• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukukta delili var mıdır ?

Ben o dersane hocasındaki kızın bırak onur gururu akli meleklerinin yerinde olduğunu düşünüyorum ve gerçek olduğuna da inanıyorum gördüm benzerlerini yakından
Üniversitede yurtta , yan bloktaki öğretmenlik okuyan kızın 5 çocuklu evli yurt kantincisine kaçtığını gördüğümden beri , inanırım tuhaf olaylara.

Kronik yalancısın heralde. Her konunda bir dolu yalan var. Bunda neler yalan bilemiyorum artık. Ya komple trollsün ya da yalanlarla dolu berbat bir yaşantın var.
Konularında da annesi bir ölüyor bir diriliyor maşallah 😄 ne salladığını unutuyo arada

Konularında da annesi bir ölüyor bir diriliyor maşallah 😄 ne salladığını unutuyo arada
En son eski kocası da kanserden ölmüstü yanlış hatırlamıyorsam. Yazdıkları yalansa vahim, gerçekse vahimden de öte durumda.

Nasıl bir delil lazımdı bakalım hemen depoda var mı?

Dün vardı ama kaldı mı bitti mi bakmak lazım.

En son eski kocası da kanserden ölmüstü yanlış hatırlamıyorsam. Yazdıkları yalansa vahim, gerçekse vahimden de öte durumda.
Heh aynen doğru hatırladın evet, sonraki konusunda hani eski kocam kanserden ölmüştü deyince de benim için öldü diye mi ne kıvırmıştı hatırladım ben de şimdi 😂 Ay Allah akıl fikir versin Müge Anlıya çıkar bir ara bu gidişle

Ben anlamadım başını nasıl açtın ki sen onuN

Back
X