• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukukçu arkadaşlarım bakabilir misiniz, some kv problems (UZUN KONU)

Yorumlar Süper. İnşallah itidalli aklı selim düşünürsünüz. Ana oğul arasına girmeyin. Onların yazışmalarını okumak suç ve ahlaki değil. İçeriği gerçekten sizi ilgilendirmez. Sivri dilliyim diyorsunuz ama bu kötü bir huy!

Benim dikkatimi şey çekti kocanın babası ne yapıyorsa kocan da onu yapıyor Allah nasip ederse siz de anne olunca acaba aynı şeyi mi yaşayacaksınız? :)

Zaten ortalık kaos olmuş bu kaosta eşinizle aranızda sorun çıkmamış. Fakat dava olayı mahkeme vs işler ciddilesirse eşinizle ilgili de sorunlar olabilir. Zaten sular bulanmış iyice bulandırmaya ne gerek var....

Bu arada kv görüşmeyin eşiniz diyaloğuna istediği gibi devam etsin... siz de keyfinize bakın. Sizin canınızı tam olarak kv'ye anneniz gibi düşünüp yakınlaşmak istemişsiniz fakat karşılığını alamadikca olaylar silsilesi başlamış.

Bu arada eşimin kuzenleri her iki aileye de çok uzak yerlerde yaşıyorlar izinleri çok kısa olunca çiftler izinleri kendi ailelerinde ayrı ayrı geçiriyor 😀😀😀 başta garip gelmişti ama 3 günleri yolda geçiyor hak vermiştik. Siz söyleyince o aklıma geldi. 😅 evine gidip imali laflar duyana kadar ailenizle keyifli kaliteli zaman geçirin. Boş verin yahu

Ya ben konunuzda bir şeyden çok rahatsız oldum, babanızın babaannenizin üzerine yürümesinden, eşinizin annesine karşı bana göre fazla olan tavirlarindan gülerek ve keyif alarak bahsetmeniz çok tuhaf gerçekten.
Hadi kaynananiz el alem, babanız babaannenizin üzerine yürüyordu diye neden bu kadar keyifleniyorsunuz?

Annem de yaşamıştı babaanem babama hanımköylü oldun bunlara taptın dediğinde babam üstüne yürüyordu susup oturuyordu öyle :D
Her evlilikte olur tabi, zaten bu ülkede çoğu kv sapık gibi oğluna bağlandığı, gelini kuma gördüğü için şaşırmadım. Eşim vefa borcum var ihtiyacı var mı sorarım yeterli diyordu ama onu bile istemiyor artık. Hiç trip çekecek insan değildir, gerektiği yerde annesini de silebilir. Ben de aynı şekilde, ki benim ailem böyle konuşsaydı ben de silerdim.
Çok şükür ailelerden uzakta olduğumuz için keyfimiz yerinde, 1-2 ayda bir memlekete gidiyoruz ama cin çarpmışa dönüyoruz ikimiz de.
Bunlarla da aylardır muhattap olmuyorum engelledim hepsini ama muhattap olmadıkça daha çok azıtıyorlar belli. Muhattap olursam da fena olacağım tutamam kendimi bir değil iki tane çıldırırsın
Babanızın babaannenizin üstüne yürümesi size komik mi geliyor?Ben sizden de hiç tamamen masum olduğunuza dair bir enerji almıyorum.

Annem de yaşamıştı babaanem babama hanımköylü oldun bunlara taptın dediğinde babam üstüne yürüyordu susup oturuyordu öyle :D
Her evlilikte olur tabi, zaten bu ülkede çoğu kv sapık gibi oğluna bağlandığı, gelini kuma gördüğü için şaşırmadım. Eşim vefa borcum var ihtiyacı var mı sorarım yeterli diyordu ama onu bile istemiyor artık. Hiç trip çekecek insan değildir, gerektiği yerde annesini de silebilir. Ben de aynı şekilde, ki benim ailem böyle konuşsaydı ben de silerdim.
Çok şükür ailelerden uzakta olduğumuz için keyfimiz yerinde, 1-2 ayda bir memlekete gidiyoruz ama cin çarpmışa dönüyoruz ikimiz de.
Bunlarla da aylardır muhattap olmuyorum engelledim hepsini ama muhattap olmadıkça daha çok azıtıyorlar belli. Muhattap olursam da fena olacağım tutamam kendimi bir değil iki tane çıldırırsın
Eşine de yazıklar olsun,annesi onu babasız ne zorluklarla büyüttü kim bilir.Beyimiz ihtiyacı varsa ararmış,onu da istemiyormuş artık.Karı koca saçma sapan insanlarsınız.Bu gençlik gider,ektiğinizi biçersiniz.

Son düzenleme:
Offf çok yorucu değil mi böyle yaşamak ? İçim şişti. Siz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz gibi..
Kayınvalideye dava açmak nedir ya ? Görüşmezsin olur biter. Dersinizi çalışın, evinize odaklanın siz.

Back
X