- 7 Ocak 2018
- 27.552
- 79.995
- 598
- 35
Bol eğlenceler kardaiyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıya gittim iş arkadaşlarımla benim kızlarda oyun parkında oynadı sonra market manav yaptık eve geldik çok şükür kar başladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol eğlenceler kardaiyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıya gittim iş arkadaşlarımla benim kızlarda oyun parkında oynadı sonra market manav yaptık eve geldik çok şükür kar başladı
mülakatım vardı ders çalıştım eşim robot çalıştırdı durdu canım büyük süpürgeyi 1 defa çıkardım ankaraya gitmeden dayanamadım artıkKız nasıl dayandin evi 2 haftada 1 süpurmeyesense titizdin yani eski yazılarını hatirladim
Canım selam nasılsınGünaydııın![]()
Canım iyiyim şükür sen nasılsınCanım selam nasılsın
Oğluşun büyüdü mü başka çocuk oldu mu![]()
Hadi gözünaydın Zeyno darısı doğuma inşallahhhSelam kızlar
Kv deyiz cuma dönme niyetindeyiz kar bekleniyor yollar kapanmadan gidelim
Burada detaylı ultrasona girdim şükür herşey yolunda bebeğim erkek kesinleştişeker yüklemesi yapıldı açlık normal çıktı 86 şeker yüklemesiden sonra 1.saat 187 2.saat 155 çıktı Dr Bi dahiliye ile görüşün dedi pazartesi gideceğim bakalım ne der umarım kalıcı bir durum olmaz babam şeker hastası korkuyorum o yüzden
Eee kızlar sizler nasılsınız bakalım![]()
Dolapta ne yemegin vardi kizDün gece geçti yattığımızda çocuklar kıkır kıkır gülmekten uyutmadılar
Sabah uyandıktan sonra annem ve ablam sıkma yaptılar
Bende Yatakları toplayıp evi süpürdüm
Çay kahve muhabbet derken hepimiz evlerimize dağıldık
Dolapta yemekler vardı valla yemek yapmadım
Büskivili pasta yaptım yedik
Nevresimleri çıkardım yenilerini taktım oyuncaklar hep ortadaydı onları topladım
Büyük kızda odasını dolabını düzenledi
Bulaşık makinasını yerleştirdi
1 makina çamaşır yıkadım astım
Hava yağmurlu
Hepimiz banyomuzu yaptık pastanızı yedik
Birazdan kızı uyutacağım artık bir kahve keyfi yaparım![]()
E canim robot çalışmış süpurulmus sayılirmülakatım vardı ders çalıştım eşim robot çalıştırdı durdu canım büyük süpürgeyi 1 defa çıkardım ankaraya gitmeden dayanamadım artıkev pis diyorum sen ders çalış boşver evi gelince temizlersin rahatlarsın dedi
Görmedin mi sen yemeğiDolapta ne yemegin vardi kizbenim oğlanda keske hala ananemgilde olsaydik diyo
Görmedin mi sen yemeği![]()
Anladım bende ordaydin görmedin sandımÖglen hepimiz evlere dagildik.dunden beride annemdeydik o yüzden![]()
Kız kısır ve makarna vardı baktım misss gibi kokuyor dedim valla yensinDolapta ne yemegin vardi kizbenim oğlanda keske hala ananemgilde olsaydik diyo
Oy kuzum yaKız kısır ve makarna vardı baktım misss gibi kokuyor dedim valla yensin
Ama haşladığım tavuk dışardaydı onu döktüm aslında koku yoktu ama güvenemedim
Benim küçük cadı da yatağa geçtik ağlıyor niye gittiler diye![]()
Hahhah Ahahhaha yaaa hiç büyümüyor var yaOy kuzum ya
Benim.oglan da ders calisiyor diyor şimdi orda calissaydim.keske ananemlerde kibrit yaksaydim
Ama kız evi özlemiş ne guzel evimizdeyiz diyor