🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bizde çıktık hastaneden eşim kahvaltıya götürecekti annem aradı kahvaltı hazırlıyorum dışarda yapmayın diye neyse anneme geldik illa burda kalın dediler gözümüzün önünde kyiıyamıyorlar bıcırığıma 🤗🤗

Eşim zaten yarına gidecek
Bizde burdayız pazartesiye kadar🙈

günaydın kızlar

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cnm tekrardan geçmiş olsun inşallah hemececik ağrısı sızısı diner

haftasonu giriyor araya malum cok bakamıacam

moralimde aşırı bozuk.. yapılan haksızlıklardan bıktım artık
canıma tak etti... lanet yağdırıyorum sabahtan beri...

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Cok sükür yigenim ameliyattan çıktı 😍iyi cok şukür🤗🤗
Dün hic evde durmadim desem yeridir.esim yok butün market isleri bana kaldi.dün bikac bise tasidim boynum agriyor bugün
Su okullarin isteklerindende ben biktim usandim.ekonomi kötü.ögretmenlerimizde biraz anlayisli olsalar tabi hepsi icin demiyorum.ama hic istekleri bitmiyor yahu.valla kendimi unuttum.kendime bise almayi unuttum.cokta umrumda degil anneyim ben cok sukur ama.
Birbirimizi anlamamiz gerek diye düsünüyorum
Sağolun canlar🤗🤗🤗

Bizde çıktık hastaneden eşim kahvaltıya götürecekti annem aradı kahvaltı hazırlıyorum dışarda yapmayın diye neyse anneme geldik illa burda kalın dediler gözümüzün önünde kyiıyamıyorlar bıcırığıma 🤗🤗

Eşim zaten yarına gidecek
Bizde burdayız pazartesiye kadar🙈
Yerim o bıcırıgı😍😍😘

İyi akşamlar kızlar kendime orkide aldım 🥰 çikolata aldım iş arkadaşlarımla çayın yanında yedik.Eşim spora başladı orda duş mu alsan diyorum alamam ben herkesin yıkandığı yerde diyor ne var sanki duş alıp gelsen termosifon çalışmasa diyemedim tabi sen bilirsin dedim elektrik zaten çok geliyordu artık daha da çok gelir.
Kız normalde termisifon aç ık kalmıyor mu kapat aç daha çok elektrik yakar bir de zaten hergün banyo yapılıyor ki illaki açık olur 😆😆

Kız normalde termisifon aç ık kalmıyor mu kapat aç daha çok elektrik yakar bir de zaten hergün banyo yapılıyor ki illaki açık olur 😆😆
Yok canım sürekli açık değil öyle olsa daha çok gelir geçen yıl arkadaş öyle yaptı bizim 2 katımızı ödedi ama o soğuk su kullanmıyordu hiç elleri çatlıyor soğuk suda bu yıl kaç geliyor sormadım hiç

Yok canım sürekli açık değil öyle olsa daha çok gelir geçen yıl arkadaş öyle yaptı bizim 2 katımızı ödedi ama o soğuk su kullanmıyordu hiç elleri çatlıyor soğuk suda bu yıl kaç geliyor sormadım hiç
Ben sadece banyoda kullanıyorum ama sürekli açık kalıyor termisifon takarken adam aç kapa yaparsan daha çok elektrik gelir dedi

Slm kızlar
Kizla markete gittik geldik. Kahvalti yaptik.
Cocuklar citir tavuk istedi aksama yapacam.
Pztezi babam gelecek cok mutluyum🤗🤗
Kiz zeytinli pogaca ıstiyor yapacam birazda hindistan cevizli kurabiye yapip buzluga atacam.
Mutfak isi hic bitmiyor😆😆

Bugün Mısır almak için pazara gittik arkadaşla hem yenir hemde taneleyip salata ve pizza için buzluğa atacağım 40 tl

Yeşil zeytin aldım 3 kg tatlandırıcam seviyoruz 60 tl
3 tane ev terliği aldım 150 tl
4 kg kuru üzüm 180tl
Mandalina, elma 45 TL

Pazarı seviyorum ama çok gitmiyoruz doğal ürünler oluyor

Kıyma çıkarmıştı iç hazırladım lahmacun yaptırıyoruz akşam için salata, ayran yeter

Back
X