🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ben gidiyorum lazere oğlana bilgisayar istiyorum bende oda aldık bizde sandalye alınacak ona.Eksikler hiç bitmiyor.Kurutma vende var çok memnunum hatta şimdi çalışıyor😂robotta iyi birsey😂
bizde alamadık sandalye salondakileri götürdüm odalarına ikeadan alalım dedim beğenmedi büyük kızım iyice zam gelmeden alsak aslında

okyonus okyonus canın mülakat 10 ocakta aöf sınavını soruyorsan salladım valla hiç çalışmadım içimden gelmedi
kaçak telefon almak için sonra üzerime kayıt yaptırcam verigisini ödeyip ocaktan sonra çok zam gelecek vanda herkes öyle yapıyormuş arkadaş söyledi bizede mantıklı geldi yoksa uçtu telefon fiyatları eşime alalım dedim onunkinide kaldırırız kızım kullanır büyüdügünde
Bende Bulgaristan’dan aldım ama kaçak değil benim iPhone 13 pro aldım ben eşimde gelirken alacak.2740 tl işletmeye verdim vergi.Ocakta 6099tl oluyor vergi

Ben gidiyorum lazere oğlana bilgisayar istiyorum bende oda aldık bizde sandalye alınacak ona.Eksikler hiç bitmiyor.Kurutma vende var çok memnunum hatta şimdi çalışıyor😂robotta iyi birsey😂
Ayy evet ya robotta süper 👏👏
Kmsl Hnd Kmsl Hnd kürk istiyorum ya para toplayın bana Yılbaşı hediyesi bir kürk alın😂
Hahahahha canın sağolsun iban gönder🤪🤪

Eşime hediye geldi moncler mont 14.500 dedim onu satak kızı İngilizce okuluna yazdırak🤪🤪🤪

Günaydın kızlar

Ben kim tasarruf tapmak kim kızın bale kıyafeti pahalı oluyor diye kumaşını aldım bir arkadaşa diktirdim hiç güzel olmadı yaaa🥺🥺

Şimdi trendyoldan verdim şipariş kar edek derken zarar ettik🙈🙈🙈

Günaydın kızlar

Ben kim tasarruf tapmak kim kızın bale kıyafeti pahalı oluyor diye kumaşını aldım bir arkadaşa diktirdim hiç güzel olmadı yaaa🥺🥺

Şimdi trendyoldan verdim şipariş kar edek derken zarar ettik🙈🙈🙈
Canın sağolsun nerden bilebilirsin canım güle güle giysin japon gülü❤️

Back
X