Hully'nin Diyet Günlüğü

selam kizlar nasilsiniz???ben de burdayim artik zayiflamak istiyorum dogumdan bu yana bir turlu istrdigim kiloya inemedim aslinda ilk sene baya vermistim hedefime yakindim ama su 1.5 senedir hic dikkat etmedim aldim da aldim sildi 10 kilo vermek istiyorum insallah basaririm...

hoşgeldin kaç kilosun... doğumlar bizi mahvettii

gözümüz yollarda kaldı nerelerdeydin...
:16:

gayet güzel olmuş menüü neyse sen yarın 53 lerdesin aman diyim hafta sonu bozma.. :17:

ay canım ya sabah nete bişi olmus giremedim ben
aksamlarıda evde ış guc cok gelemıorm
ınsallah aksam anneme gıdıcem bılmıorm bakalım nası olcak yemeden ordada yıyomus gıbı yapıp yememem lazım
ay valla artık 52 lerı gormek ıstıorm kılo azaldıkca vermek daha zorlasıo sankı daha yavas oluo
yarın kılo bıldırımımız var bu aksam yedıklerımıze dıkkat edelım bari :72:

hoşgeldin kaç kilosun... doğumlar bizi mahvettii

bugun itibariyle 64 kiloyum aslinda dogumdan sonra oglum 8 aylikken 59 kiloydum o zamandan bu yana yavas yavas 5 kilo daha aldim ...aralarda dikkat etmesem daha da alirdim da keske hep dikkat etseydim :(( bacaklarinizda çatlak varmi kizlar????

Merhabalar,

Bende zayıflamak istiyorum.. Şuan 62 kiloyum. geçen kış çok güzel diyet yapmıştım onunla birlikte bölgesel incelme makinelerine girmiştim çok iyiydim..Ama şimdi 5 kilo daha vermek istiyorum..
21 yaşındayım, 6 yıllık bir ilişkim var, erkek arkadaşım zayıflamamı istiyor.. Kendimi nasıl motive edicem uzun zaman diyet yapıcam bilemiyorum..

şimdi herşey mumkun
zeyom
kuzumelifim
mvlove
mehay yarın kılo bıldırımı yapcak arkadaslar sanırım tabı bıde ben :1::1::1:
vazgecmeyelım kızlar bız bu ısı hallederız
hafta sonuda dogum gunum nası bısı yemıcem bılmıorm neyse artık pasta yerıne yeşil çay :72:

Merhabalar,

Bende zayıflamak istiyorum.. Şuan 62 kiloyum. geçen kış çok güzel diyet yapmıştım onunla birlikte bölgesel incelme makinelerine girmiştim çok iyiydim..Ama şimdi 5 kilo daha vermek istiyorum..
21 yaşındayım, 6 yıllık bir ilişkim var, erkek arkadaşım zayıflamamı istiyor.. Kendimi nasıl motive edicem uzun zaman diyet yapıcam bilemiyorum..

senıde yazıorm o zaman yenı baslayan arkadaslarda kalori sepeti ile tanıssın:72:

bugun itibariyle 64 kiloyum aslinda dogumdan sonra oglum 8 aylikken 59 kiloydum o zamandan bu yana yavas yavas 5 kilo daha aldim ...aralarda dikkat etmesem daha da alirdim da keske hep dikkat etseydim :(( bacaklarinizda çatlak varmi kizlar????

bende çatlak var hemde bayağı :(

tamam ama benim ilk yazım bu siteyi tam anlamıyla kullanamıyorum.. ne yapmam gerekecek ?

canım bız hepımız kalori sayımı ıle zayıflıorz
yanı kalori sepeti diye bir siteye uye olduk ve yedıklerımızın kalorisını hesaplayıp hedef kilomuza gore gunluk almamız gereken mıktarı gecmıorz
bunun yanında mumkun olduunca daha fazla hareket edıorz ve yesıl cay ıcıorz

57 kilo süpermiş walla..
işte evlenince cozutmuş kilolar sanırı... 72,5 mu :18: :44:
egeada kim bu arada

ya niye ole düşünüoysun 60 olursun yaz sonuna kadar 68 kilodun sanırım çok değilki 8 kilo en fazla 2 ay nedirki...

bende evlendiğimde 52 kilodum 55 oldum ilk hamilelik le 80 kilola doğuma gittim ama sonra verdim 59 kadar düştüm sonra gene bi hamilelik gene 80 gördüm 65 iniverdim oralardada kaldım benimde esas hedefim 52 de o şimdilik uzak yakın hedefler iyidir önce bir 60 sonra 57 sonra 55 acelem yok ilk hedef 59u tartıda görebilmek zsonnra acelem yok.. yavaş yavaş gider.. :24:

sorma evlenince hadi şunuda yapayım hadi bunuda yiyelim derken aldık kiloları

egeada, diyet ve zayıflama yöntemlerimiz topiğinde başlığı olan bir arkadaş tavuk-salata diyeti ile 14 günde 9 kilo vermiş

şimdi herşey mumkun
zeyom
kuzumelifim
mvlove
mehay yarın kılo bıldırımı yapcak arkadaslar sanırım tabı bıde ben :1::1::1:
vazgecmeyelım kızlar bız bu ısı hallederız
hafta sonuda dogum gunum nası bısı yemıcem bılmıorm neyse artık pasta yerıne yeşil çay :72:
liste falan yapiliyormu peki ???
bende çatlak var hemde bayağı :(

nerelerinde var en fazla kaç kiloya çiktin???ben hayatimda hiç çok kilolu olmadim hamileligimde doguma 76-77ile girdim sadece... onun disinda 65 i gecmedim ama bacaklarimin arkalarinda dizlerin arka kisminda çatlak dolu kisa etek giyemiyorum çunku çok derin ve uzunlar çok uzuluyorum :(( keske çaresi olsa....

nerelerinde var en fazla kaç kiloya çiktin???ben hayatimda hiç çok kilolu olmadim hamileligimde doguma 76-77ile girdim sadece... onun disinda 65 i gecmedim ama bacaklarimin arkalarinda dizlerin arka kisminda çatlak dolu kisa etek giyemiyorum çunku çok derin ve uzunlar çok uzuluyorum :(( keske çaresi olsa....

ben en fazla 60 oldum canım
yedılkerımızı kendımız belırlıorz ne varsa yarısı
makarna pilav ekmek yok sadece
kola alkol yok boyle zayıflıorz zaten en basından yorumları okursan dıer arkadaslarda ne yapmıs gorebılırsın
ama ben ınanıom kı buradakı herkes kılo vercek
sende verırısın

bu arada oglen yemegım
akdeniz salata

ben üniversiteyi bitip iş hayatına başladıgımda hareketsizlikten ve ani kilo almaktan dolayı bacaklarımda pembe çatlaklar oluşmuştu ama hafif çatlaklardı bunlar

o zaman hergün ip atlamıştım ve hergün duştan sonra bacaklarıma badem ve susam yağı sürdüm bacaklarım nemliyken fazla kurulamadan

1 ay yapmıştım ve geçmişti çatlaklar daha sonra tekrar oluşmadı

nerelerinde var en fazla kaç kiloya çiktin???ben hayatimda hiç çok kilolu olmadim hamileligimde doguma 76-77ile girdim sadece... onun disinda 65 i gecmedim ama bacaklarimin arkalarinda dizlerin arka kisminda çatlak dolu kisa etek giyemiyorum çunku çok derin ve uzunlar çok uzuluyorum :(( keske çaresi olsa....[/QUOTE]

benim çatlaklarım daha çok vücudmun kuruluğundan oluştu.. çünkü ayağımda tam kemiğin üstünde oluşmaya başladı hergün krem sürüyorum.. sordum benimkilerin en büyük nedeni kurulukmuş..

kola alkol yok boyle zayıflıorz zaten en basından yorumları okursan dıer arkadaslarda ne yapmıs gorebılırsın
sende verırısın

bu arada oglen yemegım
akdeniz salata

siteye üye oldum ama site kullanımı çok karışık başka bir siteden yapsam olurmu ?

sende verırısın

bu arada oglen yemegım
akdeniz salata
nasil beslenecegimi, neler yapmam gerektigini çok iyi biliyorum da uygulamaya geçince is degisiyor zor geliyor malesef...yoksa ben çok cabuk kilo veren biriyim azimli olsam uzun sure uygulayabilsem bildiklerimi cok guzel kilolar veririm de uzun sure yapamiyorum ,bikiyorum.....
ben üniversiteyi bitip iş hayatına başladıgımda hareketsizlikten ve ani kilo almaktan dolayı bacaklarımda pembe çatlaklar oluşmuştu ama hafif çatlaklardı bunlar

o zaman hergün ip atlamıştım ve hergün duştan sonra bacaklarıma badem ve susam yağı sürdüm bacaklarım nemliyken fazla kurulamadan

1 ay yapmıştım ve geçmişti çatlaklar daha sonra tekrar oluşmadı

hiç iz kalmadimi yani çok ince oldugu icin gorunmuyor olmasin??olusan çatlaklar geçmezmis cunku deri yirtildigi için çaresi yokmus yani geri donusumu....

benim çatlaklarım daha çok vücudmun kuruluğundan oluştu.. çünkü ayağımda tam kemiğin üstünde oluşmaya başladı hergün krem sürüyorum.. sordum benimkilerin en büyük nedeni kurulukmuş..

nemlendir bol bol , hiç kemigin usqtunde çatlak olustugunu duymamistim ilginç....bacaklarinin arkalarinda varmi peki varsa çok derin ve uzunlarmi benimkiler gibi yoksa hafifmi???yaz geldi etek giyenlere bakiyorumda kimsede benimki gibi çatlak yok millet 100 kilodan 64 e inmis falan sanicak beni :(( çok uzuluyorum yaa....sen kac kilosun boy kaç???

Son düzenleme:
Back
X