• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukukta delili var mıdır ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.458
Puanlar
123
Ben 2 ay önce çok kötü bir şekilde işten çıkarıldım. Bir o... yüzünden benim başım kapalı sen başımı açtın vs yapmıştı.
Halbuki kendisi erkek arkadaş yanında basini açan ailesinin yanında kapanan birisi.

Ve bu kişi beni tehdit etti.Seni erkeklere s.... Diye. Adını çıkarırım diye gece iş yerine adam çağırdı.

Ben 2 ay önce çok kötü bir şekilde işten çıkarıldım. Bir o... yüzünden benim başım kapalı sen başımı açtın vs yapmıştı.
Halbuki kendisi erkek arkadaş yanında basini açan ailesinin yanında kapanan birisi.

Ve bu kişi beni tehdit etti.Seni erkeklere s.... Diye. Adını çıkarırım diye gece iş yerine adam çağırdı.
Yazmayı unuttum.
WhatsApp hikayesine şuan başı açık fotoğraflarını atmış

Hangi kodla işten çıkarıldınız ?

İşten çıkarılma sebebiniz ile iş arkadaşınızın istediği yerde başını açıp kapatması arasındaki bağ ne????
Kadının dedikodusunu yapıp iş düzenini bozacak tavırlarda bulunduysanız hak ettiğinizi almışsınız neden başkaysa bilemeyiz......

İş yerinde çalışmak dışında yenmeyen halt yoktu, aklını başına al artık diycem de hiç umudum yok.
Sen elin sapıklarıyla iş yerinde oynaşınca normal, kızın teki birisini çağırınca olay çıkardın da duvara fırlatmıştın hani kızı? Seni bir daha bir iş yerine alırlar inşallah sabıkanda sicilinde bir yerinde yoktur bunlar.
Daha hala ne delilinden bahsediyosun? Ya interntten bulduğun tanımadığın adamlarla evlenirsin, ya bel altı olaylara karışırsın ailenin sınavı mısın kızım sen?Aklın başına ne zaman gelecek hala pis pis olayların peşindesin?

İş yerinde çalışmak dışında yenmeyen halt yoktu, aklını başına al artık diycem de hiç umudum yok.
Sen elin sapıklarıyla iş yerinde oynaşınca normal, kızın teki birisini çağırınca olay çıkardın da duvara fırlatmıştın hani kızı? Seni bir daha bir iş yerine alırlar inşallah sabıkanda sicilinde bir yerinde yoktur bunlar.
Daha hala ne delilinden bahsediyosun? Ya interntten bulduğun tanımadığın adamlarla evlenirsin, ya bel altı olaylara karışırsın ailenin sınavı mısın kızım sen?Aklın başına ne zaman gelecek hala pis pis olayların peşindesin?
Bunlar otoparka adamları çağıranlar mıydı tanıdık geldi de

Bu kadın 1, hocasıyla aşk yasadıgını iddia eden diğer kadın da 2.
Kurbağanın suratına bir kere tükürmüşler, sittin sene utancından sudan çıkamamış.
Bunların da hayatları olmamış olaylar üzerine kurgu oluşturup kk'ya konu açmak.

Bu kadın 1, hocasıyla aşk yasadıgını iddia eden diğer kadın da 2.
Kurbağanın suratına bir kere tükürmüşler, sittin sene utancından sudan çıkamamış.
Bunların da hayatları olmamış olaylar üzerine kurgu oluşturup kk'ya konu açmak.
Belki de daha korkuncu bu olayları ciddi ciddi yaşıyorlar

Belki de daha korkuncu bu olayları ciddi ciddi yaşıyorlar
Utanmıyorlar azizim en kötüsü de bu.
Suratlarına ne olduklarını haykırsan da sanırım onurlarına dokunmuyor.

Utanmıyorlar azizim en kötüsü de bu.
Suratlarına ne olduklarını haykırsan da sanırım onurlarına dokunmuyor.
Ben o dersane hocasındaki kızın bırak onur gururu akli meleklerinin yerinde olduğunu düşünüyorum ve gerçek olduğuna da inanıyorum gördüm benzerlerini yakından

"benim başım kapalı sen başımı açtın"

kadınla saç saça baş başa kavga ettiniz örtüsü mü açıldı?
başka nasıl açılacak diye düşündüm bulamadım da çünkü...

Hukukta delili ne demek?
E Devami ne konunun?

Back
X