Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahhaha azıcık da sen düşün hep biz mi düşünecezgünaydın kızlar![]()
cumartesi akşam eşim geliyor... cumartesini es geçiyorum
pazar günü babalar günü onuda es geçiyorum
pazartesi itibariyle offf bu akşam ne yemek yapacam lafı bende yaklaşık 2.5 ay başlyıor![]()
zaten ona yaptıracamda o bana ne yapayım diecek hahahahaHahahahhaha azıcık da sen düşün hep biz mi düşünecez
Eşin evde kız o yapsın yemekleri![]()
merhaba cnm nasılsınMerhaba guzeller![]()
Haaahahahhaah sen bul sen pişir dezaten ona yaptıracamda o bana ne yapayım diecek hahahaha
merhaba cnm nasılsın
Güzeller dediğin için üzerime alındımMerhaba guzeller![]()
Teşekkürler tatlım sen basılsın ? Bebek nasıl ?zaten ona yaptıracamda o bana ne yapayım diecek hahahaha
merhaba cnm nasılsın
SekerimmmmmCanımmmmmmm![]()
![]()
Citir guzelimmmnGüzeller dediğin için üzerime alındımMerhaba sanada canım
![]()
Afiyet ve bereketli olsunSlm kizlar
Ay cok yoruldum ayaklarim sizladi.
Hergun digerinin aynısı.balkonlar yıkandı.evi supurup sildim.camasir serdim.katladim yerlestirdim.aksam gida alisverisine gittik.1500e yaklasmistir.
Eve geldik hic oturmadim.aldiklarimi yerlestirdim.yemek yaptim yedik.mutfagi hallettim .mak.calistirdim.kizi yıkadim.koltuga attim kendimi.bi muddet kalkmayı düşünmüyorum![]()
Geçmiş olsun kuzumBugün diş doktoruna gittim hergün agrıkesici içmekten hangi dişim ağrıyor bilmiyorum dedimdolgulu olan dişim dedim iliysen dolgulu var dedi ne ara yapmışlar ben birtane yapıldı diye biliyorum dedim gözlerimi kapatıyorum doktor yapıyor dedim çok güldük yemin ederm o iğneyi batırırken bayılıyordum o kadar kötü oldum kanal yapmak için çok derine yaptı 5 saat geçmez bu uyuşukluk dedi film çekti içini boşaltınca kanal yapmayalım diş sağlam dolguyu yenileyelim kökünde iltihap yok dedi eğer kanal yaparsam ilerde sorun olunca diş tamamen gider dedi şimdi çok agrıyor iki tane ilaç aldım
Kilolar gelsinDiş doktorundan gelince hamur yoğurdun mayalı peynirli harç yaptım biraz lor vardı onuda ekledim hamur kızarttım yanına domates salatalık çıkardım özlemiş çocuklarda eşim bugün nöbetçi
Ayyy ben bu ay kızı kreşe göndermedim parası bana kaldı güyaaaaa onu da harcadımAltın alan yokmu bu ayBen artık altını unuttum
![]()