- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gezmeler canımselam herkese
nasılsınız kızlar
benim eşim geldi.. izne cıktım gezmecelerdeyim![]()
elektiriği hiç sorma canım yaptıgım birşeyde yok evi 2 haftada bir süpürdüm haftasonu sınavlar oldu ankaraya gittim geldim akşamları biraz tv izliyoruz onun dışında yaptıgım birşeyde yok anlamıyorum heryerde mi çok geliyor doğuda mı çok geliyor anlamadımGünaydınnnn
Ayyy dün çok yorulduk erkenden uyuduk
Küçük de erkenden uyandı
Kahvaltımızı yapıp galaktik tayfanın sinemasına gideceğiz
Ordan da anneme geçeceğiz içliköfte yapacak
Veeee elektrik faturam 1133 tl gelmiş doğru düzgün kış da olmadı yani![]()
Amiiin inşallahgünaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hayırlı Kandiller
tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle![]()
Ohhh Ohhhh iyi gezmelerselam herkese
nasılsınız kızlar
benim eşim geldi.. izne cıktım gezmecelerdeyim![]()
Ayyy ne güzel keyfini çıkariyi akşamlar kızlar eşim bu hafta izin aldı evde çocuklara bakıyor gayet başarılı maşallah kavga etmeden geçiniyorlar eşimde süreki çamaşır makinası çalıştırıyor ben şok evde ne var ne yok yıkıyor kendini temizliğe vermiş![]()
Valla ben doğuda değilim yine de çok geliyorelektiriği hiç sorma canım yaptıgım birşeyde yok evi 2 haftada bir süpürdüm haftasonu sınavlar oldu ankaraya gittim geldim akşamları biraz tv izliyoruz onun dışında yaptıgım birşeyde yok anlamıyorum heryerde mi çok geliyor doğuda mı çok geliyor anlamadım
Ahahaahha iyiki aklınıza geldi yoksa akşam haberler çıkardınız hesabı ödemeden kaçtılar diyrGünaydiiin kızlardün arkadasim çoluk çocuk kahvaltıya gittik çocuklar çok eğlendiler çıkarken hesabı ödemeyi unutmuşuz kimsede bize nereye gidiyorsunuz demedi
birazcık ilerledik aklıma geldi geri döndük
![]()
Hayırlı kandiller kuuzumgünaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hayırlı Kandiller
tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle![]()
artık yağmur ve soğuğa cok şükür demeye başladık gerçektenBurda hava soğumaya başladı çok şükür inşallah mevsim normaline döner havalar
Kız nasıl dayandin evi 2 haftada 1 süpurmeyeelektiriği hiç sorma canım yaptıgım birşeyde yok evi 2 haftada bir süpürdüm haftasonu sınavlar oldu ankaraya gittim geldim akşamları biraz tv izliyoruz onun dışında yaptıgım birşeyde yok anlamıyorum heryerde mi çok geliyor doğuda mı çok geliyor anlamadım
Oy kızımı cooooook özledimHeyyyyy kızlar herkes tatilde mi nerdesiniz bakiyim
Valla hergün ne pişireceğim diye düşünmeyecepüm artık
Kızlar dün dışarda makarna yediler
Bugün sabahtan yine istiyorlar kalktım koca tencere yaptım tavuklu beşamelli körili spagetti bayıla bayıla yediler
Şimdi de markete gidip noodle abur cubur aldılar
Eşimin kuzeni bizde kalıyor daha
Yiğenim de geldi Ohhhh evde 5 kızız![]()