Hukuktan anlayan arkadaşlar yardım

yalnız avukata sormanız gerekıyor yanlış bir hareket karşı tarafı harekete geçirir ve mal kacırır sonra uğraş dur...

Kızlar eşimle bosaniyorum. Beraber çalıştığımız aldığımız ev onun adına. Benim iznim olmadan satmamasi için ne yapabilirim . Nasıl engelleyebilirim
Canım eşim tapuda çalışıyor. Eşime sordum. Kimlik, fotoğraf ve nüfus kayıt örneğiyle beraber gidip şerh koydurabiliyormuşsun. Ama boşanma davası açmadan önce yapman gerekiyormuş. Aynı adreste ikamet ediyor olmanız lazimmiş.

Evlilik cüzdaniniz ve muhtardan alacaginiz bir ikametgah sureti ile birlikte tapu mudürlugune basvurarak söz konusu taşinmaz üzerine AİLE KONUTU ŞERHİ..islenmesini talep et.aile konutu serhi islendikten sonra sizin muvaffakatiniz olmadan esiniz gayrimenkul ile ilgili tasarrufta bulanamayacaktir..bunu yaparken herhangi bir harç vb ücret söz konusu degildir.umarim yardimci olabilmisimdir

Kızlar biz o evde oturmiyoruz. Başka bir ilde görev yapıyoruz . İkametgah istiyor. Off

Canım eşim tapuda çalışıyor. Eşime sordum. Kimlik, fotoğraf ve nüfus kayıt örneğiyle beraber gidip şerh koydurabiliyormuşsun. Ama boşanma davası açmadan önce yapman gerekiyormuş. Aynı adreste ikamet ediyor olmanız lazimmiş.

Konu sahibi o evde oturmuyormuş arkadaşlar yinede koydurabilir mi.

Yok. Aynı evde oturuyor olması gerekiyormuş. Yani karı koca o evde beraber yaşıyor olması gerekiyormuş. Ayrıca boşanma davası açıldıktan sonra bu işlem uygulanmıyormuş.
O zaman koyamaz şerh ikametgah istiyordu konu sahibi ve eşi farklı şehirdeymiş,zaten evlendikten sonra alındıysa ortak olur oda her türlü ispat edilir zaten.

Kızlar eşimle bosaniyorum. Beraber çalıştığımız aldığımız ev onun adına. Benim iznim olmadan satmamasi için ne yapabilirim . Nasıl engelleyebilirim
2002 yılından itibaren evlilik birliği içierisinde alınan mallar boşanınca eşit bölünüyor kimin üzerine olduğu önemli değil hemen tedbir kararı koydur tabi şimdiye kadar satmadıysa

Back
X