🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Cok
iyi akşamlar kızlar benim 2 numara hasta ateşki dün okula göndermedik bende izin aldım bugün gitti grip olmul burnu akıyor şükür temizleyince rahatlıyor akşam serviste uyumuş eve geldi uyumaya devam etti az önce uyandı yemek yemedi meyve yedi birazdan yatırırım.Bende grip oldum yataklara düşmedim vitamin içiyorum iyiyim yogurtlu makarna yaptım büyük kızımla onu yedik tayin listesini oluşturmaya çalışıyoruz eşimle şimdi
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Çabucak toparlar inş. Tercih nereleri yazıyorsunuz?

iyi akşamlar kızlar benim 2 numara hasta ateşki dün okula göndermedik bende izin aldım bugün gitti grip olmul burnu akıyor şükür temizleyince rahatlıyor akşam serviste uyumuş eve geldi uyumaya devam etti az önce uyandı yemek yemedi meyve yedi birazdan yatırırım.Bende grip oldum yataklara düşmedim vitamin içiyorum iyiyim yogurtlu makarna yaptım büyük kızımla onu yedik tayin listesini oluşturmaya çalışıyoruz eşimle şimdi
Geçmiş olsun kuzum🥺

Adana ya gelin🙈🙈🙈

Bugün kışlık bakliyat deterjan filan alışverişimizi yapacaktık ama kız hasta olunca gitmedik

Doktordan ilaç yazdırdım balık yağı da aldım
yolda cadı mumbar dedi yok yağlı dedim ama istedi eşim de yesin bişey olmaz dedi
Gittik 2 lokma yedi kustu🤦‍♀️🤦‍♀️ama sonra yine yemeye devam etti mumbar aşkı bu olsa gerek🤪🤪🤪
Fazla yedirmedim eve paket yaptırdık yarın yersin dedim
Eve geldik biraz uyuttum kızı bende uyumuşum

Kalktım dünden tavuk vardı büyüğe onu pişirdim
Kızın bale ayakkabısı geldi çok güzel🧚‍♂️🧚‍♂️
Büyüğe de Alez almıştım onu da beğendim

Şimdilik böyle 🤪🤪🤪

geçmiş olsun kızlar

Bugün kışlık bakliyat deterjan filan alışverişimizi yapacaktık ama kız hasta olunca gitmedik

Doktordan ilaç yazdırdım balık yağı da aldım
yolda cadı mumbar dedi yok yağlı dedim ama istedi eşim de yesin bişey olmaz dedi
Gittik 2 lokma yedi kustu🤦‍♀️🤦‍♀️ama sonra yine yemeye devam etti mumbar aşkı bu olsa gerek🤪🤪🤪
Fazla yedirmedim eve paket yaptırdık yarın yersin dedim
Eve geldik biraz uyuttum kızı bende uyumuşum

Kalktım dünden tavuk vardı büyüğe onu pişirdim
Kızın bale ayakkabısı geldi çok güzel🧚‍♂️🧚‍♂️
Büyüğe de Alez almıştım onu da beğendim

Şimdilik böyle 🤪🤪🤪
Benim yigenim bi yandan kusar bi yandan mumbar yer😆😂

adana çok sıcak benim ufaklık dayanamaz heryeri kabarıyor sıcakta 😂mersinde kaldık çok fenaydı sürekli denize gittik serinlesin diye ama en son gidelim diye agladı
Benim kizda yozgattan adanaya gidince her yaz vucudu kabarırdı.simdi alisti mersinin sicagina.ama ben cildiriyorum cehennem gibi

Back
X