Hully'nin Diyet Günlüğü

Akşam yemeğinde, yemeğin yanında salata yemiyormusun canım yada ayran, yoğurt falan?

ya normalde yıyordum ama bu hafta sonu herseyden yedıım ıcın cezalıyım ben...bu sebepten dolayı mumkun olduunca yemicem bişi hemen kurtulmak ıstıorm tartıda 51 ı gormek ıstıorm gecen ayın 11 nde balamıstım 59.7 galiba bugunde 54.6 cıktım gecen hafta 53 lerdeydım haftasonu bozmasaydım super olucaktı neyse yola devam edıorm yıne vazgecmek yok

kendime 10 gün süre veriorm ve bu süre içerisinde neler yıyeceım
su an baslangıc kılom 54.6
ve 10 gün sonunda 51 olucam
sabah
1 dilim uno denge light ekmek
1 dilim peynir
1/2 yumurta
1 şekersiz çay
öğlen
akdeniz salata
akşam
1/3 ne yemegı varsa
yesıl cay ıcıcem bunun dısında hıcnısı yapmıcam ve 20 temmuzda 51 olucam :72:

anacım çok azğ değilmi bu yediklerin sankim bana öle geldi kaç kalori ediyo bunlar sonra metebolizman sarsılmasın neticede verince bırakıcan geri almayasın biraz artırsan senin hedef kalori kaç..

anacım çok azğ değilmi bu yediklerin sankim bana öle geldi kaç kalori ediyo bunlar sonra metebolizman sarsılmasın neticede verince bırakıcan geri almayasın biraz artırsan senin hedef kalori kaç..

benım metbolzma ıı calısıo ya sanmıorm bısı olsun zaten bugune kadarda bunun cok az fazlasını yıodum
yemek yemedım zaman daha mutlu hıssedıorm kendımı hedefıme ulaşmam şart:72:

herkese merhaba 2 ay önce doğum yaptım 13 kilo gitti 5 kilo su bana kaldı:( diyet yapamıyrm yürüyüşe fırsan buldukça çıkıyrm az önce kızımla sabah yürüyüşüne çıktık hemen uyudu geri eve geldk

tartıda 68 li bir rakam görmek çok mutlu etti beni :))

ilk etaptaki hedefim 68 i görmekti bu gerçekleşti sayılır

Sıra 66 da :))

yaşasın kalori sepeti, yaşasın hully :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende sabah 53.5 oldum hedefe kaldı 2.5 kilo
hersey mumkun senın ıcın cok sevındım ınan
ben henuz kahvaltı yapmadım
:72:

ben 65 im 55 olmak hayal mi

hoşgeldin yok canım hayal değil bende 65,1 ile başladım 63,8dim en son bende sen gibi olmak istiyorum niye hayal olsun
diğer topikteki arkadaşlar sen gibi bebeği var emziriyorlar 55 lere düştüler sen daha avantajlısın biliyosun emzirdiğin için ibirde yürüyüş filan yediklerine dikkat et 2-3 ay da tamamdır..

tartıda 68 li bir rakam görmek çok mutlu etti beni :))

ilk etaptaki hedefim 68 i görmekti bu gerçekleşti sayılır

Sıra 66 da :))

yaşasın kalori sepeti, yaşasın hully :))

tebrikler herşey...
olacak
Hully hakkaten teşekkürler kalori sepeti ile tanıştırdı bizi..

günaydın kızlar bende sabah 53.5 oldum hedefe kaldı 2.5 kilo
hersey mumkun senın ıcın cok sevındım ınan
ben henuz kahvaltı yapmadım
:72:

kahvaltını yapmayı ihmal etme
az kalmış süpersin

akşam bende biraz kaçırdım

dün
sabah nesfit

öğle
patlıcan
az yoğurt
salata
2 dl ekmek

ara
1 avuç leblebi

akşam
1,5 lahmacun
ayran
3 çiğ köfte

malesef akşam kaçırdım biraz hedef kalorimi 350 aştım
bugun telafi edecem öğlenki ekmekten filan bakalım..

ben de sabah sucuk yedim ama yagsız yemıstım umarım cok kilo almam oglen nesfit yedıum ceza olarak aksama kdr yemek yok aksam sebze yemegı ve yogurt..

topik ne kadar sessizleşti ya :(

neyse hemen jet hızıyla öğlen menümü paylaşayım

öğlen;
Yarım Porsiyon Tavuklu mantar sote, 2 kaşık yoğurt, az salata

Merhaba kizlar .fazlA yazamiyorum esim izinliydi iki gundur ama bugun calisiyo dun aksam yemeginde 1,5 tane lahmacun yedim:) 2 bardak ayran ve salata vede sonrasinda meyve falan derken anlayacaginiz baya astim galiba siniri bugun tartildim 56.8 almisimdir dedim ama almamisim cumaya kadar 56 dan kurtulsam keske

Merhaba kizlar .fazlA yazamiyorum esim izinliydi iki gundur ama bugun calisiyo dun aksam yemeginde 1,5 tane lahmacun yedim:) 2 bardak ayran ve salata vede sonrasinda meyve falan derken anlayacaginiz baya astim galiba siniri bugun tartildim 56.8 almisimdir dedim ama almamisim cumaya kadar 56 dan kurtulsam keske

wwalla çok yememişin aslında bende yedim dün 1,5 lahmacun ama korktum ben tartılamadım artık ya cuma ya cumartesi

Back
X