Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımAaaa siz tanışıormusunuz
Zelina cnm![]()
nasılsın cnmEvet canımama ben uzun zamandır ugrayamadim buralara da. Seni görüyorum ama
![]()
İyiyim canım sağol. Tatilimin son haftalarini değerlendiriyorum artık. Kışlık hazırlıklara başlamam lazım ama ona bile vakit bulamıyorum. Bebiş de yürüyor artık hiç oturamiyorumnasılsın cnm![]()
ben bitirdim sayılır kışlıkları ama annem olmasa bitiremezdim sanırım...İyiyim canım sağol. Tatilimin son haftalarini değerlendiriyorum artık. Kışlık hazırlıklara başlamam lazım ama ona bile vakit bulamıyorum. Bebiş de yürüyor artık hiç oturamiyorum
Sen nasılsın, küçük hanım ne yapıyor?
Geldim canım misafirlerim vardı Antalya’dan bir hafta ağırladım güzel geçti çok şükür izin almıştım bugün işe başladım kızlar evde küçük ayağını burktu onunla uğraştım bugün daha iyi sabah basabiliyordu Bugün evlilik yıldönümümüz halka küpe istemiştim bakalım alacak mı eşimHeyyyyy kızlar nerdesiniz zzz bakimmmmmm![]()
@Cedric1003
@okyonus
@O1deren87
@Zeynolin44
@Cankusunannesi
Bal0ncuk
Penguen
geçmiş olsunGeldim canım misafirlerim vardı Antalya’dan bir hafta ağırladım güzel geçti çok şükür izin almıştım bugün işe başladım kızlar evde küçük ayağını burktu onunla uğraştım bugün daha iyi sabah basabiliyordu Bugün evlilik yıldönümümüz halka küpe istemiştim bakalım alacak mı eşim
Oyyy nasıl güzel yürüyordu şimdiİyiyim canım sağol. Tatilimin son haftalarini değerlendiriyorum artık. Kışlık hazırlıklara başlamam lazım ama ona bile vakit bulamıyorum. Bebiş de yürüyor artık hiç oturamiyorum
Sen nasılsın, küçük hanım ne yapıyor?
Kızzzz benim ki tüp bebek değil yine de gazı fazla kaçmışşben bitirdim sayılır kışlıkları ama annem olmasa bitiremezdim sanırım...
hala eksikler var...
küçük hanım tam bir zilli... hayatı bana ters düz heryerden gösteriotüp bebekte bunun gazını cok kaçırmşlar diyorum
![]()
Ohhhh iyi zaman geçirmişsinizdir canımGeldim canım misafirlerim vardı Antalya’dan bir hafta ağırladım güzel geçti çok şükür izin almıştım bugün işe başladım kızlar evde küçük ayağını burktu onunla uğraştım bugün daha iyi sabah basabiliyordu Bugün evlilik yıldönümümüz halka küpe istemiştim bakalım alacak mı eşim
Elinize sağlık canım. Ben annemden uzaktayım maalesefben bitirdim sayılır kışlıkları ama annem olmasa bitiremezdim sanırım...
hala eksikler var...
küçük hanım tam bir zilli... hayatı bana ters düz heryerden gösteriotüp bebekte bunun gazını cok kaçırmşlar diyorum
![]()
Paytak paytak , düşe kalka çabalıyorOyyy nasıl güzel yürüyordu şimdi
Ben bitirdim kışlıkları biraz domates alıp atacam tamam
Kızzzz benim ki tüp bebek değil yine de gazı fazla kaçmışş
Ohhhh iyi zaman geçirmişsinizdir canım
Geçmiş olsun kızına da
Nice mutlu uzun senelerin iz olsun canım benimmm![]()
Yaa en tatlı zamanları ama en tehlikeli zamanlarıElinize sağlık canım. Ben annemden uzaktayım maalesefama ondan geleceklerde var. biraz fasulye ile bamya birazda patlıcan biber kozlemesi atacağım buzluğa. Yetsin bu senelik
Bu de konuşmaya başlasin o zaman dünyanın farklı şekillerini de göreceksin
Paytak paytak , düşe kalka çabalıyor
Afiyetle yiyin kuzum. Çok yapmayacağım zaten de yine de vakit ayırmak gerekiyor işte. Olduğu kadar olsun, zaten çok çeşit yemiyor benimkiler de.![]()
Abla biraz zorlandı. İlginin paylaşılmasına alışamadı başta ama şimdi daha iyi. Minikte oyunlar oynamaya başlayınca daha çok anlaşmaya başladılar. Ama küçük olan çok cadı istediği olmadigi zaman yıkıyor ortalığıYaa en tatlı zamanları ama en tehlikeli zamanları
Ablayla arası nasıl anlaşabiliyorkar mı
. Ahhh yemek mevzusu beni benden alıyor zaten![]()
Benimkilerde büyüse de işlere el atsalar artıkSelamm
Kahvaltıya poğaça simit börek filan aldık yedik
Sonra kızlara dedim hadi temizlik zamanı
Büyük kız çamaşır katladı,,, bulaşıkları yerleştirdi (temiz. Bulaşıklar ona ait) ,,, tozları aldı
Küçük cadı havuzda oynadı banyosınu yaptı,,, sehpanın tozları ı aldı,,, oyuncaklarını topladı
Bende Yatakları topladım,,, mutfağı elden geçirdim kirlileri koydum Makinaya,,, balkon yıkadım,,, banyo yıkadım,,, katlanan çamaşırları yerleştirdim
Katya da evi süpürüp sildi
Ben temizlik yaparken son ses müzik açıyorum bir yandan oynuyoz bir yandan iş yapıyoz hemencecik bitiyor
Şimdi karpuz doğuradım yedik
Herkesin İnternet saati
Benim de kahve keyfim![]()
Zaten küçükler daha cadı oluyor canım yaaaAbla biraz zorlandı. İlginin paylaşılmasına alışamadı başta ama şimdi daha iyi. Minikte oyunlar oynamaya başlayınca daha çok anlaşmaya başladılar. Ama küçük olan çok cadı istediği olmadigi zaman yıkıyor ortalığı
Yemek düşünürken yaşlandım İnan ki. Hele büyüğe hiç bir şey yediremiyorum.![]()
Valla büyük söylene söylene yapıyor oldum olası yavaş zaten hayatı yatmak uyumak üzerine kuruluBenimkilerde büyüse de işlere el atsalar artık![]()
Ay aynı bizimde, büyüğe yedirmeye çalışırken küçük gelip pacama yapışıyor bana da ver diye.Zaten küçükler daha cadı oluyor canım yaaa
Ama büyüklerin de yemesi sıkıntı ya benim büyük de çok zor biraz önce karpuz doğradım inan ki çekirdeksiz yerinden verdim ona bile yok yemicem diyor zorla verdim tabağı eline hala yiyor bitiremedi
Küçük çoktan yedi kalktı bile![]()
Benimki de seviyor fıs fısı ama sonra bize sıkmaya falan başlıyorValla büyük söylene söylene yapıyor oldum olası yavaş zaten hayatı yatmak uyumak üzerine kurulu
Ama küçük iş yaparken zevk alarak yapıyor mutlu yani hele o fısfısı bir sıkışı var gözleri parıldırıyor eeeee başak burcu olması gereğiyle temiz![]()
Çok zor bir durum valla ben küçüğe hamileyken çok dua ettim benimle beraber kısır fasulye dolma yesin diye gerçekten duam kabul olduAy aynı bizimde, büyüğe yedirmeye çalışırken küçük gelip pacama yapışıyor bana da ver diye.Ötekine yalvarıyorum resmen.
Ben küçüğe dedim içinde ilaç var diye halbuki yok ama kendine bize filan sıkmasın diye sadece sileceği yere sıkıyorBenimki de seviyor fıs fısı ama sonra bize sıkmaya falan başlıyor![]()