Hully'nin Diyet Günlüğü

canım hoşgeldın sende 7 kıloyu ben 1 ayda vermıs olucam sanırım...sende verırsın 1 ayda cunku diyet uzayınca ınsan sıkılıo bırakıverıo vazgecıo sonra...:52::52::52:

cnm ben 1 ayda veremem kaçamaklarım oluyo malesef kalori yönteminişimdilik kullanıyorum 1329 kaloriyi geçmemem lazım ozaman 2 ayda veririm geçmezsem dün geçmedim 1278 kaloriyle günü kapattım insallah bugünde geçmemişimdir ben sadece dikkat etmeye çalışıyorum yasaklı yiyeceklerimde kola,beyaz ekmek,hamur işi ve şerbetli tatlılar,fasfood insallah bunları yemeden durabilirim

Son düzenleme:
evet yaa eşimin yüzünden bi türlü bende zayıflayamıyorum hamur işleri tatlılar (zaten tatlı delisiyim)yemekler yaptırıyo bana dayanamıyorum bende amaallahtan benimkinin kilo takıntısı yok böyle iyisin zayıflama diyo ama ben istiyorum zayıflamak çok zayıflığı sevmiyo benim eşim bende sevmiyorum zaten 60 olsam süper olucam

canım sen kaç kilosun ve hedefın kaç:72::72:

benim eşimde tatlı delisi

o istiyorki ben ona hergün tatlılar,pastalar hamur işleri yapayım

Allahım evlendiğimizin ilk 6 ayı falan koşa koşa eve gidip börekler pastalar yemekler yapıyodum döktürüyom

ondan sonra aldım kilocukları :(

bende 60 olsam yeter, 70 kiloyum şuan

benimki de zayıflama iyisin böle diyor ama ben hoşnut değilim bu halimden, eski kıyafetlerime girmek istiyorum :43:

ayy bende vallahi malzeme eksik olsun koştura koştura markete almaya gidiyodum ama şimdi asla evde hamur işi yapmıycam:19:

Son düzenleme:
canım hoşgeldın sende 7 kıloyu ben 1 ayda vermıs olucam sanırım...sende verırsın 1 ayda cunku diyet uzayınca ınsan sıkılıo bırakıverıo vazgecıo sonra...:52::52::52:

Hully
sen nası verdin kilo ne yedin ne içtin spor olarak ne yaptın
kaç kilodun 7 kilo verdin 1 ayda baya iyi 7 kilo bide yaş kaç
çünkü yaş geçtikçe metobolizma yavaşlıyoo ben eskiden verirdim hafta içi dikkat edip hafta sonu bozarak ama şimdi verilmiyoo o şekil...

Hully
sen nası verdin kilo ne yedin ne içtin spor olarak ne yaptın
kaç kilodun 7 kilo verdin 1 ayda baya iyi 7 kilo bide yaş kaç
çünkü yaş geçtikçe metobolizma yavaşlıyoo ben eskiden verirdim hafta içi dikkat edip hafta sonu bozarak ama şimdi verilmiyoo o şekil...

zeyom ben 26 yasındayım 59.7 ıle basladım bugunde 53.4 kiloyum yanı 1 haftaya kadar 52 olurum
diyetede 11 hazıranda başladım ben daha 1 ay olmadı yanı
sabahları
1 dilim uno denge light ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
doöates salatalık şekersiz çay
öğlen
akdeniz salata tavuk
akşam ne pişirdiysem yarım porsıyon
yeşil çay ve bol su tukettım

evet kızlar ben geldım ısımın buyuk kısmı bıttı...bırazda dınlendım bı yoklım dedım napıosnz diyetı bozan kımse yok umarım :1::1::1:

zeyom ben 26 yasındayım 59.7 ıle basladım bugunde 53.4 kiloyum yanı 1 haftaya kadar 52 olurum
diyetede 11 hazıranda başladım ben daha 1 ay olmadı yanı
sabahları
1 dilim uno denge light ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
doöates salatalık şekersiz çay
öğlen
akdeniz salata tavuk
akşam ne pişirdiysem yarım porsıyon
yeşil çay ve bol su tukettım
,

aslında bayada az yiyomuşsun ara yok iyi acıkmamışsın
alışmıştır bünyen sanırım çok iyi kilo vermissin
akdeniz salata tavuk hazır bişimii
tebrik ederim...

pazartesı sabah ac karnına tartılacagız hepbırlıkte rakamları yazacagız:72:

tamamdır

,

aslında bayada az yiyomuşsun ara yok iyi acıkmamışsın
alışmıştır bünyen sanırım çok iyi kilo vermissin
akdeniz salata tavuk hazır bişimii
tebrik ederim...

tamamdır

evet canım ben burgerden soluorm salatamı tavukda burda yakın bı yerden azıcık ama artık sadece akdenız salata yıorm tavuu bıraktım
son 3 gundur 400 kaloriyi gecmıorm dıyebılırım:72:

400 çok az ya..

neyse ben kaçıyorum hafta sonu çocuklardan fırsat bulurmda girebilirilm umarım
herkeze iyi akşamalar iyi hafta sonları...

Kızlar selam herkese ne şirin ne içten bir topic böyle:)) herkes çok canayakın insan burda zevkle zayıflar süpermiş:)

kimse yok mu kızlar ben geldim, haftasonu büyük ihtimalle giremem ben foruma çıkmadan sizi bi göriyim dedim

hafta sonu kaçamak yapmayalım ama ben yıne burda olurum muhtemek her hafta sonu bı kerede olsa kalori sepetıne eklerım yedıklerımı tabı artık burayıda ziyaret ederım:72::72:

Back
X