🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

oiyyy
ben daha gelen hediyeleri hep büyükle değiştim die pek alışveriş yapmıyorum kıza
ama bu kış sonu itibariyle bendede başlıacak
ne zaman 2li seneye geçiyorlar :KK70:

ne alacaksın cnm
bu arada geçmiş olsun
Ohhh iyi olmuş kuzum👏👏👏 valla bazı hediyeler minnacık geliyor

İstersen benim kzıın küçülenlerini kargolayabilirim🤗🤗🤗

ya ben senin anlayışını yerim kızzzzzzzz
beni eritiyorsun
göz yaşlarım pıt :cry:
ihtiyaç sahibi birine ver kuzum duasını al kızçelerin için :KK36: :KK36:
Yaa canımsın❤️❤️❤️

Kızlar bu 3 gün evde yokum🤪🤪🤪

Bugün kayınvalideme gideceğim
Yarın ablama yiğenimin doğumgünü var
Pazar günü eşimin amcası çağırdı mangala davetliyim🤗🤗🤗🤗

Günaydınnn

Nerdesinizzzzzzz
Burdayım kuzum ya kayınvalideme gittik bırakmadılar kaldık sabahına eltimle geldi kahvaltı kahve akşam yemeği derken ordan ablama gittik doğumgünü ne akşam geç geldik

Biraz önce kalktık ortalık topladım çamaşır attım Makinaya duş alıp hazırlanıp eşimin amcası gile gideceğiz 🤗🤗🤗

Burdayım kuzum ya kayınvalideme gittik bırakmadılar kaldık sabahına eltimle geldi kahvaltı kahve akşam yemeği derken ordan ablama gittik doğumgünü ne akşam geç geldik

Biraz önce kalktık ortalık topladım çamaşır attım Makinaya duş alıp hazırlanıp eşimin amcası gile gideceğiz 🤗🤗🤗
Hep gezmedesin🧿

anca gezion
:KK53: :KK53:
Bu arada geçen ay Kayınbabam büyüğe 750 küçüğe 250 tl vermişti

Cuma günüde büyüğe 300,, küçüğe 150,,
Bana da 200 verdi kesesine bereket🤲🤲🤲
benm kayınbabam banada kızımada günahını vermez :D

Bugün temizlik yemek yapacağım yeni kalktım kahvaltı hazırlamaya girişeceğim.Ayy gerimi yatsam😂
ben bu hafta bişi yapmadım
ev rezalet :D

Selam canlar sabah kahvaltı sonrası yazlık kışlık işine girdim benim dolabımı bitirdim

Birqzdan da kızların dolabına girişeceğim

Ufaktan temizliğe başlayacağım 😆😆😆

Geceden beri çok güzel yağmur yağıyor🌧️🌨️🌧️🌨️

Back
X