🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyiyim canım sağol. Tatilimin son haftalarini değerlendiriyorum artık. Kışlık hazırlıklara başlamam lazım ama ona bile vakit bulamıyorum. Bebiş de yürüyor artık hiç oturamiyorum🤦
Sen nasılsın, küçük hanım ne yapıyor?
ben bitirdim sayılır kışlıkları ama annem olmasa bitiremezdim sanırım...
hala eksikler var...
küçük hanım tam bir zilli... hayatı bana ters düz heryerden gösterio :D tüp bebekte bunun gazını cok kaçırmşlar diyorum :D

Geldim canım misafirlerim vardı Antalya’dan bir hafta ağırladım güzel geçti çok şükür izin almıştım bugün işe başladım kızlar evde küçük ayağını burktu onunla uğraştım bugün daha iyi sabah basabiliyordu Bugün evlilik yıldönümümüz halka küpe istemiştim bakalım alacak mı eşim
geçmiş olsun :(
mutluluklar dilerim nice güzel seneleriniz olsun

İyiyim canım sağol. Tatilimin son haftalarini değerlendiriyorum artık. Kışlık hazırlıklara başlamam lazım ama ona bile vakit bulamıyorum. Bebiş de yürüyor artık hiç oturamiyorum🤦
Sen nasılsın, küçük hanım ne yapıyor?
Oyyy nasıl güzel yürüyordu şimdi❤️❤️❤️

Ben bitirdim kışlıkları biraz domates alıp atacam tamam🤩🤩
hala eksikler var...
küçük hanım tam bir zilli... hayatı bana ters düz heryerden gösterio :KK70: tüp bebekte bunun gazını cok kaçırmşlar diyorum :KK70:
Kızzzz benim ki tüp bebek değil yine de gazı fazla kaçmışş🤪🤪🤪🤪
Geldim canım misafirlerim vardı Antalya’dan bir hafta ağırladım güzel geçti çok şükür izin almıştım bugün işe başladım kızlar evde küçük ayağını burktu onunla uğraştım bugün daha iyi sabah basabiliyordu Bugün evlilik yıldönümümüz halka küpe istemiştim bakalım alacak mı eşim
Ohhhh iyi zaman geçirmişsinizdir canım

Geçmiş olsun kızına da 🥺🥺🥺

Nice mutlu uzun senelerin iz olsun canım benimmm💞💞💞❤️

hala eksikler var...
küçük hanım tam bir zilli... hayatı bana ters düz heryerden gösterio :KK70: tüp bebekte bunun gazını cok kaçırmşlar diyorum :KK70:
Elinize sağlık canım. Ben annemden uzaktayım maalesef 🥺 ama ondan geleceklerde var. biraz fasulye ile bamya birazda patlıcan biber kozlemesi atacağım buzluğa. Yetsin bu senelik😄
Bu de konuşmaya başlasin o zaman dünyanın farklı şekillerini de göreceksin 🤣🤣
Oyyy nasıl güzel yürüyordu şimdi❤️❤️❤️

Ben bitirdim kışlıkları biraz domates alıp atacam tamam🤩🤩

Kızzzz benim ki tüp bebek değil yine de gazı fazla kaçmışş🤪🤪🤪🤪

Ohhhh iyi zaman geçirmişsinizdir canım

Geçmiş olsun kızına da 🥺🥺🥺

Nice mutlu uzun senelerin iz olsun canım benimmm💞💞💞❤️
Paytak paytak , düşe kalka çabalıyor 😄
Afiyetle yiyin kuzum. Çok yapmayacağım zaten de yine de vakit ayırmak gerekiyor işte. Olduğu kadar olsun, zaten çok çeşit yemiyor benimkiler de.🤷

Elinize sağlık canım. Ben annemden uzaktayım maalesef 🥺 ama ondan geleceklerde var. biraz fasulye ile bamya birazda patlıcan biber kozlemesi atacağım buzluğa. Yetsin bu senelik😄
Bu de konuşmaya başlasin o zaman dünyanın farklı şekillerini de göreceksin 🤣🤣

Paytak paytak , düşe kalka çabalıyor 😄
Afiyetle yiyin kuzum. Çok yapmayacağım zaten de yine de vakit ayırmak gerekiyor işte. Olduğu kadar olsun, zaten çok çeşit yemiyor benimkiler de.🤷
Yaa en tatlı zamanları ama en tehlikeli zamanları🙈🙈

Ablayla arası nasıl anlaşabiliyorkar mı
. Ahhh yemek mevzusu beni benden alıyor zaten🤦‍♀️🤦‍♀️

Selamm🤗🤗🤗
Kahvaltıya poğaça simit börek filan aldık yedik

Sonra kızlara dedim hadi temizlik zamanı

Büyük kız çamaşır katladı,,, bulaşıkları yerleştirdi (temiz. Bulaşıklar ona ait🤪🤪) ,,, tozları aldı 👏👏👏👏

Küçük cadı havuzda oynadı banyosınu yaptı,,, sehpanın tozları ı aldı,,, oyuncaklarını topladı 👏👏👏👏

Bende Yatakları topladım,,, mutfağı elden geçirdim kirlileri koydum Makinaya,,, balkon yıkadım,,, banyo yıkadım,,, katlanan çamaşırları yerleştirdim 👏👏👏

Katya da evi süpürüp sildi👏👏👏

Ben temizlik yaparken son ses müzik açıyorum bir yandan oynuyoz bir yandan iş yapıyoz hemencecik bitiyor💃💃💃🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️💙

Şimdi karpuz doğuradım yedik

Herkesin İnternet saati🙈🙈🙈
Benim de kahve keyfim ☕☕☕

Yaa en tatlı zamanları ama en tehlikeli zamanları🙈🙈

Ablayla arası nasıl anlaşabiliyorkar mı
. Ahhh yemek mevzusu beni benden alıyor zaten🤦‍♀️🤦‍♀️
Abla biraz zorlandı. İlginin paylaşılmasına alışamadı başta ama şimdi daha iyi. Minikte oyunlar oynamaya başlayınca daha çok anlaşmaya başladılar. Ama küçük olan çok cadı istediği olmadigi zaman yıkıyor ortalığı 😄

Yemek düşünürken yaşlandım İnan ki. Hele büyüğe hiç bir şey yediremiyorum.🤷

Selamm🤗🤗🤗
Kahvaltıya poğaça simit börek filan aldık yedik

Sonra kızlara dedim hadi temizlik zamanı

Büyük kız çamaşır katladı,,, bulaşıkları yerleştirdi (temiz. Bulaşıklar ona ait🤪🤪) ,,, tozları aldı 👏👏👏👏

Küçük cadı havuzda oynadı banyosınu yaptı,,, sehpanın tozları ı aldı,,, oyuncaklarını topladı 👏👏👏👏

Bende Yatakları topladım,,, mutfağı elden geçirdim kirlileri koydum Makinaya,,, balkon yıkadım,,, banyo yıkadım,,, katlanan çamaşırları yerleştirdim 👏👏👏

Katya da evi süpürüp sildi👏👏👏

Ben temizlik yaparken son ses müzik açıyorum bir yandan oynuyoz bir yandan iş yapıyoz hemencecik bitiyor💃💃💃🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️💙

Şimdi karpuz doğuradım yedik

Herkesin İnternet saati🙈🙈🙈
Benim de kahve keyfim ☕☕☕
Benimkilerde büyüse de işlere el atsalar artık😄

Abla biraz zorlandı. İlginin paylaşılmasına alışamadı başta ama şimdi daha iyi. Minikte oyunlar oynamaya başlayınca daha çok anlaşmaya başladılar. Ama küçük olan çok cadı istediği olmadigi zaman yıkıyor ortalığı 😄

Yemek düşünürken yaşlandım İnan ki. Hele büyüğe hiç bir şey yediremiyorum.🤷
Zaten küçükler daha cadı oluyor canım yaaa🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ama büyüklerin de yemesi sıkıntı ya benim büyük de çok zor biraz önce karpuz doğradım inan ki çekirdeksiz yerinden verdim ona bile yok yemicem diyor zorla verdim tabağı eline hala yiyor bitiremedi
Küçük çoktan yedi kalktı bile🙈🙈

Benimkilerde büyüse de işlere el atsalar artık😄
Valla büyük söylene söylene yapıyor oldum olası yavaş zaten hayatı yatmak uyumak üzerine kurulu

Ama küçük iş yaparken zevk alarak yapıyor mutlu yani hele o fısfısı bir sıkışı var gözleri parıldırıyor eeeee başak burcu olması gereğiyle temiz 😆😆😆

Zaten küçükler daha cadı oluyor canım yaaa🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ama büyüklerin de yemesi sıkıntı ya benim büyük de çok zor biraz önce karpuz doğradım inan ki çekirdeksiz yerinden verdim ona bile yok yemicem diyor zorla verdim tabağı eline hala yiyor bitiremedi
Küçük çoktan yedi kalktı bile🙈🙈
Ay aynı bizimde, büyüğe yedirmeye çalışırken küçük gelip pacama yapışıyor bana da ver diye.😄 Ötekine yalvarıyorum resmen.

Valla büyük söylene söylene yapıyor oldum olası yavaş zaten hayatı yatmak uyumak üzerine kurulu

Ama küçük iş yaparken zevk alarak yapıyor mutlu yani hele o fısfısı bir sıkışı var gözleri parıldırıyor eeeee başak burcu olması gereğiyle temiz 😆😆😆
Benimki de seviyor fıs fısı ama sonra bize sıkmaya falan başlıyor 🤦

Ay aynı bizimde, büyüğe yedirmeye çalışırken küçük gelip pacama yapışıyor bana da ver diye.😄 Ötekine yalvarıyorum resmen.
Çok zor bir durum valla ben küçüğe hamileyken çok dua ettim benimle beraber kısır fasulye dolma yesin diye gerçekten duam kabul oldu

Büyük de tavuk makarna patates pilav arası gidip geliyor🥺🥺

Back
X