🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Domatesli makarna yaptı eşim ton balıklı onu yedik birazdan dışarı çıkarız çok sıcak şimdi akşamda fırtına çıkar yine tuhaf bir havası var buranın

günaydın kızlar :KK37: :KK37:

cumartesi akşam eşim geliyor... cumartesini es geçiyorum
pazar günü babalar günü onuda es geçiyorum :D

pazartesi itibariyle offf bu akşam ne yemek yapacam lafı bende yaklaşık 2.5 ay başlyıor :D

günaydın kızlar :KK37: :KK37:

cumartesi akşam eşim geliyor... cumartesini es geçiyorum
pazar günü babalar günü onuda es geçiyorum :KK70:

pazartesi itibariyle offf bu akşam ne yemek yapacam lafı bende yaklaşık 2.5 ay başlyıor :KK70:
Hahahahhaha azıcık da sen düşün hep biz mi düşünecez😆😆😆

Eşin evde kız o yapsın yemekleri👏👏👏

Slm kizlar
Ay cok yoruldum ayaklarim sizladi.
Hergun digerinin aynısı.balkonlar yıkandı.evi supurup sildim.camasir serdim.katladim yerlestirdim.aksam gida alisverisine gittik.1500e yaklasmistir.
Eve geldik hic oturmadim.aldiklarimi yerlestirdim.yemek yaptim yedik.mutfagi hallettim .mak.calistirdim.kizi yıkadim.koltuga attim kendimi.bi muddet kalkmayı düşünmüyorum🤣🤣🤣

Slm kizlar
Ay cok yoruldum ayaklarim sizladi.
Hergun digerinin aynısı.balkonlar yıkandı.evi supurup sildim.camasir serdim.katladim yerlestirdim.aksam gida alisverisine gittik.1500e yaklasmistir.
Eve geldik hic oturmadim.aldiklarimi yerlestirdim.yemek yaptim yedik.mutfagi hallettim .mak.calistirdim.kizi yıkadim.koltuga attim kendimi.bi muddet kalkmayı düşünmüyorum🤣🤣🤣
Afiyet ve bereketli olsun

Kalktın mı kız yerinden🤪🤪🤪

Bugün diş doktoruna gittim hergün agrıkesici içmekten hangi dişim ağrıyor bilmiyorum dedim😂😂 dolgulu olan dişim dedim iliysen dolgulu var dedi ne ara yapmışlar ben birtane yapıldı diye biliyorum dedim gözlerimi kapatıyorum doktor yapıyor dedim çok güldük yemin ederm o iğneyi batırırken bayılıyordum o kadar kötü oldum kanal yapmak için çok derine yaptı 5 saat geçmez bu uyuşukluk dedi film çekti içini boşaltınca kanal yapmayalım diş sağlam dolguyu yenileyelim kökünde iltihap yok dedi eğer kanal yaparsam ilerde sorun olunca diş tamamen gider dedi şimdi çok agrıyor iki tane ilaç aldım

Diş doktorundan gelince hamur yoğurdun mayalı peynirli harç yaptım biraz lor vardı onuda ekledim hamur kızarttım yanına domates salatalık çıkardım özlemiş çocuklarda eşim bugün nöbetçi

Bugün diş doktoruna gittim hergün agrıkesici içmekten hangi dişim ağrıyor bilmiyorum dedim😂😂 dolgulu olan dişim dedim iliysen dolgulu var dedi ne ara yapmışlar ben birtane yapıldı diye biliyorum dedim gözlerimi kapatıyorum doktor yapıyor dedim çok güldük yemin ederm o iğneyi batırırken bayılıyordum o kadar kötü oldum kanal yapmak için çok derine yaptı 5 saat geçmez bu uyuşukluk dedi film çekti içini boşaltınca kanal yapmayalım diş sağlam dolguyu yenileyelim kökünde iltihap yok dedi eğer kanal yaparsam ilerde sorun olunca diş tamamen gider dedi şimdi çok agrıyor iki tane ilaç aldım
Geçmiş olsun kuzum

Bu yaşıma kadar hiç diş doktoruna gitmedim Ayyy inşallah hiç de gitmem🙈🙈🙈

Gunaydin fistiklar 🌸🌸
Güzel bir gün olsun .
Allah’ın izniyle bu seneyide tamamladık .
Bol dinlenmeli , eğlenceli bir tatil olur umarım .
Benzin fiyatları bizi korkutuyor .
Tek gidiş 5 bin bulacak . Kalması yemesi içmesi derken baya masraflı olacak .

Back
X