sen bu ikili ilişki olayını kıvırmışsın tebrikler..
yok kız kıvıramadım daha ama hakkından gelıcem bu ısınde..kımseye muhtac deılım ben cok sukur sağlıım yerınde aılem var eeeeeeeee
oglen yemeklerı yendımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bu ikili ilişki olayını kıvırmışsın tebrikler..
yok kız kıvıramadım daha ama hakkından gelıcem bu ısınde..kımseye muhtac deılım ben cok sukur sağlıım yerınde aılem var eeeeeeeee
oglen yemeklerı yendımı
canım öyle bişey ki benim ki aşkından ölse konuşmaz.. akşam üzüntüden ölmüş gibiydi yüzü bı asık bi üzgün ki anlatamam bende dayanamayıp azıcık konuştum işte seviyom ya dayanamıyom öle görünce(( tamam konuştum ama be adam sende az yanaşsana artı ben küsmüştüm haklı bi sebeepten dolayı yani haklıyken haksız ediyo beni
((([/QUOT
canım benım ıyı ya sende konusma hıc umursamaz davran o dusunsun bu kadın neden bole oldu benı neden umursamıo dıe![]()
canım öyle bişey ki benim ki aşkından ölse konuşmaz.. akşam üzüntüden ölmüş gibiydi yüzü bı asık bi üzgün ki anlatamam bende dayanamayıp azıcık konuştum işte seviyom ya dayanamıyom öle görünce(( tamam konuştum ama be adam sende az yanaşsana artı ben küsmüştüm haklı bi sebeepten dolayı yani haklıyken haksız ediyo beni
((([/QUOT
canım benım ıyı ya sende konusma hıc umursamaz davran o dusunsun bu kadın neden bole oldu benı neden umursamıo dıe![]()
ben böle devam edersem çeker gider ..... onun neyi var neyi yoksa gururu başka bişeyi önemsemez(
ay valla tatlımm ne yapcan ya du bakalım bıraz sabredelım bende sımdı akdenız salata soledım kızlar..![]()
birazdanda bı yeşil çay daha ıcıcem bende ondan sonrada uyurum muhtemelen sen nerde oturuosn mvlove![]()
aynen düşünüp duruyommmbizimde aksine iş yok bugün
canım sıkılıyor
Yeni gordum mesajini Ben turkiyede deilim yurtdisindayim dun kocis bana baklava getirdi bide sutlac 1 adet baklava yedim napim yemesem kuser bide bi kase sutlaci yedirdi simdi yesil cay iciyorum aksama yemek yemem heralde
zaten biz bu kocalar yüzünden kilo veremiyoz
benimkide zorla yediriyo
hele diyette oldugum zaman elinden geleni yapıyo bozayım diye
bu sefer çaktırmıyorum ona :)
dieytte oldugumu bilmiyor
zaten biz bu kocalar yüzünden kilo veremiyoz
benimkide zorla yediriyo
hele diyette oldugum zaman elinden geleni yapıyo bozayım diye
bu sefer çaktırmıyorum ona :)
dieytte oldugumu bilmiyor
kızlar benimde 7 kilo vermem lazım ama çok iştahlıyım ya 2 ay süre verdim kendime insallah veririm ama azönce 1 porsiyon bademli pilav ve 3 dilim karpuz yedim şimdide magnum yiycem sonrada yeşilçay artık aksama yemem yada çorba veya nesfitle geçiştiririm![]()
evet yaa eşimin yüzünden bi türlü bende zayıflayamıyorum hamur işleri tatlılar (zaten tatlı delisiyim)yemekler yaptırıyo bana dayanamıyorum bende amaallahtan benimkinin kilo takıntısı yok böyle iyisin zayıflama diyo ama ben istiyorum zayıflamak çok zayıflığı sevmiyo benim eşim bende sevmiyorum zaten 60 olsam süper olucam
kızlar benimde 7 kilo vermem lazım ama çok iştahlıyım ya 2 ay süre verdim kendime insallah veririm ama azönce 1 porsiyon bademli pilav ve 3 dilim karpuz yedim şimdide magnum yiycem sonrada yeşilçay artık aksama yemem yada çorba veya nesfitle geçiştiririm![]()
aynen düşünüp duruyommm(( annem aramış açmamış telini kapatmış