- 7 Ocak 2018
- 27.545
- 79.978
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
Kmsl Hnd cnm tekrardan geçmiş olsun inşallah hemececik ağrısı sızısı diner
haftasonu giriyor araya malum cok bakamıacam
moralimde aşırı bozuk.. yapılan haksızlıklardan bıktım artık
canıma tak etti... lanet yağdırıyorum sabahtan beri...
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Sağolun canlarCok sükür yigenim ameliyattan çıktıiyi cok şukür
Dün hic evde durmadim desem yeridir.esim yok butün market isleri bana kaldi.dün bikac bise tasidim boynum agriyor bugün
Su okullarin isteklerindende ben biktim usandim.ekonomi kötü.ögretmenlerimizde biraz anlayisli olsalar tabi hepsi icin demiyorum.ama hic istekleri bitmiyor yahu.valla kendimi unuttum.kendime bise almayi unuttum.cokta umrumda degil anneyim ben cok sukur ama.
Birbirimizi anlamamiz gerek diye düsünüyorum
Yerim o bıcırıgıBizde çıktık hastaneden eşim kahvaltıya götürecekti annem aradı kahvaltı hazırlıyorum dışarda yapmayın diye neyse anneme geldik illa burda kalın dediler gözümüzün önünde kyiıyamıyorlar bıcırığıma
Eşim zaten yarına gidecek
Bizde burdayız pazartesiye kadar![]()
Kız normalde termisifon aç ık kalmıyor mu kapat aç daha çok elektrik yakar bir de zaten hergün banyo yapılıyor ki illaki açık olurİyi akşamlar kızlar kendime orkide aldımçikolata aldım iş arkadaşlarımla çayın yanında yedik.Eşim spora başladı orda duş mu alsan diyorum alamam ben herkesin yıkandığı yerde diyor ne var sanki duş alıp gelsen termosifon çalışmasa diyemedim tabi sen bilirsin dedim elektrik zaten çok geliyordu artık daha da çok gelir.
Yok canım sürekli açık değil öyle olsa daha çok gelir geçen yıl arkadaş öyle yaptı bizim 2 katımızı ödedi ama o soğuk su kullanmıyordu hiç elleri çatlıyor soğuk suda bu yıl kaç geliyor sormadım hiçKız normalde termisifon aç ık kalmıyor mu kapat aç daha çok elektrik yakar bir de zaten hergün banyo yapılıyor ki illaki açık olur![]()
Ben sadece banyoda kullanıyorum ama sürekli açık kalıyor termisifon takarken adam aç kapa yaparsan daha çok elektrik gelir dediYok canım sürekli açık değil öyle olsa daha çok gelir geçen yıl arkadaş öyle yaptı bizim 2 katımızı ödedi ama o soğuk su kullanmıyordu hiç elleri çatlıyor soğuk suda bu yıl kaç geliyor sormadım hiç
Biseye uzülünce direk bogaza vuruyor zatenGünaydın kızlar
Kıza üzülünce boğazım ağrımaya başladı bademciklerim şişmiş![]()
Sen 2 çocuklu kadınsın ne geç yatması kendine gelGunaydin kızlar
Gece geç uyudum cok uykum var ruh gibiyim![]()
Burda hala kilosu 123lt süt 50tl olmus![]()
Hep diyorum ama keske Adana’da yaşam diyeBurda hala kilosu 12
Kızzz hani yöntem filan bulmuştun işe yaramadı dimiGunaydin kızlar
Gece geç uyudum cok uykum var ruh gibiyim![]()
Gerçekten çoğu yere göre sebze meyve filan daha uygunHep diyorum ama keske Adana’da yaşam diye![]()