🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam canım iyiyim Bi sıkıntı yok haftaya Dr gideceğim

Hafta sonu turşuluk ları alıp turşu kurdum
Bugün elbise dolaplarını hallettim
Yarın mutfak dolapları buzdolabı vestiyer
Halılar da yarıngidecek perşembe kadın gelecek gerisi onda halıları da serer gider ev bana batıyordu artık

Bende kız hissediyorum hayırlısı bakalım oğluma bir erkek kardeş olsun isterim ama erkekler kızlara göre çok zorlar hayırlısı olsun🙏
Ayyy Zeynom hayırlısı neyse o olsun kuzum gülce nasıl alıştı mı okula🤗🤗

Bende bazen bekarlık günlerimi cok özlüyorum mis gibi zamanlardı 😁😁

Teyzesi canımı cikartilartiyiar okula gitmeleri dert okuldan gelişleri dert 🤪🤪
Her gün dışarı çıkalım gezelim istiyorlar 😁😁

Gubaydin kızlar sağlıklı bereketli bir hafta olsun 😍😍
7 den beri ayaktayım daha yeni keyif kahvesi içtim duş alıp okula gideceğim 🌸🌸
O oyun isteği gezme isteği hiç bitmiyor ben sınav için Ankara’ya gittim geldim büyük kızım neden geldin biz babamla çok iyiydik dedi ne yaptınız dedim avmdeki oyun parkına sen izin vermiyordun babam izin verdi dışarda yemek yedik büyük parklara gittik evde yemek yemedik dedi.Eşimde sen gidince ağlamasınlar diye her dediklerini yaptım diyor

O oyun isteği gezme isteği hiç bitmiyor ben sınav için Ankara’ya gittim geldim büyük kızım neden geldin biz babamla çok iyiydik dedi ne yaptınız dedim avmdeki oyun parkına sen izin vermiyordun babam izin verdi dışarda yemek yedik büyük parklara gittik evde yemek yemedik dedi.Eşimde sen gidince ağlamasınlar diye her dediklerini yaptım diyor
Allahim bütün kocalar aynı😁😁

Selam kızlar okuldan geldim yemek yedik şimdi uyuyacağım 😁😁hiç doğum kontrol yöntemine gerek kalmıyor tavsiye edilir 🤪🤪
Selam canım iyiyim Bi sıkıntı yok haftaya Dr gideceğim

Hafta sonu turşuluk ları alıp turşu kurdum
Bugün elbise dolaplarını hallettim
Yarın mutfak dolapları buzdolabı vestiyer
Halılar da yarıngidecek perşembe kadın gelecek gerisi onda halıları da serer gider ev bana batıyordu artık

Bende kız hissediyorum hayırlısı bakalım oğluma bir erkek kardeş olsun isterim ama erkekler kızlara göre çok zorlar hayırlısı olsun🙏
Atom karınca yaaa masallah sana 🧿🧿

İyi geceler kızlar yarın akşam okulda toplantı var işten çıkınca direk oraya geçeriz biraz kalan yemekler var onları yeriz ya da dışarıdan lahmacun söyleriz duruma göre bakarız artık.Turşularımı kurdum geçen hafta çarşamba sarma sarıp işe götürcem arkadaşlarla yemek için sözüm vardı aklıma gelen başka birşey yok birazdan yatarım

ne yapsın teyzesi.. dün gece cok uyandık
en son çarşafı ısırıyordu
1 aydır azı dişlerinin ikiside bembeyaz şişmiş ama nedense patlamıyor :KK43: maffeti kızı
ne uykusu kaldı ne bişey
eşim 2 haftada bir 2 günlüğüne geliyor
bu sene son inşallah cnm
bazen gelmesemi diorum :KK70: :KK70::KK70: :KK70:
sen nasılsın
Hahahahhaha insan bekar gibi oluyor dimi🙈🙈
Klasik erkekler eşimde bana diyor sen yokken küçük hiç ağlamıyor 😆😆
Allahim bütün kocalar aynı😁😁

Selam kızlar okuldan geldim yemek yedik şimdi uyuyacağım 😁😁hiç doğum kontrol yöntemine gerek kalmıyor tavsiye edilir 🤪🤪

Atom karınca yaaa masallah sana 🧿🧿
Asrın buluşu👏👏👏
İyi geceler kızlar yarın akşam okulda toplantı var işten çıkınca direk oraya geçeriz biraz kalan yemekler var onları yeriz ya da dışarıdan lahmacun söyleriz duruma göre bakarız artık.Turşularımı kurdum geçen hafta çarşamba sarma sarıp işe götürcem arkadaşlarla yemek için sözüm vardı aklıma gelen başka birşey yok birazdan yatarım
Bende bugün alacam turşuluk afiyetle yiyin👏👏👏

Günaydın kızlar😘😘

Dün akşam buzdolabının içini dışını sildim hava serinken pazara gittim
3 gündür iyi sıcak varya gece yine klima açıyoz🤦‍♀️🤦‍♀️

Pazardan aldıklarımı yerleştirdim
Çamaşır bulaşık çalıştırdım balkon yıkadım
Ortalık topladım robotu açtım süpürdü sildi

Bugün de toz alır banyo yıkarım işim yok diye düşünürken aklıma buzlukta ki karın,, şırdan geldi🙈🙈çıkardım yanına da kasaptan mumbar alacam bugün o çok yeniyor küçük cadı başında bitiriyor zaten🤪🤪🤪

Ancak akşama hazırlarım dolaba koyarım yarına hazır olur pişiririm 👏👏
Yarın hastane işim var dosya açılacak perşembe kuzum ameliyat olacak inşallahhh🤲🤲🤲🤲❤️

Günaydin kizlar
Kizi hazirladim.okula giderken bakkala ugradik.kiza meyve suyu aldim ekmek aldim.iki gündür bakkala 200luk bozduruyorum.cekindim valla adamdan🤣🤣
Kizin tiyatro parasini verdim.su gibi gidiyo para.esim ebde olmadigi icin para idaresi bende oluyor ve ben bu durumu hic sevmiyorum😆surekli para harcamak cok can sıkıcı

Günaydin kizlar
Kizi hazirladim.okula giderken bakkala ugradik.kiza meyve suyu aldim ekmek aldim.iki gündür bakkala 200luk bozduruyorum.cekindim valla adamdan🤣🤣
Kizin tiyatro parasini verdim.su gibi gidiyo para.esim ebde olmadigi icin para idaresi bende oluyor ve ben bu durumu hic sevmiyorum😆surekli para harcamak cok can sıkıcı
Var ki bozduruyon💪🙈🙈

Günaydın kızlar😘😘

Dün akşam buzdolabının içini dışını sildim hava serinken pazara gittim
3 gündür iyi sıcak varya gece yine klima açıyoz🤦‍♀️🤦‍♀️

Pazardan aldıklarımı yerleştirdim
Çamaşır bulaşık çalıştırdım balkon yıkadım
Ortalık topladım robotu açtım süpürdü sildi

Bugün de toz alır banyo yıkarım işim yok diye düşünürken aklıma buzlukta ki karın,, şırdan geldi🙈🙈çıkardım yanına da kasaptan mumbar alacam bugün o çok yeniyor küçük cadı başında bitiriyor zaten🤪🤪🤪

Ancak akşama hazırlarım dolaba koyarım yarına hazır olur pişiririm 👏👏
Yarın hastane işim var dosya açılacak perşembe kuzum ameliyat olacak inşallahhh🤲🤲🤲🤲❤️
Oy kuzum atlatsaydı bir ya hayırlısiyla🤲
Birazdan koltuklara girisecem.onlari silip mutfak dolaplarina girismem lazim
Günlük degilde dip köse yapmak cok sıkıcı ve yorucu ya

Back
X