklik nasıl oldu cnm öksürük devam mi ?
Güle güle kullan canım çok güzeller.Gözümüz gönlümüz açıldıEki Görüntüle 3049692 Eki Görüntüle 3049693 Eki Görüntüle 3049694
Iyiz canim sagolselam kızlar nasılsınız
Selam canım.İş güç koşturmaca halindeyiz hep.Sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız
Yarına misafirim varBende yarın köfte makarna yapcm şimdi karar verdim![]()