• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamssssss mutlu pazarlarrr🤗🤗🤗🤗
Ayyy bugün çok uykum var şansımı deniyorum küçük kız uyursa bende uyuyacağım🤪🤪

Eşimin teyzesi çağırdı bugün yemeğe akşama oraya gideceğiz🥰🥰
Bizde dün dışarda İskender yedik😀Bugun evdeyiz temizlik yaptık menüde tavuk suyu çorba bezelye yoğurtlu semizotu.

IMG_20220417_172743.webpIMG_20220417_172751.webpIMG_20220417_172757.webp
Aldığım ganimetlerim 23.6 gr toplamda 23 bin küsür tuttu işçilik te olduğu için 2000 tl borcum kaldı önümüzdeki ay veririm iyi oldu gelen gidiyordu 🙄

Eki Görüntüle 3049692 Eki Görüntüle 3049693 Eki Görüntüle 3049694
Aldığım ganimetlerim 23.6 gr toplamda 23 bin küsür tuttu işçilik te olduğu için 2000 tl borcum kaldı önümüzdeki ay veririm iyi oldu gelen gidiyordu 🙄
Güle güle kullan cnm cok yakışmış hepsi 😍😍😍
Benimde oyum 1 . Menüden yana 🌸🌸
Selam kızlar tatil çabuk bitti ama iyi oldu dinlendim evle ilgilendim . Bugünde bir temizlik yaptım hafta içi idare eder beni .
Kmsl Hnd Kmsl Hnd ufaklik nasıl oldu cnm öksürük devam mi ?

Ya evet gitsinler kendileride sıkıliyorlar.
Yazlik kislik yaptim cok sukur .ay sanki üzerimden bir dağ kalktı.Allahtan surekli atan biriyim giymedigimiz birseyi tutmam ama yinede gozümde büyüyordu.çocuklar bu huyumdan yani herseyi atmamdan çok sikayetci ama olsun ben boyle rahatim.
Dunden lahmacun kaldi yemek yapmicam.ama pogaca yaptim okul icin .tepside mayalaniyorlar birazdan firına sürerim.yarinda ev temizligi ve pazar var.
Evet ya bende elimde tutmam ama yine de fazlalık oluyor🤦‍♀️🤦‍♀️
Selam şekerler ara ara ceee diyorum zaman yetmiyor ramazanın mağrurluğu var
Kmsl Hnd Kmsl Hnd geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk
Teşekkür ederim canım gündüz iyi de gece tutuyor öksürük
Dünden yemekler var sulu köfte patates yanına biraz peynirli makarna salata tamamdır
Yarın temizlik yapıcam fip köşe bir haftalık tatilde evi saldık salı günü yemeğe arkadaşları davet ettim bir aile
Menüye karar veremedim size sorayım
1.menü🤣
Çorba
Lahmacun
Sarma dolma
Köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Şekerpare

2.menü🤩
Çorba
Karnıyarık
Pilav
Köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Şekerpare
Oyum 1. Den. Yana🤪🤪
Bizde dün dışarda İskender yedik😀Bugun evdeyiz temizlik yaptık menüde tavuk suyu çorba bezelye yoğurtlu semizotu.
Ohhh afiyet olsun canım🤗
Eki Görüntüle 3049692 Eki Görüntüle 3049693 Eki Görüntüle 3049694
Hayırlı olsun Zeynommmm sarı sarıgüle güle kullan🧿🧿🧿🧿❤️
Güle güle kullan cnm cok yakışmış hepsi 😍😍😍
Benimde oyum 1 . Menüden yana 🌸🌸
Selam kızlar tatil çabuk bitti ama iyi oldu dinlendim evle ilgilendim . Bugünde bir temizlik yaptım hafta içi idare eder beni .
Kmsl Hnd Kmsl Hnd ufaklik nasıl oldu cnm öksürük devam mi ?
Sağol canım gündüz birşey yok ama geceleri tutuyor
Kuzenim devlet hastanesinde doktor arkadaşını ayarladı Haftaiçi bir de oraya götüreceğim ona göre bakacağız artık

Slm kızlar
Sabah oglum balkondaki ipten ceketini alacakti anne balkona bak dedi.kıpkirmızi toz yagmis .çöl tozu. Felaketti ya balkonlari yıkadim sanki kirmizi boya dökülmus gibiydi.Alerjim artti.dunde basim agrıdı biraz göğsüm sıkıstı demek çöl tozundanmis 😕
Ev süpurup silindi
Temizlik kovama şampuanlı su yaptim tozlari aldim aynalari sıldim.
2 balkon yıkandi.
Wc yikandi.buyük banyonun lavobosu klozeti yıkandı.her taraf toplandi mis gibi oldu valla.nefesim açıldı resmen ev piril piril oldu.
Kızı okula biraktım geldim.ocaga tavuk attim.bugünkü menüm
Yüzük çorbasi
Tavuklu döğme pilavı.yoğurt.
Aksama dogru pazara gidecem.kizi okula birakirken fiyatlara baktim.fiyatlar gecen haftaya gore yine artmis.bi cilek ucuzdu 12tlye düsmüs.cocuklar okulda simdi dinlenme vakti.kadir ezildiyi izlicem bu hafta adanadaymis😊

Zeynolin44 Zeynolin44 güzel günlerde kullan canım çok şık
Bugün işe geldim sabahtan biraz işler vardı onları yaptım.Dün akşam çay faslından sonra mantı yaptık eşimle cumartesi arkadaşları iftara alcam ona hazırlık hergün birer çeşit yapıp koyarım birazda yaprak sararım dedim.Salata çeşitleri bolca yaparım.İzmir köfte yapayım diyorum ana yemek yanına pirinç pilavı

Bugün menüm kuru fasulye pilav cacık çorba ne yaparım bilmiyorum canım ayran aşı istiyor ama buğday ıslatmayı unuttum sabah yetiştirebilirsem düdüklüde haşlarım

Selam kızlar kızı kreşe ben bıraktım eşim aldı

Yemek olarak eşim incik yaptı👏👏
Bende yanına pilav salata ayran yapacağım
Şekerpare ve yaşpasta var

Kayınvalidemi çağırdık yalnız yapma iftarı diye o gelecek
Canım da Çiğköfte istiyor biraz yaptırırım ona güzel yapıyor😁😁

Yarın mantı yapcam akşam küçük iki beze açtım kızlarda yardım etti hemen bitti çorba yaparım mantı salata yarında iftarımızı öyle yaparız diğer güne tavuk yaparım

Selam kızlar netfilks e sardım bırakamıyorum önereceğiniz var mı güzel dizi🤣🤣

Kızı eşim bıraktı aldı
Bende pazara gittim menü bugün benden😁😁

Balık,,, sebzeli kremalı spagetti,, roka salatası,,, içecek,,, çilekli yaş pasta😋😋😋

Back
X