🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ayyy annnemgil gidince küçük erken uyanmıştı onu yatırdım hiç birşey ellemedim 1 bölüm laca sa da papel izledim bende uyumuşum bir uyandık saat 5 e geliyor
Fasulye vardı ve yine yemediler 🤦‍♀️🤦‍♀️
6 paket noodle yaptı büyük kız yedik🤪🤪🤪ana gibi ana🙈🙈
Gece nasil yatacak kücuk cadi😁
Benimde izlemedigim türk korku filmi kalmadi
Hepsi birbirinin aynisi😎

Günaydın kızlar💙💙 hayırlı cumalar🤲🤲

Ablama gidecez kahvaltıya kalktım küçüğü hazırladım malüm kapı önüne çıksa bile herşeyi son sistem olacak cadı😘😜
Büyük yatıyor daha o pratik hemen şort tişört tamam😝😝

11den asagi kalkmiyoz biz😊
Tabi gece yatmiyorlar cocuklar.illa babamizi gorecez diyorlar🤨esimde gece 1e dogru geliyor. Gec yatinca hepimiz öğlene kalkiyoruz.
Kasarli tost yaptim yedik.
Evi süpurup sildim.dus aldim.namaz kıldım.
Dunden yemek var yasasin😆😆😆😆
Ama aksama yetermi bilmiyorum.
Ekmek 4tl olmus.simitte.ha gayret 10tlye az kaldi.

Günaydın dostlar
Dün miniğin bezini çıkardım eylülde 4 yaşına girecek hala bezde korkuyor çişini yapmaya ağlıyor 😔😔😔
Dün 2 kere klozete yaptı ağlaya ağlaya umarım alışır artık

Günaydın dostlar
Dün miniğin bezini çıkardım eylülde 4 yaşına girecek hala bezde korkuyor çişini yapmaya ağlıyor 😔😔😔
Günaydın Zeyno

Niye acaba canım🤔🤔 abisi ablası şarkı filan söylesin alkış yapın steaker alın klozete yapıştırın canım ✅✅

Günaydın dostlar
Benim cocuklarda ilk basta wcden korkarlardi.bende şarki falan söylerdim. Aferim derdim.oyle öyle alistılar

Ayyy yazın hiç canım kahvaltı filan istemiyor ya börek söyledim çay demledim yedik kızlarla

Öğlene de dururlar mı yine makarna istediler beşamelli tavuklu spagetti yaptım biraz fazla yaptım akşama da yesinler

Küçük kızım zaten 3 tabağa yakın yedi🙈🙈🙈

Markette bikaç şey aldım 120 tl

Ayyy yazın hiç canım kahvaltı filan istemiyor ya börek söyledim çay demledim yedik kızlarla

Öğlene de dururlar mı yine makarna istediler beşamelli tavuklu spagetti yaptım biraz fazla yaptım akşama da yesinler

Küçük kızım zaten 3 tabağa yakın yedi🙈🙈🙈

Markette bikaç şey aldım 120 tl
Ben sana diyorum.buzluguna citir tavuk yap koy.difrizine besamelli makrna .çikartin mikrodalgada yiyin😊

Buzlugu biraz kullanayim dedim.kurban yaklasiyor.hamur vardi sabah cikardim.buyuk büyük beze yapip attim tavaya.ayni firindaki pide oldu.hatta kizim pideyibpek sevmez anne bu pideden yap bem cok sevdim diyor.
Hazir hamur olunca yapması 5 dakika surdü.
Aksamada firina tavuk surdum.pirinc pilavi yaptim.bugunde boyle gecti.
Evde kahvaltilik kalmadi.aksam da gitmeye üşendik artik yarina gideriz alisverise.
Cocuklar deniz istiyor. Yarin gideriz bikac saat yuzsunler.elbiseli mayolardan alicam bende biraz gecsin.

Günaydın kızlr

Perdelerimi yıkmaya başladım..
Tabi normalde önce camlar silinir snra perdeler ama eşim belini incitti iyi olMsını bekliorm cnkü cam silemem... Camlar ona ait..
Haliyle bende bayrama perde kalsm istemedm die perdeleri yıkadm...
Oturma odamla salonumın perdelerimi ütülüyorm gözüme batıo cnkü.. Diğer yerleri ütülemiorm..
Şimdi salonum kaldı.. Tülü güneşliği ve fomları... Bidepencerem büyük haliyle canım cıkacak.. Onuda bugün yapamam sanırım.. Bitek orası kaldı.. Bugün anck çamaşı yıkarm sererim toplarm..
Yoruldm.. Bayrama bişi kalmasn gzeym tozayım diye kendimi yırtıorm :D

Buzlugu biraz kullanayim dedim.kurban yaklasiyor.hamur vardi sabah cikardim.buyuk büyük beze yapip attim tavaya.ayni firindaki pide oldu.hatta kizim pideyibpek sevmez anne bu pideden yap bem cok sevdim diyor.
Hazir hamur olunca yapması 5 dakika surdü.
Aksamada firina tavuk surdum.pirinc pilavi yaptim.bugunde boyle gecti.
Evde kahvaltilik kalmadi.aksam da gitmeye üşendik artik yarina gideriz alisverise.
Cocuklar deniz istiyor. Yarin gideriz bikac saat yuzsunler.elbiseli mayolardan alicam bende biraz gecsin.
Benim kızlar da başladı denize gidek demeye😆😆😆

Back
X