🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

O kullanmıyorsa sen al dene sallarsa geri verirsin 😂
Vermez ki🤪🤪
koşturmakla geçiyor günler ufak kızım atarlı biraZ istedigi olmayınca tek başına dışarı çıkıyor ablasıyla kavga etti bir baktım hop dışarı çıkıyor üstüne mont almadan içine atlet giymemiş ee ben gidip mont giydirdim köpekle oynarken çıkarıp koymuş havada serindi yagmurda ıslanmış dün gece hastalandı ateşi çok yükseldi eşim nöbetçiydi gece sürekli ateş kontrolü yapmaktan uyumadım dpgru düzgşn sersem gibiyim yatarım bşrazdan
hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın iyi yapmışsın bizim kızlarada sandalye alınaxak salondakileri koyduk odalarına ikeadan baktım durmadan zam geliyor bir türlü beğenmiyorlar kızın oluncada böyle dertlerin oluyor bende böyleydim birşeyde diyemiyorum 😂
Geçmiş olsun kuzum küçükler çok cadı❤️❤️
yarın yemeğe tavuk mantar sote yanına bulgur pilavı yaparım.Bugün süt geldi kaynattım mayaladım güzel tutmuş balkon buz gibi oraya koydum kavanozları sabah dolaba koyarım.Bizim tayin yerleri açıldı aralık ayı içinde tercih yaparız benim mülakatta aralık ayında olacakmış çok gerginim elimde olmadan
Hakkınızda hayırlısı canım nereleri yazacaksınız
Al gelinen sen kullan canım 😬
Hehehehehe vermez kız 🙈🙈

Bulaşık makinasını çalıştırdım
Kızı uyuttum kahvemi içtim

Halıları fırçaladım yaaa büyük kız heryer de saçını tarıyor 1 avuç kıl çıkıyor 1 haftada o da🤦‍♀️🤦‍♀️

Yarında sil süpür işlerini hallederim

Yarına böreğim var yanına düğün çorbası yaparım bir de Büskivili pasta yeter🤪🤪

Selam mmmm günaydınn nin kızlar
İstanbula gittik geldik cuma da kv geldik bugün döneceğiz
Herkes iyidir umarım
Okyonus hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan bu hafta bizde birkaç yerden fiyat alıp cam balkon yapacağız balkon küçük 7000 bin civarı tutar
Annem 2000 tl kv 1000 tl harçlık verdi
Bu hafta günüm var 3500 civarı gelecek camı peşin yaparız bunlarla

Birikim hayal oldu ocaktan sonra 1 çeyrek te olsa alabilsek patron bizi gaza getir Kmsl Hnd Kmsl Hnd ❤️

@Cedric1003 sende hiç girmemişsin canım herşey yolundadır umarım

Biz 4 aylık olduk teyzeler bu cuma randevum var umarım herşey yolundadır 🤲
zaman nasıl geçmiş ya
cinsiyeti ne minnoşun

Selam mmmm günaydınn nin kızlar
İstanbula gittik geldik cuma da kv geldik bugün döneceğiz
Herkes iyidir umarım
Okyonus hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan bu hafta bizde birkaç yerden fiyat alıp cam balkon yapacağız balkon küçük 7000 bin civarı tutar
Annem 2000 tl kv 1000 tl harçlık verdi
Bu hafta günüm var 3500 civarı gelecek camı peşin yaparız bunlarla

Birikim hayal oldu ocaktan sonra 1 çeyrek te olsa alabilsek patron bizi gaza getir Kmsl Hnd Kmsl Hnd ❤️

@Cedric1003 sende hiç girmemişsin canım herşey yolundadır umarım

Biz 4 aylık olduk teyzeler bu cuma randevum var umarım herşey yolundadır 🤲
Ayyy canım kaç zamandır aklımdasın yazamadım bir turlu.nasilsin bebiş nasıl maşallah 4 aylık olmuş bile 🧿herşey yolundadır inşallah 🤲 Sabrına ve gücüne hayranım ben 2. Zor büyütüyorum ama muhteşem bir duygu.Buyuk oğlum şimdi ergen gibi takılıyor ufaklık bize resmen oyuncak oldu evde masgot abisini bile hizaya çekiyor 🤩iyikii diyorum çok şükür 🤲🥰
Tek zor tarafı çocuk defterini kapatıp 10 yıl aradan sonra olması ve eşim 40 ben 38 yaşındayım ,yaş faktorude eklenince bizi yordu, sıfırdan başladık her konuda herşeye herseye 😬
Cinsiyeti bellimi minnosun 🤩
Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki büyüyorlar Allah'a şükür 🤲

Herkese güzel haberler alacağı,mutlu,huzurlu ve sağlıklı geçireceği bir hafta diliyorum 💐
Harcamalar çok muhteşem şekilde devam ederken Kasım indirimleri kartları doldurdu 🙄Faturlar fena dogalgaz dusukte yanmasına ragmen 930 TL geldi 460 TL de elektirik geldi.Marketi zaten hiç saymıyorum artık hemen hemen hergun en az 200-300 gidiyor haftalık en az 700-800 gıda market harcamamız var.Deterjan ve bakliyat,yağ,kağıt ürünler gibi şeyleri katmiyorum daha hesaba onları ayridan ve büyük paket halinde alıyoruz🤢
Tek tesellimiz bez masrafimiz bitti çok şükür 1 aydır🧿Neredeyse aylık 700 TL civarı beze gidiyordu.

Canım yoğurma makinesi alsan
Eltim yurtdışından hediye getirecek
Getirmezsede ben alırım kolaylık
Menün çok güzel afiyet olsun
Bende yoğurma makinası ve makarna kesme makinası istiyorum geleceğe yatırım olsun bugün ne alsak bir sonraki aya fiyatı arttığı için kendimi kâr etmiş sayıyorum.Oyuncak alıyoruz mesela aynı oyuncak bir sonraki hafta fiyatı uçmuş şekilde oluyor.ufakliga Bagzi yaşına göre büyük eğitici setleri falan alıyorum denk geldikçe, vakti gelince çıkartıyorum çok iyi oluyor.Gecen kış kar yağarken 169 TL ye çok güzel uzun ömürlü bir scooter almıştım saatlik indirimden şimdi aynısı 1100 TL olmuş nette.

Herkese güzel haberler alacağı,mutlu,huzurlu ve sağlıklı geçireceği bir hafta diliyorum 💐
Harcamalar çok muhteşem şekilde devam ederken Kasım indirimleri kartları doldurdu 🙄Faturlar fena dogalgaz dusukte yanmasına ragmen 930 TL geldi 460 TL de elektirik geldi.Marketi zaten hiç saymıyorum artık hemen hemen hergun en az 200-300 gidiyor haftalık en az 700-800 gıda market harcamamız var.Deterjan ve bakliyat,yağ,kağıt ürünler gibi şeyleri katmiyorum daha hesaba onları ayridan ve büyük paket halinde alıyoruz🤢
Tek tesellimiz bez masrafimiz bitti çok şükür 1 aydır🧿Neredeyse aylık 700 TL civarı beze gidiyordu.
bizim bez devam ediyor daha
ama ben şimdiyi değil
2. cocukta napcam die kara kara düşünüyorm
bu kızımda stok yapmıştım uygunken onların sefasını sürüyordum

günaydın kızlar

haftasonu bakamadım

herkes iyimi
He kız kaçak kocişin mi geldi yine🙈🙈🙈
Ayyy canım kaç zamandır aklımdasın yazamadım bir turlu.nasilsin bebiş nasıl maşallah 4 aylık olmuş bile 🧿herşey yolundadır inşallah 🤲 Sabrına ve gücüne hayranım ben 2. Zor büyütüyorum ama muhteşem bir duygu.Buyuk oğlum şimdi ergen gibi takılıyor ufaklık bize resmen oyuncak oldu evde masgot abisini bile hizaya çekiyor 🤩iyikii diyorum çok şükür 🤲🥰
Tek zor tarafı çocuk defterini kapatıp 10 yıl aradan sonra olması ve eşim 40 ben 38 yaşındayım ,yaş faktorude eklenince bizi yordu, sıfırdan başladık her konuda herşeye herseye 😬
Cinsiyeti bellimi minnosun 🤩
Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki büyüyorlar Allah'a şükür 🤲
Bizde de öyle yaaaa küçük bizi hizaya getiriyor🤦‍♀️🤦‍♀️
Yakında sadece faturalara çalışılacak bu gidişle🤷‍♀️🤷‍♀️
69.9 dum sabah cuma 67 ydim
Kız ne yedin haftasonu böyle🙊🙊🙊
kaş aldırdım 30 tl verdim uzun zamandır gitmemiştim. Arada bir yine giderim kendim alıyorum şeklini bozmuşum
Ben hiç kendim alamıyorum ya bir ordan bir burdan derken bakıyom kaş kalmamış🤪🤪
keratinime 500 tl istediler cumartesi yaptıracam
daha önce uygun bi yerde yaptırmıştım beğenmedim.. saçlarım gür.. herkes beceremiyor...
Geçen eşimin arkadaşının oraya gittik kıza yaptı bedavadan bana da sordu abla yapim mi diye yok dedim🙈🙈

bizim bez devam ediyor daha
ama ben şimdiyi değil
2. cocukta napcam die kara kara düşünüyorm
bu kızımda stok yapmıştım uygunken onların sefasını sürüyordum
Cidden bebek büyütmek Cook fazla masraf demek her ihtiyaçları pahalı hele bez mama giderleri ek gidalari kıyafetleri hep pahalı.Ama dünyanın da en güzel şeyleri bu minnoslar 🧿
Ben hep diyorum bu saatten sonra cidden bebek bakmak çocuk bakmak için 2 değil 3 maaş girmesi lazım eve.Seninde Allah yardımcın olsun inşallah 🤲

Kizlar valla hayat pahali bu ay aylik market alisverisi ne 2bin harcadim.ocaktan sonra bu rakamida bulamam heralde
Evi temizledim bastan sona
Bolca okula gidip geldim
Tavuklu patates pilav yaptim
Bende bugün tüm halıları kaldırdım çırptım heryer robot süpürdü sildi bende bir daha sildim
Sonra serdim halıları toz aldım çamaşır serdim

Domestos um bitmiş wc banyo yıkayamadım üşendim markete çıkmaya yarın artık alır yıkarım

Dünden börek vardı yanına düğün çorbası yaptım
Birde büskivili yaş pasta yaptım

Back
X