ayyy kızlar sıze bısı dıım mı daha hazır olmadıgımı dusunuyorum ama bı taraftan da cok heyecanlandım acaba sız nası karar verdınız benım eşım cok ıstıo ama ben demıstım ona ben ne zaman hazır hıssedersem o zaman dıe oda tamam demıstı hapı bırakıpta solemesem mı acaba ona sonrada dunyalar guzelı bı evladım olsa ay bende gorcem mı o gunlerı ya...ben ve anne olmak nası olur acaba hıc aklım ermıo acaba kıme benzer nası olur
biz eşimle istedik ikimizde karar verdik bende hap kullanmıyodum korunmayı bırakınca ikisindede ilk seferde hamile kaldım... ben daha regl günüm olmadan kan testi yaptırdım öğrendim çok erken hamileliklerimi tez canlıyımda biraz..
valla bu gune kadar bende ole dusunuodum hamıleykende calısırız o parayı cocuk ıcın koyarız kenara en azından bı kısmını
bızımde borcumuz var ama borc hep olcak hayatımızda dıe dusunuorm hem bebek olcak dıe zorunlu tasarruf yaparız
evet benım dr ucyolda arada bı gıdıorm ole o bana yazmıstı bu testlerı saglık ocagına bıle yaptırabılırsın dıe
borç harç hiç bitmiyoo ole düşünürsen hiç çocuk yapamazsın çocuk rızkıyla geliyo bunu bende yaşadım.
bence tek düşünmeniz gereken işte çalışırsanız kim bakacak o en büyük sorun şimdiden ou düşünün size bir abla tavsiyesi ablanız sayılırm en büyük benim içinizden ne abla ya kendimi 18 gibi hissediyorum..
kizlar bende 1 yildir ugrasiyorum ama olmuyo gecen ay oldu dustuben anladim ki oyle isteyince hemen olmuyo tabi herkeste farkli oluyo ..bize hic test yaptirtmadilar
kısmet canım sonradan üzülcene baştan üzülmüşsün Allah gönlüne göre versin..
hep anlatılıyo Türkiyede doktor bakımında çok başarılıburda ozel doktor diye bisey yok zaten sadece ozel olarak turk doktor var ..buranin doktorlari hic bisey bilmiyolar canim hicte insanla ilgilenmiyolar afedersin ama cok gerizekalilar yada bana hep oyleleri denk geliyo
bir arkadaş amerkadaydı hamiledei bütün hamileliği boyunca 1-2 ker girdi ultrasonu elle bakıyolardı doktorlar meteryel ölçüyolardı ben her ay gdip herşeyini görüyodum