Hully'nin Diyet Günlüğü

Günaydın kuzular.Hayırlı bereketli Cumalar olsun inşallah..
Dün de çok bakamadım işler yoğundu.Ben dün iftarda iş arkadaşlarımla birlikteydim ama çok az yedim hatta en az yiyen bendim tatlıya dokunmadım hiç,ekmek de yok..Tartıldım 57 kiloyum.Ya benim tartı kafayı yedi ya da benim vücudum naptığını bilmiyor.Ama sanırım iftar sahur kabızlık vs.çok etkiliyor sanırım kiloyu en son ibre 57yi gösterdi beni..
Bu aradaa 28 beden kotumun içine sığıyorum..Yupppiiii:66::66:

tebrık ederım canım hem dogum yapıp hem bu kıloda olabılmek gercekten super
ınsallah bende dogumdan sonra senın kılonda olurm
tek ıstedıgım bu artık

tebrık ederım canım hem dogum yapıp hem bu kıloda olabılmek gercekten super
ınsallah bende dogumdan sonra senın kılonda olurm
tek ıstedıgım bu artık

Hullycim şunu anladım ki boğazı tıkarsak eğer incecik olabiliriz.Dün tatlı bana öyle güzel güzel baktı ki ama yemedim 1 tatlı kaşığı aldım bıraktım.Hatta israf ettim diye de kendime kızdım.Ekmek dersen çorbayla bir lokma aldım.
Ben bu kotumun içine girebileceğimi düşünmüyordum ama girdim bir tane daha var dar paça onu da bu akşam deneyeceğim bakalım olacak mı?Sanki o olmaz gibime geliyor da bakalım.Bunda da göbeğim biraz fırtladı ama olsun buna da şükür.Birde düşük bel olunca göbek daha da çok fırtlamaya müsait bakalım senin gibi olabilsem ne güzel inceciksin maşallah sana..:37::17:

hully maşallahın var fotoda incecik çıkmışsın
darısı başıma diyorum artık
bende şu göbüşle basenlerden kurtlsam bir an önce ya

Hullycim şunu anladım ki boğazı tıkarsak eğer incecik olabiliriz.Dün tatlı bana öyle güzel güzel baktı ki ama yemedim 1 tatlı kaşığı aldım bıraktım.Hatta israf ettim diye de kendime kızdım.Ekmek dersen çorbayla bir lokma aldım.
Ben bu kotumun içine girebileceğimi düşünmüyordum ama girdim bir tane daha var dar paça onu da bu akşam deneyeceğim bakalım olacak mı?Sanki o olmaz gibime geliyor da bakalım.Bunda da göbeğim biraz fırtladı ama olsun buna da şükür.Birde düşük bel olunca göbek daha da çok fırtlamaya müsait bakalım senin gibi olabilsem ne güzel inceciksin maşallah sana..:37::17:

valla ben tatlı gorunce dayanamıorm

hully maşallahın var fotoda incecik çıkmışsın
darısı başıma diyorum artık
bende şu göbüşle basenlerden kurtlsam bir an önce ya

kuzum tam tesıne kılolu cıktım uzerımdekı bol cunku bı ara daha ıyılerını cekıp gonderıcem soz verdım dıe calısırken kendı kendımı cektım
senınde benden cok farkın olduunu sanmıorm sende ay sonuna kadar epey verırsın bence
ya abana artık yemek ye dıolar ck kızıolar ama ben 50 olmak ıstıorm ne yapım sence

kuzum tam tesıne kılolu cıktım uzerımdekı bol cunku bı ara daha ıyılerını cekıp gonderıcem soz verdım dıe calısırken kendı kendımı cektım
senınde benden cok farkın olduunu sanmıorm sende ay sonuna kadar epey verırsın bence
ya abana artık yemek ye dıolar ck kızıolar ama ben 50 olmak ıstıorm ne yapım sence

Bence sen ne yap biliyor musun?Nacizane fikrim haddim olmayarak..Sen sabahları çok az yiyosun bi cındım cındım sonra akşamları abartıyosun gibime geldi.Sabahları çok iyi beslenmemiz lazım.Ekmeğini domates salatalağını penyinirini zeytinini yumurtanı mutlaka ye öğlenleri de sabaha göre daha az beslen akşam daha daha da az ye.Sabahları kral gibi öğlenleri prens gibi akşamları da fakir gibi yemeliymişiz.Böyle diyorlar hep diyetisyenler..Biraz da şeker,tuz ve unlulara dikkat etsen ohh yeter bence..

Ben artık unlu çok yemeyeceğim.Diyelim ki börek yediysem o öğünde ekmeği keseceğim böyle böyle dengeleyeceğim.Böyle düşündüm yanii..:72::72:

Bence sen ne yap biliyor musun?Nacizane fikrim haddim olmayarak..Sen sabahları çok az yiyosun bi cındım cındım sonra akşamları abartıyosun gibime geldi.Sabahları çok iyi beslenmemiz lazım.Ekmeğini domates salatalağını penyinirini zeytinini yumurtanı mutlaka ye öğlenleri de sabaha göre daha az beslen akşam daha daha da az ye.Sabahları kral gibi öğlenleri prens gibi akşamları da fakir gibi yemeliymişiz.Böyle diyorlar hep diyetisyenler..Biraz da şeker,tuz ve unlulara dikkat etsen ohh yeter bence..

Ben artık unlu çok yemeyeceğim.Diyelim ki börek yediysem o öğünde ekmeği keseceğim böyle böyle dengeleyeceğim.Böyle düşündüm yanii..:72::72:

bizde tam tersıne aksam oldumu kral gıbı yerız oooo hemde bızden kralı olmaz:52::52::52:

şimdi benım kılo ıyımı bıraz daha vereyım mı sence ne dersın

Aaa ben onu söylememişim dimi?Epey nutuk çekmişim hee:1::1::1:

Bence artık abartı diyetler yapma yarım simit çay vs. Gayet iyi beslen ama az az.Kilonu korumalısın sadece bunun içinde az yiyip sonra abartmamak lazım.Bence fotoğrafda gayet iyisin,hoşsun.:16:

şimdi benım kılo ıyımı bıraz daha vereyım mı sence ne dersın

bence senin kilon boyuna göre süper daha fazla verme derim ben ama koruma dönemine geçmelisin yoksa geri gelir kilolar

meri ye katılıyorum ben bi kaç gündür sabahları yumurtamı 1dl kepekli ekmeğimi domatesimi yiyorurm öğlene pek acıkmıyorum, akşamları da ekmeksiz yemek yanında da salata yada ayran yoğurt tamamdır, bu arada porsiyonlarımı küçülttüm eşim ne kadar yiyosa ben yarısını yiyorum

iş akşam yemeğinde bitiyo akşam geç saatte kavun yesem yada süt bile içsem fark ettiriyor hemen tartıda

dün öğlen yemeğinde yarım porsiyon mantı yemiştim
buna rağmen gitmiş 400 gr
akşam yemeğini erken yiyebilseydim daha da giderdi aslında

bence senin kilon boyuna göre süper daha fazla verme derim ben ama koruma dönemine geçmelisin yoksa geri gelir kilolar

meri ye katılıyorum ben bi kaç gündür sabahları yumurtamı 1dl kepekli ekmeğimi domatesimi yiyorurm öğlene pek acıkmıyorum, akşamları da ekmeksiz yemek yanında da salata yada ayran yoğurt tamamdır, bu arada porsiyonlarımı küçülttüm eşim ne kadar yiyosa ben yarısını yiyorum

iş akşam yemeğinde bitiyo akşam geç saatte kavun yesem yada süt bile içsem fark ettiriyor hemen tartıda

cevremdekılerde ole dıo ama ben artık psıkolojık olarak sureklı kılo vermek ıstıorm
ama dedıınızı yapıcam cok halsız kaldım cunku

cevremdekılerde ole dıo ama ben artık psıkolojık olarak sureklı kılo vermek ıstıorm
ama dedıınızı yapıcam cok halsız kaldım cunku

Sabah : Mesela sabahları süt iç az şekerli şekersiz içebilirsen şekersiz iç.Süt seni tok tutacaktır.
2 dilim bugday ekmeği az peynir yumurta domates salatalık ye

Öğlen : Biraz sebze yemeği yanında yoğurt 1 dilim ekmek olabilir.

Akşam : sebze yemeği veya tavuk yemekleri artık evde ne pişiyorsa az yağlı salata ayran,yoğurt tüketebilirsin..
Aralarda da 2-3 kayısı yada 1 elma gibi çeşitlendir.
Ertesi gün meyva yerine 1 avuç fındık gibi.
Ve ve bol bol su iç...
Nacizane bir menü..:1::1:
Dieyetisyenliğe başlıcam :1::1:

ya sabırla gayret ediyorum allahtan görünüşüm kötü değil 40-42 beden arasındayım kalıbına göre ama vucudum orantılı çok şükür :16: :16: :16: :16:

Ne güzel bak orantılı vücut her zaman iyidir.Benim belim çok ince ama göbeğim var sallanıyor böle:50: Ama o da gidecek inşallah..:16:

Back
X