🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamssss🤗🤗🤗

Sabah kahvaltı sonrası annemle babam geldi kahvemizi içtik
Eşim kızı kreşe bıraktı ordan da cumaya gitti 🤲
Ortalık topladım 3 makina çamaşır katladım yerleştirdim 1 makina daha astım🤦‍♀️🤦‍♀️

Patlıcan biber dolması yaptım pişiyor yanına da cacık yaparım dünden de çıtır tavuk var yeter👏👏👏

Büyük kızın montu var ama yine mont istiyor🤷‍♀️🤷‍♀️

Günaysssss❤️❤️❤️

Dün kızı almaya gittik kreşe dönüşte kasaba uğradık 2 kg kuşbaşı 2 kg pirzola kömür aldık 840 tl

Kızlara biraz abur cubur 1000 tl ama 4 poşet oldu🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Akşam çocukluk arkadaşımız geldi eşimle burda saat geç olunca kaldılar tabi gece acıkınca 2 kg börek söyledik ben engel oldum kendime sadece ayran içtim👏👏👏

Bugünde annemler ve Kayınvalidemlerii çağırdık mangala😋😋😋

Günaysssss❤️❤️❤️

Dün kızı almaya gittik kreşe dönüşte kasaba uğradık 2 kg kuşbaşı 2 kg pirzola kömür aldık 840 tl

Kızlara biraz abur cubur 1000 tl ama 4 poşet oldu🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Akşam çocukluk arkadaşımız geldi eşimle burda saat geç olunca kaldılar tabi gece acıkınca 2 kg börek söyledik ben engel oldum kendime sadece ayran içtim👏👏👏

Bugünde annemler ve Kayınvalidemlerii çağırdık mangala😋😋😋
Afiyetle yiyin canım

Günaydın kızlar
Krep yaptım kahvaltı ettik
Eşimle oğluş ödev yapıyorlar, kızımda öyle
Bende evi toplayıp süpürürüm
Pazartesi temizliğini pazara alacağım ki eşim ve kızım yardım etsin çok yoruluyorum belim çok ağrıdı bu hafta😒😒

Biraz böyle yapalım son ayda da kadın alırım detaylı temizlik yapılır, bebek doğunca da ara ara alırım yoksa zorlanırım.

Afiyetle yiyin canım

Günaydın kızlar
Krep yaptım kahvaltı ettik
Eşimle oğluş ödev yapıyorlar, kızımda öyle
Bende evi toplayıp süpürürüm
Pazartesi temizliğini pazara alacağım ki eşim ve kızım yardım etsin çok yoruluyorum belim çok ağrıdı bu hafta😒😒

Biraz böyle yapalım son ayda da kadın alırım detaylı temizlik yapılır, bebek doğunca da ara ara alırım yoksa zorlanırım.
Sağol zeynommm

Ayyy Zeyno yaaa çok heyecanlanıyorum senin için🤗🤗❤️❤️❤️

Bugün 3 saat uyumuşum🤓🤓
Akşama tavuk, patetes tava yaptım, pilav ayran yedik
Ohhh ne güzel dinlenmişsindir👏👏👏

Bizde yemeğimizi yedik annemler Kayınvalidemler kalktı küçük kız ağladı babaannemle gidecem diye ilk defa gitti kalacak bakalım ağlar mı bilmiyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ohhh ne güzel dinlenmişsindir👏👏👏

Bizde yemeğimizi yedik annemler Kayınvalidemler kalktı küçük kız ağladı babaannemle gidecem diye ilk defa gitti kalacak bakalım ağlar mı bilmiyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
İlk kez ayrı kalacaksanız ağlayabilir ama alıştır canım artık büyüdüler benimki beni hiç aramaz 😁😁😁

Back
X