🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Annem ve babam gittiler.
Insallah yine gelirler 😍
Insanın ici burkuluyor be🙄
Canlarim benim gule güle gitsinler.bende camasir mak.basladim 1.serdim.2.attim.bayagi bi camasir var yikanacak.butun odaları topladim.evi supurdum.dus aldim kizi hazirladim okula göturdum.simdi kuafore geldim kaslarimi aldirayim.eve gidince evi bi silerim namaz kılip yatıcam.hic halim yok.grip olmuşum .kendimi fazla yormayim yarin okul gezimiz var

Çok sevindim canım senin adına

Eviniz ne zaman bitecek tqşınacaksınız inşallah sorunsuz bir şekilde geçersiniz içine

Oğluşlar nasıL💙💙
Sağolasın canım.İnsallah hayırlısıyla kendi evimize de taşınmak nasip olur 🤲
23 ay sonra teslimat ama Tahüt edilen tarihte biter mi tabi orasını bilemiyoruz.Biraz büyük bir proje daire sayısı,sosyal alan v.s de var projede onun denilen tarihte bitmez diye düşünüyoruz .
Ogluslar iyi şükür 🤲 Yeni ev hepimize iyi geldi diğer evimiz çok dar olduğu ruhen ve bedenen yoruyordu çocuklarda dahil hepimizi.2 senedir sokak yüzü görmeyen cocugum(indirecek oynatacak alan yoktu) şimdi hergun parkta dışarıda çok mutlu dışarıya insanlara alıştı çok şükür 🤲 🧿
Büyük oğlumda arkadaşlarını rahatlikla eve davet edip odasında ps falan oynayabiliyor.Bu evin altında pastane cafe ve fırın var en çok çocuklara yaradı canı sıkılıyor anne ben aşağıya gidiyorum meyve suyu falan içerim deyip gidiyor yan tarafimizda da A101 var olmadı oraya gidip dondurma alıyor bahçedeki oturma alanlarında gidip oturuyor🤣
Benim ikiside evden çıkmıyordu baya iyi geldi inşallah böylede mutlu huzurlu devam ederiz inşallah 🤲🤲

23 ay sonra teslimat ama Tahüt edilen tarihte biter mi tabi orasını bilemiyoruz.Biraz büyük bir proje daire sayısı,sosyal alan v.s de var projede onun denilen tarihte bitmez diye düşünüyoruz .
Ogluslar iyi şükür 🤲 Yeni ev hepimize iyi geldi diğer evimiz çok dar olduğu ruhen ve bedenen yoruyordu çocuklarda dahil hepimizi.2 senedir sokak yüzü görmeyen cocugum(indirecek oynatacak alan yoktu) şimdi hergun parkta dışarıda çok mutlu dışarıya insanlara alıştı çok şükür 🤲 🧿
Büyük oğlumda arkadaşlarını rahatlikla eve davet edip odasında ps falan oynayabiliyor.Bu evin altında pastane cafe ve fırın var en çok çocuklara yaradı canı sıkılıyor anne ben aşağıya gidiyorum meyve suyu falan içerim deyip gidiyor yan tarafimizda da A101 var olmadı oraya gidip dondurma alıyor bahçedeki oturma alanlarında gidip oturuyor🤣
Benim ikiside evden çıkmıyordu baya iyi geldi inşallah böylede mutlu huzurlu devam ederiz inşallah 🤲🤲
Cankuşum hayırlı olsun Allah kolaylık versin 💓

Günaydın kızlar kızım çok şükür bugün iyi çenesi açıldığına göre🤪🤪🤪

Çamaşır serdim bulaşık çalıştırdım ocak sildim wc yıkadım

Annemin robotunu taktım şarza bugün geliyorlar programı yükler gösteririm 🤗🤗
gözünaydın canım benim ufaklı çok fena öksürüyordu sabah şurup içirdim okulada gönderdim öğretmeni yemekten sonra içirecekti inşallah iyidir.
Bitek ben sevemedim şu robotu seninki kenarlarda bırakmıyor mu

Herkese kestane balının diyarı zonguldaktan selamlar sevgiler 🤩
Nasılsınız herkes iyidir mutludur sağlıklıdır inşallah 🤲
Ev işleriyle uğraştık azonce olyonusada yazdığım gibi durumlar.Yorucu ve zorlu bir süreç geçirdik halen daha bir düzen oturmuş değil ama bunada şükür 🤲
çok sevindim en azından adım atmışsınız ev için inşallah tez zamanda teslim edilir sende severek oturursun.Teslimat ne zaman belli mi

markete gittim geçen gün antepin bir markasıydı peyniri denemek için almıştım çocuklar çok sevdi çok lezzetliymiş 3 paket almıştım 1 paket kaldı evde eşim sabah çıkarken bulursan yine al dedi 3 paket yine aldım 400 gram paketi 32 tl çay aldım 2 kg birini anneme götürürüm izne giderken pirinç alırım birde

Annem ve babam gittiler.
Insallah yine gelirler 😍
Insanın ici burkuluyor be🙄
Canlarim benim gule güle gitsinler.bende camasir mak.basladim 1.serdim.2.attim.bayagi bi camasir var yikanacak.butun odaları topladim.evi supurdum.dus aldim kizi hazirladim okula göturdum.simdi kuafore geldim kaslarimi aldirayim.eve gidince evi bi silerim namaz kılip yatıcam.hic halim yok.grip olmuşum .kendimi fazla yormayim yarin okul gezimiz var
Annemleri arkasından üzüldün mü kuzum yaaaaa bayrama gelirsiniz yine🤲🤲👏
Çok sevindim canım benim 2 yıl çabucak geçer inşallah huzurla sağlıkla geçersiniz evinize🧿🧿💙
gözünaydın canım benim ufaklı çok fena öksürüyordu sabah şurup içirdim okulada gönderdim öğretmeni yemekten sonra içirecekti inşallah iyidir.
Bitek ben sevemedim şu robotu seninki kenarlarda bırakmıyor mu
Geçmiş olsun canım benim

Valla ben çok memnunum Annemin ki arçelik bugün ilk defa kullandık gayet iyi

Senin ki de iyi bir marka diye hatırlıyorum neden memnun değilsinki🤔🤔🤔

Annemleri arkasından üzüldün mü kuzum yaaaaa bayrama gelirsiniz yine🤲🤲👏

Çok sevindim canım benim 2 yıl çabucak geçer inşallah huzurla sağlıkla geçersiniz evinize🧿🧿💙

Geçmiş olsun canım benim

Valla ben çok memnunum Annemin ki arçelik bugün ilk defa kullandık gayet iyi

Senin ki de iyi bir marka diye hatırlıyorum neden memnun değilsinki🤔🤔🤔
roborock s5 canım ama benimki kenarları hep bırakıyor özellikler saçları benimde çok dökülüyor. Halılar kalın ondan mı dicem ama koridordaki ince orda da yapıyor aynı şeyi

roborock s5 canım ama benimki kenarları hep bırakıyor özellikler saçları benimde çok dökülüyor. Halılar kalın ondan mı dicem ama koridordaki ince orda da yapıyor aynı şeyi
Yaaa robprock aslında çok iyi marka Cedric1003 Cedric1003 de kullanıyor onu bilemedim valla canım

Dün evimize geçtik geçer geçmez işlerimi hallettim çamaşır vardı onu katladım robot süpürdü bende toz aldım
Çökertme kebabı yaptım yanına cacık 🤗🤗

Sabah Kızlara yine çikolatalı krep yaptım yediler😝😝

Evde kedi dili vardı onu pasta yaptım dolapta dinleniyor🤪🤪

Canım ekşili acılı kısır istiyordu eşimin teyzesi ni aradım gel beraber yiyek diye tamam dedi yanına ayran da yaparım pastam da var👏👏

Büyük kız yemez ona da çıtır tavuktan hamburger yaparım 🙈🙈

Back
X