[/quote]:) denemelisin bence :d bi lokmaymış dahaaa :) allah bağışlasın cnm..
sağol canım.allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/quote]:) denemelisin bence :d bi lokmaymış dahaaa :) allah bağışlasın cnm..
tabı kı zayıflarsın zaten ole kılolu fallan deılsın;hep tutuomusun oruç peki
Günaydın kızlar ben geldimm
Sabah internetimde sorun vardı anca girebildim, Keyifler Nasıl??![]()
evet tutacam reglimde 2 gün bırakırım sonra tutarım bus ene hiç koymucak bana oruç iyice açlıka alıştım hissetmiyom
susuzluk bi kötü edecek oda akşam telafi edecem
yani tatlı matlı yiyemem fırsat yok zaten 9 da iftar 11 -12 de yatsak gece sahur 3te
kahvaltı edecem sahurda 2 öğün beslenme olacak
belki iftardan sonra kuru incir filan yenir bakalım görecez pilav makaran kesin yemicemki vereceğimden eminim
Günaydın kızlar ben geldimm
Sabah internetimde sorun vardı anca girebildim, Keyifler Nasıl??![]()
diyorlar kı ıftarda once emeksız corba ıcın yarım saat bekleyın sonra yemek yıyıyn sen de ole yaparsın ya dıkkat ettıkten sonra daha bıle cok zayıflayanları bılıorm ramazanda
sımdıden allah kabul etsın bayrama kadar hepımız ıncelıorz o zamannn![]()
gunaydın bızde senı cekıstırıoduk zeyomla nerde kaldın dıe
keyıfler ıyı ama kılolar durdu sen ne yaptın kahvaltını yaptın mı![]()
Diyetisyenin bana verdiği iftar menüsü de şöyle : 1 kase çorba, 1 dilim ekmek ve salata.
20 dk sonra
8 yk sebze yemeği(etli),yarım kase yoğurt ayran ya da cacık
1 ince dilim ekmek ya da çeyrek pide
VEYA
3 köfte büyüklüğnde et,tavuk ya da balık veya 2 haftada 1 kez 4-5 yk kurubaklagil
4 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt ayran veya cacık
1 ince dilim ekmek
buda yenı gelen arkadasımının diyetısyenden aldığı listeeeeee![]()
bu arada reglm bitti, açlık hissimde geçti :))
yeniden hız kesmeden diyete devam bu hafta benim için pek verimli geçmedi,yarın kilomda bi değişiklik olcagnı sanmıyorum
haftasonu bozmamaya çalışacam, hafta içide dikkat edecem inş.
evet bakalım uygulamak önemli![]()
sen ole san bence kesın 1 kılo gıtmıstıryarın gorursun gayette verımlı gectı benımde yarın baslıo adet donemım bakalım
![]()
bol bol yemek verıo dıyetısyenler ya bende onu anlamıorm bıdaha gıdınce su prinç lapasını sorabılırmısın diyetisyene merak edıorm cok
Evet canım yaptım kahvaltımı klasik kahvaltı menüm; yarım kepekli gevrek, beyaz peynir, şekersiz çay
zeyom; diyetten dolayı wc ye çıkamadıgını yazmışsın, ben her sabah kahvaltıdan sonra ıhlamur içiyorum hem midemi yumuşatıyo hemde bağırsakları harekete geçiriyo sana da tavsiye ederim, saat 11 gibi de 2 kayısı yiyorum oooh değmeyin bağırsakların keyfine![]()
ama bunları yapmazsam bende yaşıyorum hazımsızlık sorunu
Diyetisyenin bana verdiği iftar menüsü de şöyle : 1 kase çorba, 1 dilim ekmek ve salata.
20 dk sonra
8 yk sebze yemeği(etli),yarım kase yoğurt ayran ya da cacık
1 ince dilim ekmek ya da çeyrek pide
VEYA
3 köfte büyüklüğnde et,tavuk ya da balık veya 2 haftada 1 kez 4-5 yk kurubaklagil
4 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt ayran veya cacık
1 ince dilim ekmek
bencede ole çok bozmadın bi hafta sonun yedin ama kahvaltıların filan çok güzeldiibu arada reglm bitti, açlık hissimde geçti :))
yeniden hız kesmeden diyete devam bu hafta benim için pek verimli geçmedi,yarın kilomda bi değişiklik olcagnı sanmıyorum
haftasonu bozmamaya çalışacam, hafta içide dikkat edecem inş.
ağzından bal damlıyo hully cim hadi inş.
yarın dananın kuyrugu kopacak
bayrama kadar biraz incelmek istiyorum ben yaa![]()