• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hayırlı cumalar canım susuzluktandır o bol su iç iftardan sonra🤗
Bu hafta burada hava cok kötüydü . Hep çamur yağdı nefes alamadık .
Bu hafta hava cok pisti aslinda.kimden duysam herkesi basi agrimis
Evet cok tozluydu bu hafta mahvolduk 🥲🥲

Selam kızlar okulda 23 nisanımızı kutladık yarın stadyum da ben görevli değilim 😍😍
Kalabalık okullarda tören cok Yorucu geçiyor .

Günaydin kizlar
Bugun kızım ın 23 nisan gösterisi olcak.cok heyecanliyim.
Oğlumu cok izlemistim ama kızim ilk olacak.pandemi dolayısiyla hiç olmamistı.insallah çok heyecanlanmaz.
Saclarini su dalgasi yapacaktım hatta uzattim kestirmedim ama hoca dun aksam msj atti kizlar sacini topuz yapsın diye.
Neyse saglik olsun.
Arabamiz masraaf çikardi 2500 tl.tamda ev aldıgım aya denk geldi.
Banka ilk kredimizin yarisini almis yarisini birakmis.iyi dedik yardimci olur ama oda arabaya gitti.napalım nasip diyelim herkes rızkını yer.
Evde herkes uyuyor.bende kalktim kizim ve benim kiyafetlerimizi ütüledim.
Aksama ne yemek yapsam acaba😀

Günaydin kizlar
Bugun kızım ın 23 nisan gösterisi olcak.cok heyecanliyim.
Oğlumu cok izlemistim ama kızim ilk olacak.pandemi dolayısiyla hiç olmamistı.insallah çok heyecanlanmaz.
Saclarini su dalgasi yapacaktım hatta uzattim kestirmedim ama hoca dun aksam msj atti kizlar sacini topuz yapsın diye.
Neyse saglik olsun.
Arabamiz masraaf çikardi 2500 tl.tamda ev aldıgım aya denk geldi.
Banka ilk kredimizin yarisini almis yarisini birakmis.iyi dedik yardimci olur ama oda arabaya gitti.napalım nasip diyelim herkes rızkını yer.
Evde herkes uyuyor.bende kalktim kizim ve benim kiyafetlerimizi ütüledim.
Aksama ne yemek yapsam acaba😀
Oyyy kuzum benim iyi eğlenceler 💙💙ablama gel yemek derdin olmasın🤪🤪🤪

Selam kızlar🥰🥰
23 Nisan çocuk bayramımız kutlu olsun❤️❤️❤️

Küçüğümle kahvaltı yaptık
Eşim ve büyük kız niyetli

Bulaşık makinasını çalıştırdım 1 makina çamaşır astım 1 makina daha attım yıkanıyor🤦‍♀️🤦‍♀️

Ortalık topladım. Şimdi kız oyuncaklarıyla oynuyor bende magazin izliyorum🤪🤪🤪

Selam kızlar hayırlı pazarlar 💙💙
Dün annemleri de aldık ablama gittik karın mumbar yapmışlardı annemle enfesss olmuştu valla😋😋😋
Yedik içtik kalktık annemleri eve bıraktık eşim gezelim dedi
Göle gittik ailecek elektrikli scooter a bindik🤪🤪
Ordan lunaparka gittik kızlar eğlendi
Ordan midyeciye gittik kızlar midye yedi bizde kokoreç yedik👏👏
12 gibi eve geldik 🙈🙈🙈

Dün ne kadar harcandı bilmiyorum😎😎 ablamlaraa tatlı aldık,, eve Antep fıstığı,, cola bikaç ıvır zıvır👍👍

Slm kizlar
Sabah gözümü açtım direk mutfaga dalip findikli kurabiye yaptim.su an kizim afiyetle yiyor.
Dünde sahura simit pogaca yaptim.
Dün iftara spagetti ve tavada tavuk yaptim.
Tavugu cok seviyorum ama cokta guzel yaptigim halde bi tiksinme geliyor daha 2.lokmada.esime kizardim tavuk yenmezmi diye simdi bende yiyemez oldum.mangalda falan guzelde tavada yada fırında yapinca midem almiyor.
Ne yemek yapsam acaba.
Oglan icecek hastasi.2bucuk litre kola aliyirum aksamina bitiriyor. Oglum miden delinir diyorum yok.
Resmen içecek canavari.
2mak.camasir yikadim.birini astim biri yikaniyor.oglanla esim salonda yatıyorlar rahatsiz olmasinlar diye farasla süpürdüm.dün

Slm kizlar
Sabah gözümü açtım direk mutfaga dalip findikli kurabiye yaptim.su an kizim afiyetle yiyor.
Dünde sahura simit pogaca yaptim.
Dün iftara spagetti ve tavada tavuk yaptim.
Tavugu cok seviyorum ama cokta guzel yaptigim halde bi tiksinme geliyor daha 2.lokmada.esime kizardim tavuk yenmezmi diye simdi bende yiyemez oldum.mangalda falan guzelde tavada yada fırında yapinca midem almiyor.
Ne yemek yapsam acaba.
Oglan icecek hastasi.2bucuk litre kola aliyirum aksamina bitiriyor. Oglum miden delinir diyorum yok.
Resmen içecek canavari.
2mak.camasir yikadim.birini astim biri yikaniyor.oglanla esim salonda yatıyorlar rahatsiz olmasinlar diye farasla süpürdüm.dün
Oyyy Yiğenim teyzesine çekmiş cola canavarı😁😁

Bugün büyük kızın menüsü kremalı tavuklu spagetti kendimize sebze de hazırladım öyle süper oluyor👍👍
Krema yoktu getir indirim verdi 2 krema,, yumurta 32 tl ye aldım👏👏

Peki bulmusken sorayim😀😀
Saćiniz dökülüyor mu. Yerler toz olmuyormu.hic yerlere biseler dökülmüyormu.😅😅
Dökülüyor ama görmezden geliyorum saçları😂Zaten sabah çıkıp akşam giriyoruz eve cumartesi gezme günümüz pazar günüde ay ev batmış diyip temizliyoruz haha😂Haftaiçi 1-2 kez lavaboları ovuyorız ama süpürge falan çok sıkışmadıkça açmam😂Muftakta halı örtüsü var onu silkeleriz güne.Koltuklwrdada örtüvar 1-2 kez silkeler yayarız tamam işte😂

Ütü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masalları 😂Birsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl 😂Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim😁

Dökülüyor ama görmezden geliyorum saçları😂Zaten sabah çıkıp akşam giriyoruz eve cumartesi gezme günümüz pazar günüde ay ev batmış diyip temizliyoruz haha😂Haftaiçi 1-2 kez lavaboları ovuyorız ama süpürge falan çok sıkışmadıkça açmam😂Muftakta halı örtüsü var onu silkeleriz güne.Koltuklwrdada örtüvar 1-2 kez silkeler yayarız tamam işte😂
Oh hayat sana guzel.ama evde olmayinca insanin gözüne batmaz.Evde olsan dayanamazdin.bide zaten asil evde olunca ev batiyo.

Ütü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masalları 😂Birsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl 😂Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim😁
Abovvvvv😀😀😀
Bi utü masası 850
Utüden sogudum😅😅

Günaydın kızlar cumartesi iftar davetim vardı çok güzel geçti 12 ye geliyordu misafirlerim gittiğinde. Dün çamaşır yıka çocukları yıka saçlarını yap gündüz parka indirdim oynadılar öyle geçti.Eşim nöbetçi bugün arkadaş çağırdı iftara onun eşide görevde bugünde böyle geçer.
Bende haftalık yapıyorum temizliği ama pazartesiden başlıyor dağılmaya büyük kızın odasını söylemeyim zaten düzen tertip denen bişey yok nasıl düzelir bilmiyorumda küçükte uyanır uyanmaz banyoya gider gelince hemen yatagını toplar pijamalarını katlar

Günaydın kızlar cumartesi iftar davetim vardı çok güzel geçti 12 ye geliyordu misafirlerim gittiğinde. Dün çamaşır yıka çocukları yıka saçlarını yap gündüz parka indirdim oynadılar öyle geçti.Eşim nöbetçi bugün arkadaş çağırdı iftara onun eşide görevde bugünde böyle geçer.
Bende haftalık yapıyorum temizliği ama pazartesiden başlıyor dağılmaya büyük kızın odasını söylemeyim zaten düzen tertip denen bişey yok nasıl düzelir bilmiyorumda küçükte uyanır uyanmaz banyoya gider gelince hemen yatagını toplar pijamalarını katlar
Ayyy benimde büyük çok dağınık üstünden çıkardığı gibi kalıyor yerde
Küçük de uyanınca anne bak ablam yine dağıtmış at onları çöpe at diyor🤪🤪🤪

Back
X