Hully'nin Diyet Günlüğü

17,5 kilo vermiş 3 ayda çok süper ya demii kesin dahada vermiştir 1 temmuzda yazmış
sadece kalorilere dikkat etmiş
ya evet bu kalori sepeti ensemde hissediyom nefesimi bişi yerken yada planlarken önc ebakıyorum ona göre yiyorum özellikle dışarı çıkacaksam
süper. ya..

onuny orumları çok motive etti beni..

aslında iyi yediklerin çok değil az bile ama sen benim sana tavsiyem 6 bilemedim 7 yemeyi kes hiç bişi yeme su iç yeşil çay iç kilo vermed çok etkili vucut 9 dan sonra sindirimi duruyoo faydasının görürsün

ne abartmışsın hully yani kuş gibi yediklerin :)

evet alışıyoo sonra nası yiyomuşum okadar diyosun
ben şimdi sabahları yarım simit yedim çok geldi bugun hayret ettim kendime ben 1 geçiyodu doymuyodum nasıol oluyoo bu iş..

Evet geç saatte yemek yenmemeli haklısın.Yeşil çayımı bugün alacağım inşallah.Ramazanda geldi çattı şimdi daha kısıtlı yemek yiyeceğimiz süre.Gerçi Allah kolaylığını verir.Bu arada bu gece sahura kalkacağız.Şimdiden hepimize hayırlı Ramazanlar diliyorum..:34:

Kızlar siz haftasonu neler yiyorsunuz??
Benim hafta içi süper de haftsonu fazla kaçıyor ya

fikirlerinize ihtiyacım var

ben hemen solım
hafta sonu 8.30 gıbı uyanıorm guzel bı kahvaltı hazırlıorz
eşimle birlikte kahvaltı yapıorm
mesela
1 dılım ekmek
1 tane tavada yumurta
1 domates
salatalık
maydonoz
arada sucuk yıorm bende 1 2 halka ama

ekmegımde uno bılıosunuz
esımde kendı normal ekmegını yer yada sımıt boyoz fln alır

yarım saat sonra turk kahvesı ıcerız veeeee
cumartesı benım temızlık gunum tabıkı
hemen camasırları yıkarım bulasık mak calıstırırım
carsafları koltuk ortulerını deıstırırım esımde elektrık supurgesını calıstırmıs olur bu arda
neyse balkon yıkadım banyo temızledım camasırları serdım derkeeen bı de bakmısım her yer prıl pırıl
sonra hemen dusa ve ardından kuafore
kuaforden gelıncede bıraz dınlenır ogle yemegımızı yaparız
akşama dogruda esımle bırlıkte kahve dıyarına kıtap okumaya 1 2 saat takılırız markete gıder eve alısverıs yaparız ben ayakabıcıma ugramadan gecemem tabı bu arada
neyse aksam yemegını bazen evde bazen dısarda yerız
esım ne yıosa bende yarısından sonrada guzel demlenmıs bır cay
heee bıde haftasonu sabahlarına hep erken baskıyla uyanıroz tv 8 de tavsıye ederım
neyse aksam dısarda deılsek eger evde cekırdımız cayımızı yer yatarız
sımdı pazar gunu de once aynı kahvaltı sonrada 2 haftada 1 denızımız olur yoksada dısarda oluruz yemege gelınce de dedım ya eşim ne yerse ben yarısını
arada bı dondurmada ısmarlatırım kendıme onuda yerım ama pazartesı hemen kaldıım yerden devammm:72:

tabı ben eskıden mılfoy yapardım yada gozleme yapardım kıymalı pişi falan haftasonları
ama artık onları yapmıorm patates kızartırdım mutlaka ama diyet işte artık yedıklerımız bu kadar

tabı ben eskıden mılfoy yapardım yada gozleme yapardım kıymalı pişi falan haftasonları
ama artık onları yapmıorm patates kızartırdım mutlaka ama diyet işte artık yedıklerımız bu kadar

aynen işte c.tesi günleri eşim 2.5 da geliyor eve

o gelmeden mutlaka ya milföy, ya pasta börek bişiler yapardım

öle öle aldık kiloları :43:

Biz en çok eşimle patates kızartmasını çok yiyoruz.Çok severiz o da bende..Bu hafta da bir kaçamak yapıp pizza yada hamburger yiyelim diyorduk ama bir sayfa gördüm kii hemen unuttum bu fikri..http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet-15.html yediğimiz ürünleri eritmem için bilmem kaç tane mekik vs. çekmemiz gerekiyormuş hayretler içinde kaldım.1 Tatlı kaşığı fındık ezmesi için 4000 mekik çekmemiz lazımmışş.Hayatta ağzıma sürmem..:50::50:

bide ben eskıden hıc acı yemezdım sımdı ole bı alıstım kı acısız yemek yıyemıorm o kadar lezzetlı gelıo kı bana acı anlataamam :52::52:

ben hemen solım
hafta sonu 8.30 gıbı uyanıorm guzel bı kahvaltı hazırlıorz
eşimle birlikte kahvaltı yapıorm
mesela
1 dılım ekmek
1 tane tavada yumurta
1 domates
salatalık
maydonoz
arada sucuk yıorm bende 1 2 halka ama

ekmegımde uno bılıosunuz
esımde kendı normal ekmegını yer yada sımıt boyoz fln alır

yarım saat sonra turk kahvesı ıcerız veeeee
cumartesı benım temızlık gunum tabıkı
hemen camasırları yıkarım bulasık mak calıstırırım
carsafları koltuk ortulerını deıstırırım esımde elektrık supurgesını calıstırmıs olur bu arda
neyse balkon yıkadım banyo temızledım camasırları serdım derkeeen bı de bakmısım her yer prıl pırıl
sonra hemen dusa ve ardından kuafore
kuaforden gelıncede bıraz dınlenır ogle yemegımızı yaparız
akşama dogruda esımle bırlıkte kahve dıyarına kıtap okumaya 1 2 saat takılırız markete gıder eve alısverıs yaparız ben ayakabıcıma ugramadan gecemem tabı bu arada
neyse aksam yemegını bazen evde bazen dısarda yerız
esım ne yıosa bende yarısından sonrada guzel demlenmıs bır cay
heee bıde haftasonu sabahlarına hep erken baskıyla uyanıroz tv 8 de tavsıye ederım
neyse aksam dısarda deılsek eger evde cekırdımız cayımızı yer yatarız
sımdı pazar gunu de once aynı kahvaltı sonrada 2 haftada 1 denızımız olur yoksada dısarda oluruz yemege gelınce de dedım ya eşim ne yerse ben yarısını
arada bı dondurmada ısmarlatırım kendıme onuda yerım ama pazartesı hemen kaldıım yerden devammm:72:
walla hullycim Hayat SANA GÜZELMİŞ

çok fantastik geldi bana bende nerde böyle bir koca bırakılmaz bence süperii
çok güzel bir hayatın var anam canım boyoz çektii walla....
hangi semttesiniz...

benim hafta sonun oooo
7 de kalk çocukları yedir sonra kahvaltı hazırla evi toparlarken onlar bi yandan dağıtsınlar sonra bir bakmışsın öğle olmuş çocukları yedir ufaklığı uyut evi toparla çmaşır yıka as topka ütü yap sonra yemek yap saolsun koca hiç bişi yapmaz eskiden yapardı şimdi hiç... ben söylensem aman yapma boşver oturder yemeket istemez...
yani hafta sonun hep bole geçiyo bazen oğlanı kayınvalideye bırakırsak biraz çıkıyoruz dışarı..
yani hullycim senin kocan yardım ediyo büyük destek ama çocuk olunca hayatın değişecek ay seni korkutmayayım ama yinede çok güzel varlıkları

hangi semttesiniz...

benim hafta sonun oooo
7 de kalk çocukları yedir sonra kahvaltı hazırla evi toparlarken onlar bi yandan dağıtsınlar sonra bir bakmışsın öğle olmuş çocukları yedir ufaklığı uyut evi toparla çmaşır yıka as topka ütü yap sonra yemek yap saolsun koca hiç bişi yapmaz eskiden yapardı şimdi hiç... ben söylensem aman yapma boşver oturder yemeket istemez...
yani hafta sonun hep bole geçiyo bazen oğlanı kayınvalideye bırakırsak biraz çıkıyoruz dışarı..
yani hullycim senin kocan yardım ediyo büyük destek ama çocuk olunca hayatın değişecek ay seni korkutmayayım ama yinede çok güzel varlıkları

ya o cok sevıo ole hele yemeklerı cok guzel yapıo ;sağolsun yapıo ama ben bıraz mızmızım begenmıorm bazen...eee sımdılık bolede bakalım bı 10 yıl sonra nasıl olcak ınsallah hep yapar
cocuuma ben bakarım yaaa allah versın yeterkı :52::52:bız göztepedeyız canım

hangi semttesiniz...

benim hafta sonun oooo

Ayy canım benim eşim eskiden yardım ederdi.Şimdi hiç dötünü kaldırmıyo anam.Birde bebeğimize annem bakıyor sağolsun.Bebek ağlıyor annemle benim de işim olsun hiç bakmıyor yaa..Eskiden gebeyken felan bir inlemem de kalkardı.Şimdi annem bakıyor ya bebeğe hiç mi hiç kalkıp da bir işin ucundan tutmuyor..Anneme dayadı sırtını.. Ohhh..Geçenlerde bi paylaşım sitesinde bir zıbın gördüm.Zıbında adam bebeğini tutuyor elinde biberon.Bebek de şöyle diyor sen uyu annecim babam baksın işi ne!! Bu zıbından bulursa hemen alacağım ve bebeğime giydireceğim etkili olurmu bilmiyorum ama artık kalksın yerinden yahuu :52::52:

Bu arada iyi akşamlar kızlar ben gidiyorum evimee.Kızımı öpücem sarılıcamm:54::54:

Hoşçakalın arkadaşlar..:3:

kızlar ben akşama teyzeme gidicem onlar caırdı yanı makarna yemıcem artık ne yaptılarsa bıraz bıraz yerım ben napım
yarında anneme gıdıcem offfff offf
caktırmadan yemem artık :52::52::52:

Back
X