- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
iyiyim cnm ne olsun işteTeşekkürler tatlım sen basılsın ? Bebek nasıl ?
![]()
bebişte dişleri çıka çıka direnmeye çalışıyor garibim

güle güle tüketin cnm..Slm kizlar
Ay cok yoruldum ayaklarim sizladi.
Hergun digerinin aynısı.balkonlar yıkandı.evi supurup sildim.camasir serdim.katladim yerlestirdim.aksam gida alisverisine gittik.1500e yaklasmistir.
Eve geldik hic oturmadim.aldiklarimi yerlestirdim.yemek yaptim yedik.mutfagi hallettim .mak.calistirdim.kizi yıkadim.koltuga attim kendimi.bi muddet kalkmayı düşünmüyorum![]()
valla bende alışverişe cıkmaya korkuyorum
çok şey lazım of of
ellerine sağlık cnm... bende cuma akşamı sarma sarayım yanına cacık yaparımYemek karışık dolma yaptım bayağıdır istiyordu canım yanına salata yoğurt kızlar da yedi![]()
cumartesi pişiririm herif bari geldiğinde yemek hazır olsun

geçmiş olsunBugün diş doktoruna gittim hergün agrıkesici içmekten hangi dişim ağrıyor bilmiyorum dedimdolgulu olan dişim dedim iliysen dolgulu var dedi ne ara yapmışlar ben birtane yapıldı diye biliyorum dedim gözlerimi kapatıyorum doktor yapıyor dedim çok güldük yemin ederm o iğneyi batırırken bayılıyordum o kadar kötü oldum kanal yapmak için çok derine yaptı 5 saat geçmez bu uyuşukluk dedi film çekti içini boşaltınca kanal yapmayalım diş sağlam dolguyu yenileyelim kökünde iltihap yok dedi eğer kanal yaparsam ilerde sorun olunca diş tamamen gider dedi şimdi çok agrıyor iki tane ilaç aldım
diş çok zor ya

Altın alan yokmu bu ayBen artık altını unuttum
![]()