- Konu Sahibi bakimmeraklisi
-
Avukata gideceğim zaten de ben yine de burdan fikir almak istedim böyle şeyler yaşamış olanlar vardır belki farklı bir çözüm önerilebilir diye düşündümHukuki olarak avukata danışmalısınız.
Madem ödemez diyorsunuz daha fazla para vermeyin bari.
Ev benim evim o gidecekzaten şuan ayrı yasiyoruz boşanma gerçekleştiğinde kaybettiklerimi nasıl alırım diye soruyorumSenet imzalatsanız zaten üzerine mal mülk yoksa bir sonuç elde edemezsiniz. Ayrıca ödemezse, aynı evde yaşadığınız eşinize icra takibi mi başlatacaksınız? O da tuhaf bir durum
Anladım.Avukata gideceğim zaten de ben yine de burdan fikir almak istedim böyle şeyler yaşamış olanlar vardır belki farklı bir çözüm önerilebilir diye düşündüm
Bilezikleriniz düğünde takılan altınlarsa onları talep edebilirsiniz boşanma davanızda, diğerleri için senet imzalatıp icraya koyarsınız o zaman. Başka bir yol benim aklıma gelmiyor.Ev benim evim o gidecekzaten şuan ayrı yasiyoruz boşanma gerçekleştiğinde kaybettiklerimi nasıl alırım diye soruyorum
İstediğiniz kadar senet yapın adamda para yoksa nasıl alacaksınız? Sizi tehdit falan etmemiş, evlilik birliği içinde her istediğinde parayı çıkarıp vermişsiniz. 6 bilezik ve 600 doları sizden habersiz sattığını nasıl ispatlayacaksınız, anladığınız gün gidip şikayet etmemişsiniz üstelik evli kalmaya devam etmişsiniz. Evi bile satıp yemiş adam, o para nereye gitti?Ev benim evim o gidecekzaten şuan ayrı yasiyoruz boşanma gerçekleştiğinde kaybettiklerimi nasıl alırım diye soruyorum
Ev benim evim o gidecekzaten şuan ayrı yasiyoruz boşanma gerçekleştiğinde kaybettiklerimi nasıl alırım diye soruyorum
Evliyken oturduğunuz ev mi sizin ? Adam kendi üzerine olan evi sattı ozaman. Sattigi evi sizle evliyken mi almıştı? Evlilik öncesi aldıysa zaten o evden umudu kesin. Altınlar ve nakitinizin peşine düşün. Yolladiginiz paralari havale/eft ile yolladıysanız ve not dustuyseniz belki geri alabilirsiniz.Ev benim evim o gidecekzaten şuan ayrı yasiyoruz boşanma gerçekleştiğinde kaybettiklerimi nasıl alırım diye soruyorum
Ev sizinse sizden habersiz nasıl sattı ?Ev benim evim o gidecekzaten şuan ayrı yasiyoruz boşanma gerçekleştiğinde kaybettiklerimi nasıl alırım diye soruyorum
Babasının eviydi benim üzerime geçecekti gecemeden ev gitti okadar da iyi tan8dim araştırdım güvendim bu hale düştümEvliyken oturduğunuz ev mi sizin ? Adam kendi üzerine olan evi sattı ozaman. Sattigi evi sizle evliyken mi almıştı? Evlilik öncesi aldıysa zaten o evden umudu kesin. Altınlar ve nakitinizin peşine düşün. Yolladiginiz paralari havale/eft ile yolladıysanız ve not dustuyseniz belki geri alabilirsiniz.
Babasının evini neden sizin üstünüze geçirsin?Babasının eviydi benim üzerime geçecekti gecemeden ev gitti okadar da iyi tan8dim araştırdım güvendim bu hale düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?