Hukukçu arkadaşlar bakabilir mi?

İnşallah geçirmezsiniz evet işlerin aksamaması adına bu şekilde olabiliyo ama benimde uykularım kaçardı kesin
Ben hukuk öğrencisi+memurum amirler isteyince hukuka öyle bir ayak uyduruyorlar ki ağzımız açık kalıyor. Ve aslında mail atarak yuvarlak işler yapmış oluyorlar. Sistem her zaman yöneticiden yana olunca memura pek söz hakkı düşmüyor. Ne soruşturmalar ne savunmalar ne yazılı ikazlar. Hepsinde haklıydım da ne oldu

Takdir edersiniz ki detay veremiyorum ama durum tamamiyle işlerin aksamaması için olan bir şey biz aklımızdaki soru işaretini netleştirmeye çalıştık sadece
Yok vermeyin tabii ama önceki süreçler normal sekilde ilerlemis de son aşamada hurdaya cikarken bir gorevlendirme yapılmış ise mail de yazili emir yerine gecer

Yani yazılı emir yerine geçmez mi?

Aklimdan sormak istedigim o kadar soru geçti ki hukukçu olmak da yaramıyor diyorsun? Ben de haklarim icin o kadar cok hukuki yazilar okuyorum ki, 2 senelik adalet bölümü derslerinin yarisini almis kadar oldum.

Yani yazılı emir yerine geçmez mi?
Güvenli elektronik imzaya sahip ve güvenli yazışma rehberine uygunsa yazılı emir yerine geçebilir. Fakat bununla ilgili mevzuatta açık bir hüküm yok. Bu belirsizliği menfaatine kullanabilir amir. Mümkünse ıslak imzalı bir emir isteyin olmazsa kaderinize razı geleceksiniz.

Aklimdan sormak istedigim o kadar soru geçti ki hukukçu olmak da yaramıyor diyorsun? Ben de haklarim icin o kadar cok hukuki yazilar okuyorum ki, 2 senelik adalet bölümü derslerinin yarisini almis kadar oldum.
Henüz öğrenciyim ama şimdiye dek bile tek gördüğüm hiçbir şeyin kitaplardaki gibi olmadığı. Bu deveyi güdemediğim için bölüm değiştirmeye yeltendim.

Henüz öğrenciyim ama şimdiye dek bile tek gördüğüm hiçbir şeyin kitaplardaki gibi olmadığı. Bu deveyi güdemediğim için bölüm değiştirmeye yeltendim.
Ben de hayatin kitaplardaki kurallar gibi olmadigini ogrendim zaten yasayarak (hukuk bilgisi dahilinde söylüyorum).
Ben de okuyabilsem keske, valla eve gittigimde bile pestil halde oluyorum. Sinav kazanmakta sorun yok gidip okumak sorun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…