🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar iyi bayramlar
Bayramın son günün de yetiştim gari🤣🤣🤣
Biz arefe günü kv geldik kurban, bahçe işleri kv evini temizledik yoğun geçiyor
Cedric1003 Cedric1003 geçmiş olsun canım kolay atlatır inşallah ailen Covid çok artmış yine malesef
okyonus okyonus oğluşuna kavuşmuşsun Allah ayırmasın kolyeni de güzel günlerde kullan benimde alasım var bir dönelim eve bakıcam
Kmsl Hnd Kmsl Hnd canimmm yaz geldi hiç giremez oldum kk ya

Kızlar iyi bayramlar
Bayramın son günün de yetiştim gari🤣🤣🤣
Biz arefe günü kv geldik kurban, bahçe işleri kv evini temizledik yoğun geçiyor
Cedric1003 Cedric1003 geçmiş olsun canım kolay atlatır inşallah ailen Covid çok artmış yine malesef
okyonus okyonus oğluşuna kavuşmuşsun Allah ayırmasın kolyeni de güzel günlerde kullan benimde alasım var bir dönelim eve bakıcam
Kmsl Hnd Kmsl Hnd canimmm yaz geldi hiç giremez oldum kk ya
Zeynommmm nasılsın kızzz, 💞💞💞

Bugun adanadan eve geldik.dus aldık.biraz uyumusum.aniden ablam gilin yanina kampa gitmeye karar verdik.hemen carsiya cikip cadir aldik.kiza mayo bana askili bluz sort.esime tsort sort.oglana ic çamasiri.1000tl gitmistir🙄

Bugun adanadan eve geldik.dus aldık.biraz uyumusum.aniden ablam gilin yanina kampa gitmeye karar verdik.hemen carsiya cikip cadir aldik.kiza mayo bana askili bluz sort.esime tsort sort.oglana ic çamasiri.1000tl gitmistir🙄
İYi tatiiller💞💞
1saat yol gittik.
Buzdolabindan emin olamadik.buzlugu tam kapanmis olmasindan emin olamadik.1saat yoldan geri döndük😏
Iyice düzleyip gerindönduk
Ayy aklında kalacağına iyi yapmışsınız gidip bakmaya

Hatırlıyor musun bizim 2 sene önceki buzdolabı bozulmuştu da tüm etler kurtlanmıştı🤦‍♀️

Haydi kızlar kahveye buyrun☕☕☕💙

Eklentiler

• Screenshot_20220713_140405.webp
    Screenshot_20220713_140405.webp
    31 KB · Görüntüleme: 95
Selam kızlar 😍😍😍😍
Bir bayramı daha bitirdik 🌸
Koy yerinde bayram cok güzel herkes birbirine gidip geliyor bize bahçeden iyi bayramlar dediler . Uzun zaman olmustu böyle bayram kutlamayalı.

Ayy iyi yapmışsınız tatlım . Benimde yola çıkınca hep aklıma gelir böyle şeyler 🙄🙄

Zeynolin44 Zeynolin44 cok özledik seni geri dön tulayyyyyyy

Haydi kızlar kahveye buyrun☕☕☕💙
Afiyet olsun tatlimmmm yakın olsak gelirim ne de güze olurdu sohbet muhabbet fal giybettttt 😍😍

Sabah instda gördüm cok güzel degil mi kızlar ?
Kmsl Hnd Kmsl Hnd yasiyorsun bu hayatı bebeğim sunumlar kitaplar 🌸🌸🌸
Ben köyle kunta kinte morundayım 😁😁

Eklentiler

• F21EA3AC-2828-430C-B3D4-EB8949332EE8.webp
    F21EA3AC-2828-430C-B3D4-EB8949332EE8.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 108
Selam kızlar 😍😍😍😍
Bir bayramı daha bitirdik 🌸
Koy yerinde bayram cok güzel herkes birbirine gidip geliyor bize bahçeden iyi bayramlar dediler . Uzun zaman olmustu böyle bayram kutlamayalı.

Ayy iyi yapmışsınız tatlım . Benimde yola çıkınca hep aklıma gelir böyle şeyler 🙄🙄

Zeynolin44 Zeynolin44 cok özledik seni geri dön tulayyyyyyy

Afiyet olsun tatlimmmm yakın olsak gelirim ne de güze olurdu sohbet muhabbet fal giybettttt 😍😍
Ayyyy ne güzel olurdu kuzum 💙💙💙

Döndün mü eve yoksa hala tatilde misin🤗🤗

Bu ay köyde kalacağım . Sonra şehre döneceğiz bir haftalık bir tatil yaoariz Eylül de donecegim eve . Sıkılıyorum kimse yok ama para su gibi gidiyor burda hersey ateş pahası 🙄🙄
Ohhh misss gibi köy havası kızlara da çok iyi gelir canım 👏👏👏
Ucuz olan neresi kaldı ki 🥺🥺

İyi akşamlar kızlar🤗🤗🤗
Bugün hiç bir iş yapmadım valla
Sabah gözümü kızımın ıslak kek demesiyle açtım kalktım yaptım hemen
Öğlene atıştırdık akşama döner söyledim offff günümdü bugün🤪🤪
Anneme köyden süt gelmişti bana da verdi yoğurt yaptım Ayy ne güzel köy yoğurdu sapsarı kaymak tuttu👏👏

İyi akşamlar kızlar🤗🤗🤗
Bugün hiç bir iş yapmadım valla
Sabah gözümü kızımın ıslak kek demesiyle açtım kalktım yaptım hemen
Öğlene atıştırdık akşama döner söyledim offff günümdü bugün🤪🤪
Anneme köyden süt gelmişti bana da verdi yoğurt yaptım Ayy ne güzel köy yoğurdu sapsarı kaymak tuttu👏👏
Afiyet olsun kuzularima.
Bende oturuyorum sahilde.

Back
X