🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar sabah karne almaya gittik anasınıfına gidip cübbe kep giydi çok güzeldi büyük kızımda aldı karnesini öğlen işe geldim dü eşime gümüş alyans aldım altın olan bol geliyordu onuda satmayalım ilk yüzük dedik ona 200 TL verdim kızlar voleybol basketbol topu aldım a101 e gelenlerden biraz oynarlar ayrı tarak aldım ikisinede noddle aldım 2 paket 5li olanlardan dışardan yemek söyledim onada 99 verdim okula gitmediler dün sabahta eşim kahvaltıya indirdi yine harcamıştır 100 TL birsürü şey aldı babam bize diye anlattılar paranın ne değeri ne adı kalmış su gibi gidiyor

Ayyy vallahi ne güzel yumurta parası vermeyiz😜😜

Dün dolmayı 2 saatte surat ekşite ekşite yediler
Bugün tavuğu yerken çıt yoktu🤪🤪🤪
Canım benim büyük kızda erken ergenlik belirtileri var doktor tavuk yedirme sakın dedi durmadan tavuk dürüm istiyor inadına çok korkuyorum erken girmez inşallah abur cubur delisi bu ay sonuna doğru kan verilecek ultrasona girecek tekrar inşallah gerilemiştir değerleri

Slm kizlar
Sabah kahvaltıdan sonra hazirlandik kizla .oğlan kendi gittti karnesini aldi.dus aldim çıktık karnemizi aldik geldik.ikisinin karneside guzel masallah
Eve geldim kah.sofrasini topladim
Evi süpurdum sildim.wc yikadim.sonra koltukta uyuya kalmisim.
Kalktim icli kofte döktüm.dun icini hazirlamistim.esim her yemegi begenmez bayıldı köfteme.
Yemekten sonra esim balkonda oturalim dedi.cocuklar sofrayi toplarken bende balkonu yikadim.mutfagi topladim.tekrar dusa girdim.balkon cok guzel esiyor simdi esimle nescafe keyfi yapacaz😊

Kiracimiz uyguna ev bulamiyorum diyor😟uyguna ev kalmadi zaten.bi cıksaydi duzenimizi kursaydik.netten ev ilanlari bile bulduk gönderdik nolcak bilmiyom.
Kizlar bizim burda 3 bine falan oturulmayacak harabe evler var.adamda param az diyormus.e oturduklari evde cok guzel.Allah yardimcilari olsun.herkesin hayati tepetaklak oldu.

Kiracimiz uyguna ev bulamiyorum diyor😟uyguna ev kalmadi zaten.bi cıksaydi duzenimizi kursaydik.netten ev ilanlari bile bulduk gönderdik nolcak bilmiyom.
Kizlar bizim burda 3 bine falan oturulmayacak harabe evler var.adamda param az diyormus.e oturduklari evde cok guzel.Allah yardimcilari olsun.herkesin hayati tepetaklak oldu.
Allah yardımcıları olsun onlarında çok zor seninde durum çok zor hem kredi hem kira

Canım benim büyük kızda erken ergenlik belirtileri var doktor tavuk yedirme sakın dedi durmadan tavuk dürüm istiyor inadına çok korkuyorum erken girmez inşallah abur cubur delisi bu ay sonuna doğru kan verilecek ultrasona girecek tekrar inşallah gerilemiştir değerleri
Üffff sevince zor oluyor gerçekten ya birde yasaklanınca daha tatlı geliyor🤦‍♀️🤦‍♀️

Ayyyy bi çıksalardı rahatlardınız yaaa hayırlısıyla🤲🤲🤲

Öğlen anneme geldik ablamlar da burda güzel vakit geçirdik🤩🤩
Büyük kızımla Yiğenim arkadaşına gittiler
Bizde annem ve ablamla halama gittik rahatsızdır biraz
Allah ım bugün dışarı yanıyor🥺🥺🥺

Büyük kızım teşekkür aldı 👏👏babası soruyor ne istiyorsun hediye diye ben düşünim sana söylerim diyor🤪🤪🤪

Selaaammmmm ♥️♥️♥️

Bugn eşim geliyor ♥️♥️
Aperaritif şeyler yiyecez
Yarn babalar günü barbekü yakarm..
Et sioarişi verdm 1 kilo kıyma 1 kilo kuş başı
310 tl tuttu
İnanamıorm :KK43:

Ay cok sicak
2 is yapip sürekli banyoya giriyorum.
Rutin isler yapildı
Manti yapicam bugün ne zamandir canim istiyordu. (Hazir)aksamada ortalik serinleyince açma yapmak istiyorum buzluga
Afiyet olsun kızlar 👏👏👏

Selamssss bugün daha da çok yanıyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Annem tavuk şiş yapıyor yanına salata yaptım cola filan bugünde biter
Eve geçecez sonra 💃💃

Bende yazi sevmiuom canim ya.burdaki nem insani öldürüyor.yeterki iki hareket etme buhar çikiyor vücuttan
Kızzzz nasıl yakınmayacaksın hatayda çok sıcak oluyor mümkün değil🤪🤪🤪

Kızlar ben bot mont vs sevmiorm ya
Yazın efil efil 🙈

Günaydın kızlar 🤗🤗🤗

Eşime diyorum babalar günün kutlu olsun seni ben baba yaptım bana ne hediye alacaksın🤔🤔🤔
Aynısı sen anneler gününde söyle seneye :D

Back
X