🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dün evimize geçtik geçer geçmez işlerimi hallettim çamaşır vardı onu katladım robot süpürdü bende toz aldım
Çökertme kebabı yaptım yanına cacık 🤗🤗

Sabah Kızlara yine çikolatalı krep yaptım yediler😝😝

Evde kedi dili vardı onu pasta yaptım dolapta dinleniyor🤪🤪

Canım ekşili acılı kısır istiyordu eşimin teyzesi ni aradım gel beraber yiyek diye tamam dedi yanına ayran da yaparım pastam da var👏👏

Büyük kız yemez ona da çıtır tavuktan hamburger yaparım 🙈🙈
İki gözümün çiçeği hoşşşgeldin 😙😙

Dün evimize geçtik geçer geçmez işlerimi hallettim çamaşır vardı onu katladım robot süpürdü bende toz aldım
Çökertme kebabı yaptım yanına cacık 🤗🤗

Sabah Kızlara yine çikolatalı krep yaptım yediler😝😝

Evde kedi dili vardı onu pasta yaptım dolapta dinleniyor🤪🤪

Canım ekşili acılı kısır istiyordu eşimin teyzesi ni aradım gel beraber yiyek diye tamam dedi yanına ayran da yaparım pastam da var👏👏

Büyük kız yemez ona da çıtır tavuktan hamburger yaparım 🙈🙈
Ben çıtir tavugu okumaktan usandim.ama benim canim yigenim yemekten usanmadi🤣🤣

Slm kizlar
Gece kızim boğaz agrisindan uyuyamadi.ilac verdim simdi iyi gibi.
Dün evde yoktum ya evi süpüremedim.bugun kalktim yerler cok kotü.
Hemen supurgeyi actim.halilari supurup kaldirdim. Balkonu yıkadim.esim halinin bintanesini yikadi sagolsun.azar azar yikarim biter dedi.avmyi dolastik biraz benim kiz durmadi.eve geldik.kemik sulu mercimek corbasi yaptim.dovme koydum ocaga pilav olacak.camasir serdim.bul.mak calistirdim .öf evi topla topla bitmiyorrrrrr.mutfak yine dagildi toplanacak🙄

Yaaa robprock aslında çok iyi marka Cedric1003 Cedric1003 de kullanıyor onu bilemedim valla canım
Penguen Penguen cok tiriz ondan memnun değildir 😀😀
Benim iki gözümün çiçeği 😍😍ama hali kenarlarında bırakıyor haklı . Ben ikinci süpürme de halıyı hemen kaldırıyorum
Selam kızlar temizlikle gecen bir gün 🥲🥲
Fikirlerinize ihtiyacım var .
Ayın 18 inde yoka çıkacağız . Mutfak dolaplarım falan bahar temizliği yapamadım sizce şimdi mi ayrıntılı temizlesem gelince mi gözüme batıyor ama gelince yine aynı olacak 🙂🙂

Benim iki gözümün çiçeği 😍😍ama hali kenarlarında bırakıyor haklı . Ben ikinci süpürme de halıyı hemen kaldırıyorum
Ayın 18 inde yoka çıkacağız . Mutfak dolaplarım falan bahar temizliği yapamadım sizce şimdi mi ayrıntılı temizlesem gelince mi gözüme batıyor ama gelince yine aynı olacak 🙂🙂
Gelince niye ayni olsun kız😊
Dolap icleri oyle fazla kirlenmezki.e dışlarida sen yoksan zaten kirlenmez.sen bilirsin. Ne zaman canin isterse o zaman yap.
Ben bahar temizliği yapmadim tasinacam diye.ama yinede tasinirken dolaplari bosaltirken biz bezle gecerim

Ay cok sıcak ya
Sicaktan evde ayaga kalkamiyorum bu nasil is.bu yaz bu koca evi nasıl süpürup silecem sabah onu düsundüm.hergun hergün.
Halilari kaldirdim.surekli silinmek isticekler.
Aldıgimiz ev 7.kat nolur ora esintili olsun Allahim

Slm kizlar
Gece kızim boğaz agrisindan uyuyamadi.ilac verdim simdi iyi gibi.
Dün evde yoktum ya evi süpüremedim.bugun kalktim yerler cok kotü.
Hemen supurgeyi actim.halilari supurup kaldirdim. Balkonu yıkadim.esim halinin bintanesini yikadi sagolsun.azar azar yikarim biter dedi.avmyi dolastik biraz benim kiz durmadi.eve geldik.kemik sulu mercimek corbasi yaptim.dovme koydum ocaga pilav olacak.camasir serdim.bul.mak calistirdim .öf evi topla topla bitmiyorrrrrr.mutfak yine dagildi toplanacak🙄
Oyyy kuzum yaaaa🥺🥺🥺
Ayyy silme valla gelince silersin kötü örnek mi oldum🤪🤪
Ay cok sıcak ya
Sicaktan evde ayaga kalkamiyorum bu nasil is.bu yaz bu koca evi nasıl süpürup silecem sabah onu düsundüm.hergun hergün.
Halilari kaldirdim.surekli silinmek isticekler.
Aldıgimiz ev 7.kat nolur ora esintili olsun Allahim
Ayyy evet yaaa yandık valla bugün balkondayım şimdi gram esmiyor

Eşime dedim şu pencerelere file filan taktırak şimdiden böyleyse napacaz🤦‍♀️🤦‍♀️ aldığım cevap 😑😑

Aç klimayı otur😜😜😜

Selam kızlae nasılsınız
Bugn ancak bakabilsm
Sabah annem babam kardeşim kahvaltıya geldi
Eşim 2 gnlüğüne geldi
Onlar gitti oetalığı topladm tozları aldım
Hazırlandm nikah vardı oraya gittik..
Geldik bamya pilav salata yaptm
Yerler kaldı.. Yaeında balkonu yıkar yerleri silerim pof

Kmsl Hnd Kmsl Hnd hoşgeldn bebeğim

Selam kızlae nasılsınız
Bugn ancak bakabilsm
Sabah annem babam kardeşim kahvaltıya geldi
Eşim 2 gnlüğüne geldi
Onlar gitti oetalığı topladm tozları aldım
Hazırlandm nikah vardı oraya gittik..
Geldik bamya pilav salata yaptm
Yerler kaldı.. Yaeında balkonu yıkar yerleri silerim pof

Kmsl Hnd Kmsl Hnd hoşgeldn bebeğim
Sağol tatşım😘😘Ohhhh iyi vakit geçirmişsinizdir canım afiyet olsun

İş hiç bitmiyor ki 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben olsam gitmeden yapardım gelince yol yorgunu oluyorsun detaylı yapmak yoruyor insanı geçen yıl öyle yaptım bu yıl öyle yapmıcam gitmeden yapar giderim gelince zaten çamaşır alışveriş derken yoğun geçer

Bizim banyonun duşa kabinin kenarları siyah onları söküp yeniden yapalım dedim sinirim bozuluyor ne cif ne domestos çıkarmıyor silikonun içine işlemiş resmen.
Bugün büyük kızın gösterisi vardı ona gittik geldik masa sandalye balkona balkondaki dolaplar mutfağa geçirme işini hallettik banyo tuvalet yıkadım 1 makina çamaşır yıkandı yarın gün boyu çamaşır yıkanır nevresimler değişecek sabahtan onları atarım.Çok iş var yarın umarım yapabilirim

Gelince niye ayni olsun kız😊
Dolap icleri oyle fazla kirlenmezki.e dışlarida sen yoksan zaten kirlenmez.sen bilirsin. Ne zaman canin isterse o zaman yap.
Ben bahar temizliği yapmadim tasinacam diye.ama yinede tasinirken dolaplari bosaltirken biz bezle gecerim
Şekerim sen penguen Zeyno atom karıncasınız
Oyyy kuzum yaaaa🥺🥺🥺

Ayyy silme valla gelince silersin kötü örnek mi oldum🤪🤪

Ayyy evet yaaa yandık valla bugün balkondayım şimdi gram esmiyor

Eşime dedim şu pencerelere file filan taktırak şimdiden böyleyse napacaz🤦‍♀️🤦‍♀️ aldığım cevap 😑😑

Aç klimayı otur😜😜😜
Utan ablandan 🤣🤣🤣senle okyonustan destek bekliyorum 😂😂
Ben olsam gitmeden yapardım gelince yol yorgunu oluyorsun detaylı yapmak yoruyor insanı geçen yıl öyle yaptım bu yıl öyle yapmıcam gitmeden yapar giderim gelince zaten çamaşır alışveriş derken yoğun geçer
Haftya cok sıcak olmazsa yapacağım 😍😍

Aman hiç takamam alır bir kadın yaptırır valla tek derdimiz temizlik olsun.İş koş eve koş yemek temizlik ömrümüz geçiyor kıymette bilinmiyor.Ev işi nankör insanlar daha nankör.

Günaydn kızlarrrrr

Bugn eşim geri dçnecek ondan erkenden uyandm
Balkonu yıkadı saolsn
Yerleride sileirm dedi 🙈
Bende banyı wc temizliecem
Bi yandan kızla uğraşıorm gribi geçmedi..
Pfff eskiden yediğimiz tavuk döneri
Eskiden dediğim tam 6 ay önce 15 tl idi
Şimdi 30 tl ya :(

Bizim banyonun duşa kabinin kenarları siyah onları söküp yeniden yapalım dedim sinirim bozuluyor ne cif ne domestos çıkarmıyor silikonun içine işlemiş resmen.
Bugün büyük kızın gösterisi vardı ona gittik geldik masa sandalye balkona balkondaki dolaplar mutfağa geçirme işini hallettik banyo tuvalet yıkadım 1 makina çamaşır yıkandı yarın gün boyu çamaşır yıkanır nevresimler değişecek sabahtan onları atarım.Çok iş var yarın umarım yapabilirim
Kolay gelsin canım👏👏
Günaydn kızlarrrrr

Bugn eşim geri dçnecek ondan erkenden uyandm
Balkonu yıkadı saolsn
Yerleride sileirm dedi 🙈
Bende banyı wc temizliecem
Bi yandan kızla uğraşıorm gribi geçmedi..
Pfff eskiden yediğimiz tavuk döneri
Eskiden dediğim tam 6 ay önce 15 tl idi
Şimdi 30 tl ya :KK43:
En sevdiklerimden tavuk döner 👏👏
Ben haftada 1 2 mutlaka yerim büyük kız zaten tavukçu okulda hergün döner yiyor😆😆

Back
X