- 7 Ocak 2018
- 27.545
- 79.978
- 598
- 35
Sağol kuzumOhhh afiyet olsun arkadaşıma
Minnosun ameliyatı yarın dimi

Evet yarın inşallah bugün gidip dosya işlemlerini halledeceğiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzumOhhh afiyet olsun arkadaşıma
Minnosun ameliyatı yarın dimi
Çabucak atlatsın inş kuzucukSağol kuzum
Evet yarın inşallah bugün gidip dosya işlemlerini halledeceğiz![]()
günaydn cnm afiet olsınGünaydın akşam erken uyuyunca sabah büyük kızım giderken uyanıyorum
Kalktım açtım her yeri missss gibi hava
Hadi buyrun kahveye
Küçük kız uyuyorken sessizlikte içeyim![]()
günaydın cnmGünaydın kızlar![]()
Oh mis afiyet olsun.Günaydın akşam erken uyuyunca sabah büyük kızım giderken uyanıyorum
Kalktım açtım her yeri missss gibi hava
Hadi buyrun kahveye
Küçük kız uyuyorken sessizlikte içeyim![]()
Ohhhh benim hamarat ablam süpersinOh mis afiyet olsun.
Bende ictim kahvemi
Isler beni bekler
Ortaligi yataklari düzledim
Koltuk ortülerini yaydim
Sofralari çırptim.bul.mak.bosalttim
Ocak masa silindi
Dun aksam patlican oymustum.buzluktada dolma icim vardi çikardim doldurdum iclerini.
Ben dolma yaparken ici muhakkak artiyor buzluga atiyorum.biraz pirinc kirıliyor ama napim.ağzımızdada kirıliyor zaten
Ortaligi süpurup dün yarim kalan mutfak temizliğine devam![]()
Ben rasping g5 elektro paketi aldım geçen yıl bir işe yaramıyor yalan dolan sporsuz diyetsiz gitmiyor göbek bölgesi için istedim.Bir tarafa çok baskı uygulamışlar eşitsizlik oldu bakalım telafi edeceklermişAy bende o kadını hiç sevmiyorum yA ona para kazandırmak istemem![]()
Ben rasping g5 elektro paketi aldım geçen yıl bir işe yaramıyor yalan dolan sporsuz diyetsiz gitmiyor göbek bölgesi için istedim.Bir tarafa çok baskı uygulamışlar eşitsizlik oldu bakalım telafi edeceklermiş
Yok yA sadece isim yaptı o hiçte sevmiyorum şımarık şımarık görgüsüz birsey.Ona para kazandıramam.Ben rasping g5 elektro paketi aldım geçen yıl bir işe yaramıyor yalan dolan sporsuz diyetsiz gitmiyor göbek bölgesi için istedim.Bir tarafa çok baskı uygulamışlar eşitsizlik oldu bakalım telafi edeceklermiş
Aynen katılıyorum sürekli reklam peşinde yaptığısa birşey yok bende pişman oldumYok yA sadece isim yaptı o hiçte sevmiyorum şımarık şımarık görgüsüz birsey.Ona para kazandıramam.
Hastaneden geldim salata yiyomne yapıyorsunuz
hu huuuuuuuuuuuuuuuu
aaa hayırdır inşallah cnmHastaneden geldim salata yiyom![]()
Kız için canım dosya hazırlandı sabah 7.30 da hastanede olacazaaa hayırdır inşallah cnm
afiet şeker olsun
Allah hayırlısı ile sağlıkla çıkmayı nasip etsin kurtulsun cnmKız için canım dosya hazırlandı sabah 7.30 da hastanede olacaz
Amin kuzumAllah hayırlısı ile sağlıkla çıkmayı nasip etsin kurtulsun cnm
Kuzum sizin hesabınız ortak mı yoksa ayrı mıkızlar aşırı geriliyorum artık cidden ya...
herşey ateş pahası
cok şükür evimiz var.. arabaımızın kredisinin 1 yılı kaldı
ama birimiz öğretmen birimiz kamuda ama yetişmiyor ya...
yani en iyi bezin tanesini 90 krş alıyordum
şimdi en kötü bezin tanesi 3 tlden başlıo bebe için
yani olmayan ne yapıo
çalışıom çlışıom ay sonunda bakıorum bişi yok